Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה סאב מומלץ ל- 106?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה ל- 106 היא, שהבגאז' שם קטן, ואני לא רוצה שהסאב יכסה לי את כל הבגאז,

אז אני מחפש סאב קטן שירעיד את כל האוטו.

מה אתם ממליצים?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

איזו הגברה יש לך ברכב?

סאב קטן ומטורף ששמעתי הוא הhertz es250,והוא בא בתיבה קטנה מאוד,לא יודע מידות,אבל בתא מטען של הדהייטסו שרייד שלי היה מקום גם להכניס עוד 5 כאלה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הגברה,

הולך להיות ב"ה Rockford P450, אבל הוא יגביר 6x9 ו-2 קידמיים.

אז כנראה שאני יצתרך לקנות מונובלוק לסאב.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אם אתה הולך על ההרץ שהוא גם ההמלצה שלי

דבר עם בעל החנות טוםקאר(שמו תומר - אם אתה רוצה את המספר שלו שלח לי הודעה לפרטי) והוא כבר ישדך לך מגבר מתאים וכל מה שצריך

פורסם
הכוונה ל- 106 היא, שהבגאז' שם קטן, ואני לא רוצה שהסאב יכסה לי את כל הבגאז,

אז אני מחפש סאב קטן שירעיד את כל האוטו.

מה אתם ממליצים?

אם תקציב לא בעייה - אני ממליץ על הסאב הבא:

JL W6 עשר אינטש - חבל"ז!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

http://www.lecar.co.il/index.php?action=product&productid=897&PHPSESSID=3bff4342126c24ae0b0708ca6e14519b

מגיע בתיבה קטנה, תמורה טובה למחיר

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=649

עם תיבה מתאימה יכול לנוע בין 1600 ל1700 ש"ח

שמעתי את שניהם ולבסוף קניתי JL למרות שלאחר מעשה לדעתי הבוסטון הוא קניה עדיפה בין היתר בגלל העובדה שלא צריך מגבר חזק על מנת להוציא ממנו בס בריא וחזק.

פורסם

סרווין ווגה (ווגה ווגה) משומש. יפרק לך את הרכב. ולא דורש המוון כוח (רק 500W RMS אמיתיים)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אצלי ב106 ישב קיקר 12" בתיבה אטומה, לא תפס הרבה מהבגאג', ונתן סאונד מעולה.

אגב, הוא למכירה.

מתחדשת*

פורסם

צמד L7 בתיבה של 33 hz ויש לך מסאג' כל הנסיעה (או יותר נכון פריקת חוליה בגב)

אני סתם צוחק תן לנו תקציב ונעזור לך כי קשה מאוד לדעת לאיזה כיוון אתה הולך ואתה צריך לציין גם איזה סוג באס אתה אוהב מדוייק ופאנצי או חזק ומרוח

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...