Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי במורשה עם הרכב של ההורים ליישור קו. המחירים דווקא סבירים ביותר, למעט דבר שנאמר גם בבדיקה - יש צורך בהחלפת הגומיות הנ"ל - וכיוון שיש צורך בפירוק הסרן התענוג עולה כ=1000 שקל. הוא גם אמר שזה לא עובר טסט, ושהזנב יכול לזרוק בסיבובים טיפה מהירים. זנב זורק בסיבובים? מוכר לי מאיפשהוא :) (מהוולקן!)

רציתי לבדוק עד כמה הדבר חמור - הלכתי לכיכר האהובה עליי (גם גדולה, וגם די נטושה רוב היום כי היא בקצה של העיר) - עשיתי העברות משקל במהירויות שהם מעל ומעבר לאלו שרכב משפחתי אמור לנסוע בכיכר, ולא הרגשתי בסכנה בטיחותית.

אחרי כל המגילה שכתבתי - לא נראה לי שיש סכנה בטיחותית. למשוך עם זה?

אביעד

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לחבר טוב שלי נאמר במורשה טויוטה שגומיית הצירייה סדוקה והדבר לא עובר טסט. עבר גם עבר ולא מורגש שום שינוי או ליקוי בנסיעה של הרכב. ישנם ליקויים שהנהג אמנם לא מרגיש אך הם מסוכנים ויש לטפל בהם במיידי (למשל גלגלת רופפת או רצועת מנוע שחוקה) עד שזה לא מגיע למצב קריטי הנהג לא ירגיש שום שינוי. אני מציע לגשת לחוות דעת נוספת של מוסך מורשה אך לא מוסך יבואן

• תוכן חדש...