Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש גם צוללת אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שירתתי על החתיכת חרה המחורבנת הזאת!

יקח אותה השד, היו צריכים כמו את אחיותיה למכור לברזל ולא לשמר את הזוועה הזאת.

יש לי סיפורי תאונות עליה שהשערות שלכן יסתמרו.

עד היום בסוף שנות ה 30 לחיי אני מתעורר מדי פעם שטוף זעה לאחר חלום על חתיכת מתכת המקוללת הזאת.

בגירה , סתם לדעת

היא U Boat גרמנית שעברה שיפוצים באנגליה ? או שהיא מבוססת על אחת מהדגמים ?

כי יש לגבי זה מיתוס..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

הצוללות הינן בריטיות.

הבריטים בנו אותן עבורנו ב 73-77 .

לאחר 15 שנות שירות, על פי הנהלים הן אמורות להפסיק להיות מבצעיות.

אנחנו התחלנו להשתמש בכלי שמלכתחילה היה כבר זקן ובלוי ומעבר ואורך החיים הבטיחותי שלו.

לצערי, ככה זה גם נראה!

אין לי באופן כללי שום דבר נגד השימור של כלי שייט באופן כללי וצוללות באופן פרטני, פשוט דוקא נגד הכלי הזה יש לי הרבה טינה :x.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צבעתי אותם בירוק וזרקתי לים.

שזה בדיוק מה שעשו עם הצוללת הזאת ביומה הראשון :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם כך, לפי דעתך, זהו גם ביזבוז כסף להשקיע במוזיאונים, במורשת קרב, בשימור העבר והיסטוריה, ואולי גם בשיפוץ רכב ישן...

מי שאין לו עבר, אין לו גם עתיד.

מה בעצם הביא אותך לפורום הזה?

אולי המילה "ביזבוז" לא מתאימה פה במאה אחוז, אבל בישראל עדיין חיים המון ניצולי שואה מתחת לקו העוני והם חשובים הרבה יותר לשימור ההיסטוריה, הרבה יותר מכל צוללת. אם כבר לשמר היסטוריה, אז לפחות לעשות את זה לפי סדר עדיפויות אנושי.

מה שהביא אותי לפורום, זה אהבה לכל מה שקשור לרכבים.

פורסם
מה שהביא אותי לפורום, זה אהבה לכל מה שקשור לרכבים.

בפורום אספנות, האהבה הזו משתלבת גם עם כבוד לעבר ולנוסטלגיה.

בארץ יהיו תמיד אוכלוסיות ניזקקות, אבל עדיין יש למצוא משאבים לשימור העבר, ההיסטוריה, וטיפוח התרבות באופן כללי. לטעמי האישי, שימור צוללת נמצא הרבה יותר גבוה בסדר העדיפויות מאשר תמיכה בקולנוע הישראלי. אז מה? זו דעתי האישית, ויש מישהו שמנסה לעשות מכנה משותף בין הגחמות שלך, שלי, ושל כל השאר.

אם כבר הזכרת ניצולי שואה, לפחות במקרה של הצוללת הזו יש צדק היסטורי בכך שחלק גדול מהוצאות ההכנה שלה לתצוגה מומנו ע"י ממשלת גרמניה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
הצוללות הינן בריטיות.

הבריטים בנו אותן עבורנו ב 73-77 .

לאחר 15 שנות שירות, על פי הנהלים הן אמורות להפסיק להיות מבצעיות.

אנחנו התחלנו להשתמש בכלי שמלכתחילה היה כבר זקן ובלוי ומעבר ואורך החיים הבטיחותי שלו.

לצערי, ככה זה גם נראה!

אין לי באופן כללי שום דבר נגד השימור של כלי שייט באופן כללי וצוללות באופן פרטני, פשוט דוקא נגד הכלי הזה יש לי הרבה טינה :x.

השמועה שהן גרמניות היתה לגבי התנין והרהב - שנות ה-50.

אז בן גוריון נזהר מדעת הקהל (הפגנות נגד קונרד אדנאואר ע"י בגין ואח"כ נגד וילי בראנדט ) וכל מה שבא מגרמניה (חלק מהנורדים הצרפתיים-היו עליהם סימני הלופטואפה,חלק מהפוגות , המשאיות -פורד פרש-יוצרו בקלן. הדרורים,הוקים, בופורס L-70 ...) היה סודי .

• תוכן חדש...