Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,החלפתי את המים ברכב,פורד פיאסטה שנת 96 למים ירוקים זולים.

לאחר כיממה הבחנתי בסימן ירוק בצידו של הרדיאטור(על הפלסטיק),האם המים יכולים לגרום נזק לרדיאטור או למנוע של הרכב.

והאם עדיף לשים מים יקרים יותר(לא המליצו במוסך)

נ.ב-הסימנים שהיו על הרדיאטור יכול מאד להיות שניקזתי את המים השפריצו לעבר הרדיאטור מבחוץ.

תודה.

פורסם

נוזל קירור זול בהחלט יכול לגרום נזק למנוע. תיקון - בוודאות ייגרום! לגבי הרדיאטור - לא בתקופה כזאת קצרה אבל יכול להיות שגם הוא יינזק.

החלף בהקדם האפשרי נוזל קירור לאחד איכותי!

פורסם

100 הודעת וכזאת שאלה.... טוב לא נורא :wink:

קודם כל, נוזל קירור לא חייב להיות דווקא בצבע ירוק זה קודם כל, ישנו גם בצבע אדום וסגול אפילו נדמה לי אבל לא בטוח.

נוזל קירור איכותי הוא בדרך כלל מגיע מחברה מוכרת ואיכותית, ובדרך כלל תדע זאת על פי המחיר... למשל נוזל של חברה כלשהי במחיר של 30 שקל לגלון, לעומת חברה אחרת עם עיצוב בקבוק אחר שעולה 120 שקל לגלון... יצביע בדרך כלל על יצרן איכותי ולא סתם הגלון יעלה ככה....

אבל זה אני אומר לך בכלליות, את החברו תהאיכותיות תוכל למצוא בחיפוש ולראות על איזה שמות מדובר.

מים רגילים יגרמו לסתימות ואבנית וחלודה וכו'... ואם הם ירוקים זה לא אומר שעירבבו מים רגילים מהברז, עם חומר כלשהו של "קירור" שלמעשה יקרר גם כן אבל יגרום נזק חמור לרדיאטור בכל מה שציינתי למעלה.

פורסם

א אז לא נורא אם נפלה לך טיפה או שתיים על הרדיאטור או בצידו של הנוזל... אז זה התייבש וזהו.... לא כזה נורא. תנקה את זה וזהו אין מה לדאוג.

פורסם

אני חושש מאד שזה מהרדיאטור עצמו,למרות שעשיתי סיבוב עם הרכב קרוב ל 20 דקות ולא ראיתי נזילה או סימן לרטיבות באיזור הרדיאטור.(החשש התחיל מאתמול שהחלפתי נוזל ירוק)

שוב,תודה לך....

פורסם

אין שום בעיה עם נוזל קירור ב-30 ש"ח לגלון. טיפה מעל המחיר הזה אני קונה גלון של "פרסטון" ירוק מצוי, ונדירים המקרים שבהם יש צורך במשהו אחר - רק ברכבים חדשים.

וכן, אם יש טיפה של נוזל על הרדיאטור, אבל אין שום נזילה - אין שום בעיה. הוא לא גורם נזק, הרי הוא מסתובב ברדיאטור ובמנוע - אז איך אתה חושב שהוא עושה את זה, אם הוא גורם נזקים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...