Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניאל שלום רב

אני לא יודע אם זה נכון מצידך לענות בצורה כזאת אבל לפי מה שכתבת, אבל כנראה שהסכמת איתי בכמה סעיפים (לא ראיתי ששללת את הכל).

בכל מקרה אני כן מסכים איתך בנוגע לעמידה ליד הרכב בזמן העבודה.

אני אישית ממליץ לא לעשות את מהרבה סיבות, שהראשונה בהן, היא בטיחות אישית וכמו כן אף אחד לא אוהב שמפריעים לו לעבוד.

זה שאני עושה את זה זה באחריותי ובהסכמת המכונאי ובעלי המוסך, ואני מיצדי מוכן לחתום כל פעם שאני בא למוסך על מכתב שמוריד כל אחריות לגבי בריאותי מגב המוסך כמו כן הסיבה העיקרית לזה שאני עומד שם זה ההתענינות שלי בתחום (בעבר עבדתי על אופנועים עם ספרי יצרן בלבד ועם כלים יעודיים).

שוב אני אומר זה ברור לי גם שאם אני מביא משהו מחוץ למוסך, כל חלק או משהו בסגנון, זה בעייה שלי אם זה לא יעבוד ולכן מעולם לא הבאתי שום דבר והכל קניתי במוסך.

אני מאוד מעריך את עבודתם של מכונאים שיודעים מה שהם עושים ואני נהנה לקבל שירות מאנשים כאלה, ואני סומך על המילה שלהם בעיניים עצומות.

אני מקווה שתקבל את זה בהבנה ולא בעצבים.

ולפותח השרשור

אני לא הייתי חוזר למוסך הזה בכל אופן כי זה פשוט לא נחמד שצועקים עליך, וזה לא נחמד שקובעים לך להוציא כסף. כמובן שהם היו צריכים אישור מראש.

גם אם הכוונות שלהם היו טהורות לחלוטין, ההרגשה בסוף, לא נעימה. אני מניח שתוכל להגיע איתם להסדר כי זה פשוט חלק לא יקר ולא משהו מסובך.

אם הרגשת שנעשה לך אבל, פשוט תלך למקום אחר. בסוף אני בטוח שתמצא מקום שיניח את דעתך, הרי בסופו של דבר הכל בסדר ולא נגרם נזק כבד לרכב או אפילו משהו קרוב לכך, וזה מה שחשוב.

גילעד :-)

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל דאגה גלעד ידידי, עצבים אין לי. גם אם אולי זה נשמע ככה לפעמים :wink:.

הודעתך עכשיו רשומה ברוח אחרת לגמרי מהקודמת וגם מקובלת עלי.

• תוכן חדש...