Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 562
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בקרית אונו

קדילק קופה דה וויל שנת 1972 יד שניה למכירה במצב מדהים.

אם יש מעוניינים אני אקח טלפון.

הערב הרכב הוכנס לחניה פרטית, ייתכן שכבר נימכר, אמשיך לעקוב.

פורסם

בפסי רכבת בין רמלה לצריפין ניתן להבחין מרחוק בצד ימין בפיג'ו 403 (אולי מרצדס 220 ?) על מכולה בשכונת הרכבת בלוד.

לשכונה אני מפחד להיכנס

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
במושב משמר השבעה ניצפו בשדה שתי סוסיתות במצב סופני

שייכות לחבר פורום, לא נראה לי, שהוא יאהב שמדברים אליהן...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בפסי רכבת בין רמלה לצריפין ניתן להבחין מרחוק בצד ימין בפיג'ו 403 (אולי מרצדס 220 ?) על מכולה בשכונת הרכבת בלוד.

לשכונה אני מפחד להיכנס

אני לא מפחד להכנס, אבל עוד לא היה לי זמן ללכת ולראות את זה מקרוב. מה שכן- באותו איזור במיגרש ברזל היה "בית קברות" שלם של המגירוסים:cry:, חלקם במצב טוב, אבל לא תפסתי את הבעלים, ואתמול כבר לא היה כלום, חוץ מאחד גמור... חבל!:cry::x:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

פורד אסקורט MK2 נדמה לי 1.3

עומדת כבר הרבה זמן רואים את זה ברח' מגיני נגבה 6 בהרצליה.

טסט אחרון בשנת 95.

נראת מאוד חמודה דווקא ומי שירצה להשקיע יכול לשקם אותה.

פורסם

חיפושית לבנה, באר שבע, מול לשכת הגיוס,שלמה. פנים נראה אחלה, חוץ משאין ספסל אחורי. נראה שעמדה המון זמן.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מישהוא ראה פיג'ו 4040 קבריולט לבנה גג שחור הייתה מסתובבת עד לפני שנה בערך באיזור רמת אביב תל אביב ונעלמה פתאום?????

פורסם

היא קיימת- שייכת לחנות מערכות סטריאו בת"א, ולא נוסעת יותר מדי, בעיקר לאירועים... בפעם האחרונה לדעתי הייתה באירוע הקיץ, אני כמעט בטוח, שראיתי אותה שם!

פורסם

אלפא סוד דור ראשון, לדעתי (פנסים קטנים מאחורה ודלת בגאז' ניפרדת, לא עם החלון), ואני חושב, ששתי דלתות, עומדת בירושליים ללא מספר בחניה מתחת לבית, ברחוב הרב עוזיאל נידמה לי... פחות או יותר ממול עומדת החיפושית, מוזנחת, אבל עם שלט בסגנון "האוטו שייך לבן-אדם, לא לגעת!"...

פורסם

לכולם שלום

אני חדש כאן בפורום

אני מעוניין לדעת על רכב מסוג מגאן קבריולט

אני בעלים של אקזמפלר אחד (בצבע כחול)

אני מעוניין לדעת על אחרים

אז אם ראיתם אחד כזה נוסע/חונה אשמח לשמוע על כך

בתודה מראש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...