Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתפלא שגם ברכב בן 4 חוסר תזוזה גורם לבלאי.

בכל מקרה, הבעייה היא לא לשלם מעל המחירון בעבור רכב מיוחד.

הבעייה היא שהמוכר דרש יותר מדי - 12K מעל זה סכום מוגזם לכל הדיעות לתשלום מעל המחירון בשביל רכב כמו אלמרה ועוד רק בגלל הקילומטראז', זו לא מיאטה \ כל שאר הרכבים שנסחרים בהרבה מעל המחירון בצורה קבועה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בכלל לא מבין את הדיון פה, נכון שזו מציאה, אבל עדיין המחיר הוא הרבה יותר ממוגזם.

בוא ננסה לשלב סיפורים של "חבר של חבר" :) :

לפני שנתיים מכר של חבר שלי מכר את הגולף 1.6 של אמא שלו. הרכב היה מודל 2000-2001 עם 30 קילומטר, אותו חבר הכניס את הפרטים המדוייקים למחירון המשוכלל של לוי יצחק ונדהם ממראה עיניו, מחירון האוטו קפץ ב-10,000 ש"ח.

האם באמת נראה לכם שמישהו היה מוכן להוציא על גולף "פשוטה" 10,000 ש"ח מעל המחירון?

פורסם

יש כאן טעות מיסודה בצורת ההסתכלות על "מחיר המחירון"

רובנו מתייחס למחיר המחירון, כערך המופיע במחירון, כל מה שמעבר - הינו "מעל המחירון"- הדבר אינו כך בפועל!

מחיר המחירון הינו מחיר משוקלל המורכב ממספר גורמים:

למשל במקרה הנדון של הניסאן אלמרה עם 8000 ק"מ, מחיר הבסיס הינו המחיר המופיע במחירון, מחיר המחירון של הרכב לעומתו הינו המחיר המשוקלל לאחר התחשבות במספר הק"מ, ידיים ותוספות מוקריות (אם קיימות)- זהו מחיר המחירון!

ממחיר זה, בהתאם למצב השוק והרכב (ביקוש והיצע) יכול המוכר לדרוש יותר או פחות ממחיר המחירון- הקונה יחליט בהתאם להיצע הרכבים, אם מתאים לו או לא!

לעיניננו- לטעמי המחיר הנדרש עבור האלמרה, אינו רחוק ממחיר המחירון!

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

הכל טוב ויפה שכך זה בתיאוריה, רק חבל ששחכת להיות מציאותי.

קרא את התגובה של Black Joker שמעלייך ותבין למה אני מתכוון.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

קילומטראז' נמוך או גבוה...

מחירון או מעל המחירון...

לדעתי ניסן אלמרה לא שווה כזה סכום !!!

אם אתה מחפש את ה"שיעומום הישראלי" (אלף-שש-מאות-אוטומט-סדאן) יש חלופות טובות הרבה יותר כפי שרשמו לך למעלה.

אני, בסכום כזה, הייתי מחפש כלי איכותי יותר (מי כתב מיאטה ?)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
קילומטראז' נמוך או גבוה...

מחירון או מעל המחירון...

לדעתי ניסן אלמרה לא שווה כזה סכום !!!

אם אתה מחפש את ה"שיעומום הישראלי" (אלף-שש-מאות-אוטומט-סדאן) יש חלופות טובות הרבה יותר כפי שרשמו לך למעלה.

ליאור

אתה צודק במאת האחוזים! פה באמת נכנס למשוואה העניין של הביקוש וההיצע!

כנראה שעל אלמרה אנשים לא "ירוצו" לשלם כזה מחיר, על מיאטה, טויוטה יאריס ואפילו קורולה כן.

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אני הייתי שוקל רכב כזה (ק"מ נמוך ביותר) בעיקר אם בכוונתי לעשות הרבה ק"מ ואז במכירה לא לספוג ירידת מחיר משמעותית על "ק"מ גבוה".

בנוסף, יש לבדוק היסטוריית טיפולים, אם לא בוצעו הטיפולים לפי זמן כדאי להתרחק מהרכב.

בעיקר מדובר בהחלפת שמן מנוע+פילטר שמן (כל שנה בד"כ), רצועת אביזרים ורצועת תזמון (לפי הוראות יצרן)

יש לקחת בחשבון שהצמיגים יבשים (בהנחה שמדובר במקוריים שהגיעו עם הרכב) והמצבר לקראת סוף דרכו (במידה ולא הוחלף לאחרונה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה העניין להציע מיאטה לכל אחד?

אתה תסיע אישה וילדים במיאטה? לא. אז למה? סתם?

אם הוא מחפש משפחתית - כנראה שיש סיבה.

פורסם

מחזק, מכוניות רודסטר לא מתאימות לכל אחד - בלי קשר למשפחה או לא, לא כל אחד יסתדר עם רכב דו-מושבי.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
מה העניין להציע מיאטה לכל אחד?

אתה תסיע אישה וילדים במיאטה? לא. אז למה? סתם?

אם הוא מחפש משפחתית - כנראה שיש סיבה.

לא להעלב, פשוט מישהו זרק את השם הזה בת'רד לפניי.

אני האחרון שיציע מיאטה, למרות שהשם הזה הוא כמו וירוס בפורום ..

עובדה שביום יום אני נוסע על רכב משפחתי, 4 דלתות, עם האשה והילדים, ופותח הת'רד יכול לחפש כזה גם, ולהנות ... :idea:

אהה כן, הרכב הוא סיאט לאון טורבו-4 מתוחזק ומשופר קלות :-) (200 כ"ס, 4X4, מתלים מעולים ומחיר של אלמרה רקובה :shock:)

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם
פשוט מישהו זרק את השם הזה בת'רד לפניי.

ומי זה היה ? :|

בכל מקרה - זה נכון שיש אופציות משפחתיות לא רעות בכלל, השאלה היא אם הבחור מעוניין בהן, או שהוא פשוט צריך משפחתית רגילה (פחות הוצאות אחזקה).

פורסם
אם כך הדבר הייתי ממליץ לך לנסות לשכנע את ליאור למכור לך את המלכה. לפחות לא תמות משעמום. האחזקה גם לא בשמיים. :-)

סיכוי שבקרוב אכן זה יקרה...

הלאון קופרה החדשה נחתה בארץ :-)

"מוות לשיעמום"

פורסם

כמו שWIL כתב , הכי חשוב זה לבדוק שאכן בוצעו טיפולים לפי הזמן! (לרוב טיפול בשנה) , טיימינג אם היה צריך וכמובן החלפת צמיגים ומצבר (שהם לרוב פונקציה של זמן ולאו דווקא נסועה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...