Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'וק אוטומטי באופל קדט

dor hajaj
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

מישהו יודע היכן אפשר להשיג את החלק הזה?

כמה זה בערך אמור לעלות לדעתכם במוסך שבדקתי ביקשו 400 שקל וזה היה ידני והמוסכניק טען שהוא יעשה לו הסבה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב!

לא ניתן לעשות הסבה לידני, בטח לא בצורה מקצוענית אלא חובבנית בלבד.

אנא פרט איזה חלק אתה מחפש, האם היחידה עם שני הצנורות לצנרת מים, או בשילוב עם הספירלה?

לא ניתן להשיג בארץ את כל היחידה קומפלט פחות מ1000 שקל לפחות.

ניתן להשתמש ביחידה מפירוק, במקומות המתמחים ללקי את שנת היצור של האופל קדט, וגודל המנוע, ואת מקום מגורייך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח ששנת הייצור של הקדט מעל 85' ויש לה מאייד פיירבורג.

המאייד הנ"ל הופיע במכוניות גרמניות רבות בשנים הללו,לעיתים בשינויים קלים,כך שאין שום בעייה להשיג מאייד מושלם מפירוק,וכך תחסוך את הצורך בהסבות מיותרות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה למגיבים !

מדובר באופל קדט 90' 1600, ואני מתגורר בלוד.

בקשר לחלק המדובר... אני ממש לא מתמצא בכך (האוטו של אבא שלי) ככה שאני לא יודע בקשר לספירלה או לשני צינורות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דור שלום רב!

ציינת שאתה מחפש חלק מסויים , אך אינך יודע מהו, ואתה גם לא יודע מה הסיבה להחלפתו.

אם כך אתרום מהידע שלי, בתור עוסק בענף הקרבורטורים.

הקרבורטור הוא אכן כמו שציין חברי הטוב, חן פרחי, כפול מתוצרת פירבורג.

מנגנון הצוק האוטומטי הוא יחידה נפרדת ועצמאית, אבל חלק בלתי נפרד מהקרבורטור.

הבלאי למערכת הצוק הוא לרוב שיציאות האלומיניום, שמחוברות לצנרת המים החמים, נשברות, בגלל קורוזיה ואבנית, כתוצאה משימוש במי ברז.

הפתרון החלפת מכסה חדש, אלא מה לא ניתן היום להשיג מכסה חדש מקורי, ואם יש הוא נמכר קומפלט, עם יחידת הספירלה שלו, ומחירו מרקיע שחקים ומגיע אפילו לכ100 שקלים.

הפיתרון ניטרול הצוק לגמרי, התוצאה התנעה קשה בבקרים, ובעיקר בחודשי החורף, בלא רב לסטרטר למצבר ולאלטרנטור.

או חיפוש בפרוקייה קרבורטור שלם עם מנגנון צוק תקין( בספק רב אם תמצא, לדעתי לא ימכרו לך רק את המנגנון, אלא את הקרבורטור מפירוק קומפלט, השאלה מדוע לקנות פרה בשביל כוס חלב?

תמונה שווה אלף מילים, אם ברשותך, או אם תוכל להשיג מצלמה דיגטלית, צלם את החלק השבור הזקוק להחלפה על ידי המכונאי, וכך יקל עלי ליעץ לך.

בברכה

צביקה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום צביקה ותודה רבה על עזרתך,

התיאור שמסרת אכן תואם לבעיה אצלנו(אני מצרף תמונה)

בנוסף מצאנו בחנות חלקי חילוף צ'וק אוטומטי אבל קוטר הצינור שלו הוא 7 מ"מ ואנחנו צריכים 9 מ"מ..

אודה לך אם תמשיך לייעץ..

29-09-07_1334.jpg

29-09-07_1333.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דור שלום רב!

חז"ל(חכמינו זכרונם לברכה), אמרו כבר שתמונה שווה אלף מילים, ואני תמיד נוכח שאבותינו צדקו.

לפי התמונה, אין כל סיבה דחופה המחייבת החלפה מידית של מכלול הצוק.

מבט חטוף וממה שנראה בעין, מצברת קורוזיה רבה סביב חיבור צנרת הגומי, ויתכן שקימת תחילה של איבוד מי קירור

מהצנרת.

שני הצינורותהגומי שונים, ונראה שהוחלפו בעבר, נסיון להחליפם כעת בחדשים, בגלל נזילה, או כדי למנוע נזילה בעתיד הקרוב, תוך כדי נסיעה, עלול לגרום לשבירת יציאת האלומיניום, ואז החלפת המכסה תיהיה בלתי נמנעת.

דווקא מכסה כזה זהה למקורי, אך תחליפי , עם יציאות של 9 מ"מ,ניתן להשיג בעלות זולה יותר, בדבר פרטים נוספים, פנה אלי בפרטי ללא שום התחייבות,גם אם לא אני ארכיב זאת.

בברכה

צביקה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...