Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי את המגבר Power 80.2 של JBL שכמו שניתן להבין הוא 2 ערוצים המוציאים 80W ובגישור 160W. אני מעוניין לחבר אליו את הרמקולים האחוריים שלי של פיוניר 6972E שהם 400ואט 80רמס ואת הסאב JBL GTO 804 שהוא 800ואט 200רמס.

יש לי את כל הכבלים אבל אני לא יודע כיצד לחבר בקונפיגורציה הטובה ביותר כך שהסאב יקבל יותר עוצמה (בגישור) והאחוריים פחות.

אם תוכלו להסביר לי איזה כבלים לחבר לאיזה כניסה במגבר בבקשה..

אם צריך אני יכול להוסיף תמונה של החיבורים במגבר..

תודה מראש! :wink:

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

תודה לכל מי שהתעניין... הסתדרתי.. חיברתי בTRI-MODE וזה פועל מצוין..

תודה בכל מקרה!

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

×
×
  • תוכן חדש...