Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

אני מעוניין לשטוף את הרכב היום.

פעם אחרונה ששטפתי אותו היה עם דלי מים וסמרטוט,אחרי שזה התייבש נשארו הסימנים של הסמרטוט.

אני לא כזה מבין גדול בעניין,יש למישהו עצות איך לשטוף את הרכב(GMC)?

תודה רבה לעוזרים וחג שמח !

Girls Like It When I Hit It Sideways

פורסם

הציוד שאתה צריך:

- סבון לרכב (לא סבון כלים/רצפה וכו')

- ספוג

- דלי מלא מים נקיים

- ג'ילדה

מה עושים?:

- את הסבון מערבבים עם המים בדלי

- מרטיבים את הספוג במים עם הסבון ומנקים את הרכב

- שופכים על הרכב מים מדלי או צינור

- מנגבים את הרכב עם מטלית הג'ילדה

ניגוב הרכב עם הג'ילדה ימנע סימנים של מים.

זהו...

פורסם

שטוף בצל כשהפח קר

שטוף רגיל ותייבש עם מטלית מיקרו פייבר, על האוטו השחור שלי זה עובד מצויין ואין סימנים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

+1

ממליצה לשטוף בצל כל רכב ולא רק רכב בצבע שחור, כך קל יותר לייבש אותו בצורה מושלמת ולאנשארים כתמים של טיפות מים על הפח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המטלית הכי טובה שנתקלתי בה עד עכשיו היא המטלית הלבנה שיש בשטיפות רכב (מיקרו פיבר נראה לי), שום סימן שום כלום , מספיק שפריץ של מים על אוטו שלא שטפו אותו חודש והאוטו נקי.

206 XS

פורסם
מוסיף עוד דבר אחד , אם כבר ג'ילדה עדיף מעור צבי .

קניתי מהום סנטר והיא באמת מצוינת לעומת הקודמת שהייתה לי .

כרגע אני משתמשת בג'ילדה סינטטיתשרכשתי מהום סנטר, בעבר השתמשתי בעור צבי כאשר הייתי שוטפת בשטיפה, לא הרגשתי את ההבדל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הוא לא יזיע, אבל סימני מים עדיין ישארו על האוטו כי אף פעם לא מייבשים אותו כמו שצריך, ומעבר לזה המכונות האלה שורטות את הצבע.

אגב עם מטלית מיקרו פייבר קל יותר לנגב כי היא מחליקה על הפח בניגוד לג'ילדה.

in the face

with a chair

פורסם

יש לי ראלי שחורה. מישהו פעם מהפורום הזה (עם הונדה סיויק קופה דנדשה שחורה) הציע לעשות ווקס ישר על הלכלוך.

פשוט מורחים את הווקס על האבק, האבק נדבק לווקס והוא יורד כשמורידים את הווקס, והאוטו יוצא מבריקקקק.

אני ניסיתי והתרשמתי לטובה!

פורסם

מה תעשה אם יהיה לך ליכלוך שהוואקס לא מוריד?

למשל מתנות מהציפורים?

מתנות מהעצים?

מתנות מילדים משועממים בחופש?

in the face

with a chair

פורסם

לא אמרתי שזו תרופת פלא, אבל אם יש לך אבק זה אחלה פתרון והתכוונתי רק לזה, הוא שאל איך לנקות את האוטו ועניתי לו, הוא לא שאל איך נפתרים מקקה של ציפור :)

פורסם

הפיתרון שלי זה לייבש עם ג'ילדה ואחרכך ווקס של טרטל. זה נקרא "ווקס לעצלנים". משתמשים בו כמו ספרי לחלונות, מתיזים ומנגבים עם מטלית יבשה. לא צריך להתעסק עם מריחות ושפשופים.

הייתי משתמש בווקס פעם בחודש ושוטף את הרכב כל שבוע. לעיתים רחוקות מאוד הייתי שוטף עם סבון, כי כשהרכב עם שכבת ווקס הלכלוך לא נדבק והרכב מתנקה בקלות.

• תוכן חדש...