Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהו אספרו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהו אספרו (תבלעו רגע את הרוק ותקשיבו)

מאחותי, 90,000 ק"מ יד ראשונה, אחותי נוסעת כמו מישהו שרק קיבל רישיון, ככה שהמנוע ממש שמור.

שנת 95. נפח 2000.

10000 ש"ח.

הולך?

ומה דעתכם על הרכב בכללי (הרכב הספציפי הזה)

פורסם

אם אתה אוהב מכונות תפירה- חופשי. אלה בכל אופן מנועי דייהו לסוגיהם.

ספציפית לרכב הזה- מכיוון שההיסטוריה שלו ידוע וידוע שהרכב שמור הייתי שוקל.

בתקציב הזה כמעט כל רכב שתיקח לבדיקה יצא שחור ויש לך הזדמנות פז.

רק..מומלץ לנהוג בעדינות עם דוושת הגז...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ובעדינות גם עם הברקסים, שלא מצטיינים.

אם אתה מחפש רכב שיביא אותך מ-A ל-B עם תא מטען גדול, זו יכולה להיות בחירה לא רעה

בתקציב הנ''ל.

אל תצפה לשום האצות/בלימות/תיקשורים/הנאות וכו'.

מנוע מיושן אי שם מאופל של שנות ה-80 וצריכת הדלק בהתאם.

porsche 914,2.0,1970

פורסם

לאחי יש כזה רכב המשמש את אישתו כרכב שני במשפחה. קנה אותו מאיזה זקן גם עם ק"מ מאוד נמוך. סה"כ הם מרוצים מהרכב. אמינות סבירה אם כי לא ברמה של היפניות. כמו שכתבו קודם, צריכת דלק גבוהה ויכולות ניהוג נמוכות. אבל כדי לסוע מ A ל B יתן תמורה טובה. קצת מצועצע בסגנון אמריקאי עם חגורות בטיחות מצלצלות וכד'. ב 10K נראה לי עסקה טובה מאוד, תעשה ישור קו ולך על זה.

פורסם

לדעתי קנייה משתלמת מאוד, בכלל לדעתי לא משנה איזה רכב תבחר לקנות העיקר שיהיה שמור, מכוניות כאלה ז''א עם קילומטרז' כזה ושלא התעסקו איתם ולא פירקו אותם הם מציאה.

לחבר יש כזאת 1.8 , שנה אחרי שיפוץ ראש מנוע הוא הלך שוב והפעם הוא הוחלף, בסה''כ האוטו נוח מאוד עם תא מטען שאפשר לאחסן בו 4 סוסים ערבים, הנסיעה בו דיי איכותית לטעמי, שקטה ורכה. חלקי פלסטיק פנימיים באיכות לא הכי גבוהה אם לא הכי נמוכה וטיפה מתפרקים אבל לא נורא, שים שטיח יפה על הדשבורד וסע לדרכך.

בהצלחה

206 XS

פורסם

השאלה היא אם אתה צריך את הגודל הזה ואת הגיר האוטומטי.

אם כן אז לך עליו אבל אם לא לך על משהו יותר קטן וחסכוני. ב 10K תוכל למצוא לא מעט רכבים בגיל הזה שמורים ומטופלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ב10 אלפים ש"ח יש הרבה רכבים שמורים ומטופלים?

נראה לי כמו קניה מצויינת (רק צריך לקחת בחשבון את צריכת הדלק) לאור העובדה של שקיפות מלאה של היסטורית הרכב והק"מ הנמוך.

מעולם לא נסעתי באספרו, ואני מקווה גם שלא יצא לי.

• תוכן חדש...