Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריפודי עור באודי A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אודי A3 .עכשיו במחירון של הרכב מופיע שיש ריפודי עור רגילים בתוספת של 6000 וריפודי מוקסין שעולים יותר. עכשיו השאלה שלי האם הריפודי עור הפוך שבעצם הם כמו בד מהווים תוספת במחירון כי הרכב שאני מעונין לקנות יש לו ריפודי עור הפוך ( לא עור רגיל ולא מוקסין ) ובעלת הרכב רוצה לשכנע אותי שזה בתוספת מחיר .

מישהו יכול לעזור לי. ב A3 הקודמת שלי היה ריפודי בד רגילים לכן לא כל כך ידוע לי על מה התוספת הזו במחירון.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

עור הפוך הוא לא בד

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא יודע תסתכל במחירון ותדע

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הסתכלתי המחירון ויש שני סוגים לריפודי עור . 6000 לעור רגיל בצבע שחור , חום וכו. ויש תוספת עבור עור מוקסין . באוטו הזה יש ריפודי עור הפוך. שלא כתוב עליו תוספת במחירון . יכול להיות שזה ההבדל בין ATRACTION ו AMBITION ??

פורסם

אין תוספת כסף על עור הפוך, זה נקרא אגב אלקנטרה.

מוקסין זה עור אחר לרוב אדום או חום בייסבול כזה.

עליו יש תוספת מחיר

פורסם

תודה רבה. עכשיו הבעיה היא לשכנע את אותה בחורה שזה לא בתוספת תשלום . נראה לי שנלך לחברה שיסבירו לה שם .

פורסם

תשמע חבר שלי מכר לפני כשנה אודי A3 שגם לה היו מושבי עור הפוך.

בכל מקרה הוא ביקש על זה תוספת (וקיבל כמו גדול).

הקטע עם ה-A3 שרכבים איכותיים ושמורים נסחרים מעל המחירון ולכן גם אם אין שום תוספת אני יכול לבקש מעל ולקבל אם הרכב במצב מצויין.

• תוכן חדש...