Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאצי מד סלד שאני בספק אם הוא מתאים .

למד מאחורה באים 3 חוטים ירוק שחור וצהוב.

חוץ מהמד אין לי כלום!.

השאלה שלי אם יש דרך לחבר אותו\אוו אם אני מביא סקאלה של gl (בעלת שעון טורים) אם ניתן לחבר אותה עי שליפת הישן וחיבור הקונקטור ללוח שעונים החדש?.

תודה לעונים.

פורסם

אינני יודע/מבין בקשר ל"סקלה" של GL.

אבל 3 חוטים, פשוט 1 זה ל"+", השני ל"-" והשלישי למינוס של סליל הצתה. (COIL)

תסתקל האם אחורי השעון יש סימנים שמגדירים איפה מתחבר כל חוט.

מי היצרן? - תחפס בגוגל

פורסם

ניתן להחליף מ DL ל GL אבל יש לשים לב.

אם מדובר באוטומטי או גיר רגיל, החיבורים מאחורה שונים(יש גם אינדיקציה לגיר בלוח השעונים).

בנוסף יש שני דגמים של לוח שעונים GL, אם אתה מחליף, אתה חייב לבדוק איך החיבורים מאחורה אצלך ולהשוות ללוח אחר שתרצה לשים,לא צריך לפרק אצלך ברכב,זה דיי פשוט,(צריך ללכת לפירוקייה ולקחת לוח של DL ביד, להפוך אותו ולקחת לוח של GL ביד שנייה ולהשוות בניהם,אם הקונקטורים זהים....זה יתאים).

בכל אופן,מכון ספידומטרים טוב ייקח לך על העבודה 300 ש"ח ועל השעון בפירוקייה עוד 150 שקל,נניח תחליף גם את כל הנורות לחדשות(על הדרך אם כבר אז כבר).

500 שקל אתה סוגר הכל.

עכשיו השאלה היא האם זה נכנס לך בתקציב או שלא, סדר עדיפויות.

בהצלחה.

פורסם

החיבורים של ה gl שונים צריך לעבור חטו חוט לראות מה תפקידו ולחבר מחדש לתקעים שבלוח השעונים החדש.

הלוח שאני הרכבתי היה של אוטומט אבל זה לא משנה, זה לא מפריע.

מה שאתה צריך זה לקנות את לוח השעונים יחד עם התקעים, שיחתכו בפירוק את הצמות.

פורסם

אם כבר משנים את הקונקטורים,אז למה לא להביא מאיביי, ב 20 דולר, לוח שעונים של GL-10, מדובר בלוח דיגיטאלי מלא,שאפשר להתאים אותו אם משנים לו את הקונקטורים,אבל צריך משהו מקצועי שיעשה את זה.

וזה כבר ליגה אחרת.

נ.ב. אם תרצה יש לי את השירטוטים של הקונקטורים עם כל צבע של כבל ולאן הוא מתחבר.

tn_GLWRXT069.jpg

פורסם

ווואווו זה באמת מגניב...אבל זה ניראה לי כבר באלגן לא נורמאלי אז באופן כללי אתם אומרים לי שזה סרט לא קטן ולפי הנסיון שלכם החיבורים פםשוט לא באותו מיקים וכל חוט מצריך בדיקה לפני חיבור

הבנתי נכון?

פורסם
יותר נכון קיבלתי מד...אמרו לי שהוא פורק מאופנוע של הונדה ככה שאני ממש בטוח שהוא לא מתאים.....הסלד שלו מגיע עד 10

אז מה אולי אפשר לחבר אותו אז מה אם הוא עד 10Kסל"ד..

אז הוא יציג רק מה שהמנוע מסוגל לעבוד ואז יעצר..

פורסם

מאופנוע הונדה? רוב הסיכויים שמדובר במנוע צילינדר אחד, או שניים, ולא ארבעה כמו שיש אצלך, וללא מפלג, כך שכנראה מספר הפולסים שבמקור הגיעו אל השעון הזה בכל סיבוב יהיה שונה מאצלך, מה גם שמדובר שם בהצתת CDI, ולא פלטינות.

אתה יכול לנסות. הסיכוי שזה יצליח קטן.

פורסם

אני מוותר..

מחר אני מביא לוח שעונים של gl מי שיכול לעזור לי עם ההחלפה אני אשמח לאיזה שהו פרוספקט אם יש שיעזור לי

בתודה

נדב.

• תוכן חדש...