Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפוח תקול - פולו 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הבעייה שאני מתאר אותה מתרחשת אצלי ברכב מספר חודשיים .

הבעייה היא שבעת הדלקת איוורור או לחילופין בעת הפעלת מזגן .

כמות האוויר שיוצאת נחלשת מתחזקת.

הייתי היום אצל מזגניסט פירק פלסטיק בדש-בורד שליד הנהג - במטרה לבדוק את המפוח .

ברגע שזרם יציאת האוויר נחלש הוא נתן מכה על המפוח ואז זה התחזק .

הוא אמר שהבעייה היא במפוח - השאלה היא האם כדאי לשים מקורי או תחליפי ?

אגב על מפוח תחליפי קיבלתי הצעת מחיר של 830 ש"ח כולל מע"מ ללא עבודה שהיא עוד 100 ש"ח .

והשאלה השנייה היא האם זה אופייני שהמפוח ילך בפולו שנת 97 .

תודה מראש אמיר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תנסה לקבל חוות דעת בעוד מקום כי אולי הבעיה היא המגעים למשל היתה לי בעיה דומה בפונטו וכאשר הלכתי לסדר את המזגן על הדרך הוא פירק את החוטים עשה הלחמות חדשות ניקה מגעים ואז התופעה נעלמה.

כמו כן אם הבעיה באמת ממפוח ולא נפוצה, שווה לבדוק גם מפירוק שם לדעתי יהיה הרבה יותר זול.

פורסם

אם זה המחיר שהוא מבקש עבור תחליפי אזי זו עבודה בעינים.

מחירו של מפוח עבור פולו תוצרת סין העממית כולל משלוח הוא בסביבות 150 שקלים.

הצעתי גש לרחוב המסגר ותרכוש תחליפי OEM תוצרת צ'כיה שהיא היצרנית של חלקים אורגינלים עבור גולף ופולו.

ההחלפה פשוטה ואינה דורשת שום ידע מוקדם.

ראה קובץ מצורף מתוך ספרות הייצרן.

ייתכן שהבעיה היא בנגד הטורי או בעיית מגעים של הקונקטור לכן בדוק לפני שאתה קונה מאוורר.

3.pdf

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...