Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, שמי דניאל ואני מחפש שיפורי יופי לשברולט אופטרה 5 גם בפנים הרכב וגם מחוץ לרכב. מישהו יודע מאיפה ניתן להשיג אביזרים כאלו? (חיפשתי באיביי ולא מצאתי).

תודה לכל העוזרים.

פורסם

מדובר על החדשה? עם התוספות מסביב?

הם ממש התעלו על עצמם בדגם הזה, זה נראה כאילו הוציאו את הרכב ישירות ממהיר ועצבני (ולא לחיוב).

תנסה אולי להחליף את מידת הגלגל, בגלל כל התוספות לפגושים, החישוקים נראים ממש מגוכחים במבט בפרופיל הרכב.

פורסם

קודם כל היום יש את גירסאת האופטרה ספורט המגוחכת.

שבא עפ ספוילרים, חציאיות וכו' וכמובן מדבקה ענקית בצידי הרכב סטייל סובארו 83' TURBO, אבל רק שכתוב optra sport

כדי שכולם יפחדו מאותם 109 סוסים זועמים המשודכים לגיר אוטומטי 4 הילוכים.

בכל מקרה, כתבת פה בשביל לקבל עזרה אז אחרי שצחקנו נעבור לחלק האומנותי.

תנסה גם תחת

chevrolet luceti

daewoo optra

daewoo luceti

בכל מקרה תחת אופטרה 5 אני לא מאמין שתמצא כי קוראים לה ככה רק בישראל, ואני מאמין שיהיה לך קשה למצוא בכלל כי זאת לא בדיוק מכונית של בוי רייסרס.

פורסם

זה רכב שלדעתי לפחות לא ניתן לשנות בו שום דבר כדי לעשות אותו יפה.

מקס' שים קיט קסנון.אין לי עוד מה להציע לך.

ג'אנטים גדולים יותר ייראו מגוכחים על הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...