Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מגבר עד 1,500 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4 ערוצים

שלוש הצעות לי אלייך חברי..

(אלו גם מגברים שההספק שלהם גבוה כי הקומפוננט הנ"ל דורשים זאת)

900W.2וEarthquake

4004וORION

או את חביב הקהל GTO75.4 וJBL

תהנה.. זה ממה שאני מכיר ושמעתי אני ממליץ!

:roll:

פורסם

הסט הזה דורש הגברה רצינית , לכן עדיף ללכת לכיוון של יד שניה, כך תקבל מגבר יותר חזק.

יש פה כמה בפורום שמוכרים פייז RS4 בערך בתקציב שאתה מחפש, שווה בדיקה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אני ממש לא יודע מה לעשות...

אני לא להוט על מוצרים יד שניה (מכל מיני סיבות).

אבל אני גם לא יודע איזה מגבר לקחת..שמעתי שה-GTO75.4 לא משתלם ביחס למחיר ודיי חלש..

Mac Audio Z400 מגבר טוב באמת ?

חשבתי לחסוך עוד כסף ולקנות את הפייז RS4 חדש כי שמעתי עליו ביקורות טובות אבל זה יוצא נורא יקר.:?

אשמח אם תעשו קצת סדר בבלאגן.

פורסם

נתי ואדיר, אתם מוזמנים לעשות חיפוש על ה JBL והמאק-אודיו המדוברים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...