Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לחברי הפורום,

 

אז ככה היום נסעתי בטרקטור (אינטרנשיונל 585 שנת 82' (אם זה אומר לכם משהו:wink:)). ופתאום המנוע הפסיק לעבוד, דבר ראשון בדקתי דלק היה חצי מיכל, המשכתי לחפש פתחתי בורג ניקוז אוויר לפני המסננים לא מגיע דלק נתתי קצת סטרטר עדיין לא מגיע, משם הגעתי למיכל הוצאתי את הצינורשמגיע למנוע הדלק יצא כך שאין סתימה ביציאה מהמיכל, מכיוון שהטרקטור היה בשיפוע ומפלס הדלק היה נמוך ממיקום המסננים מילאתי דלק כך שמפלס הדלק יהיה גבוה מגובה המסננים, אחרי מילוי הדלק הגיע דלק למסננים. אחרי ניקוז אוויר מהמערכת המנוע הניע.

אני לא מבין איך לפני מילוי הדלק לא הגיע ואחרי המילוי כן הגיע למישהו יש הסבר?

משאבת הספקה מכנית בטוח אין חשבתי על משאבה חשמלית אבל אחרי עיון בספר המפרט את כל החלקים לא מצאתי זכר למשאבה.

 

סופ"ש נעים

אסף

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם
מכיוון שהטרקטור היה בשיפוע ומפלס הדלק היה נמוך ממיקום המסננים

 

תחפס בספר אם כתוב באיזה שיפוע מקסימלי הטרקטור מסוגל לעבוד.

פורסם

תודה חנן, אבל חשבתי על זה ובמקרה הזה המיכל רוחבי בצורת קונוס לכיוון פתח היציאה כך שגם בשיפוע חד אין בעיה שהפתח יהיה גלוי לאוויר.

 

בספר רכב לא מוזכרת בכלל משאבת הספקה, יכול להיות שיש מנוע דיזל שעובד רק עם משאבת הזרקה?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

×
×
  • תוכן חדש...