Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה פיק,

יצא לי לא פעם לשפץ אלטרנטורים של גולף באופן עצמאי ולעולם האלטרנטור לא שבק חיים לאחר זמן קצר.

האם ראית כיצד משפצים אלטרנטור אצל משפץ עלאק 'מקצועי' ?

אז אני הספר לך כי ראיתי במו עיני בזמן שיחה מקצועית עם אחד המשפצים מפ"ת שממליצים עליו רבות בפורום.

מניחים את האלטרנטור על שולחן עבודה מטונף ומלא שבבים מחליפים ווסת מתח+מיסב וצובעים את החלק החיצוני של האלטרנטור בצבע כסף.

כול 'השיפוץ' לקח בדיוק 20 דקות ומוסרים את האלטרנטור ללקוח (אני).

לא בודקים בעזרת ציוד בדיקה שום חלק באלטרנטור לפני ובמיוחד לא אחרי השיפוץ.

את המשפץ זה לא מעניין אם האלטרנטור יחזור שוב פעם לתיקון מכיוון שזמן הבדיקות ארוך משיפוץ נוסף של האלטרנטור, כמו כן הצוות 'המקצועי' לא ממש יודע מה זה וולט או אמפר.

אז חבר'ה כנראה הגיע הזמן לשיפוץ עצמי או קנייה של אלטרנטור חדש שיחזיק עוד 10 שנים.

איזה כייף לי :)

פורסם

ממצאים מהיום :

טעינה בלי מזגן בלי כלום 13.4 (על האלטרנטור) - על המצבר 13.1

טעינה עם מזגן על האלטרנטור - 13.2 - על המצבר 12.8

וזה עוד מבלי לדבר על צרכנים אחרים, מפשיר חלון אחורי, אורות מערכת סטריאו וכד'

דבר נוסף, אין אפשרות להכניס אלטרנטור גדול יותר מבלי התאמות מסויימות, מכיוון שמלפני האלטרנטור עובר צינור של מזגן ועכשיו הפתרון היחיד יהיה לייצר ניפל שיאריך את הצינור מזגן שיוכל לעבור ממקום אחר

תודה מראש,

אבי.

פורסם
יש לך מפל מתח על הכבל בין האלטרנטור למצבר שזה לא דבר הכי בריא בעולם. המפל הוא של 0.3V-0.4V

אפשר לסלול חוטים חלופיים או לחבר ,למשל מינוס נוסף לגוף מהמצבר.

צודק.

בנוסף אני ממליץ לך לפרק את הכבל המזין, לנקות היטב את נעלי הכבל שלו ואת מקומות החיבור, לחבר בצורה טובה ולמדוד מתחים בשנית.

• תוכן חדש...