Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודשיים הרכבתי ברכב (אופל אסטרה 96') מערכת.

המערכת:

PIONEER DEH-P65BT :HU

מלפנים: morel pulse

מאחורה: Blaupunkt וGTX693ו

הבעיה: מידי פעם, כאשר יש באס, אני שומע רעשים מתכתיים מציקים מכל מיני אזורים ברכב.

אני חושב שהרעש מגיע מאחורה מהמדף האחורי שמרעיש(החלק הפנימי שלו העשוי מפח).

מה ניתן לעשות בנידון?

שאלה נוספת: האם יש דבר כזה סאב שהוא כבר מגיע עם מגבר פנימי?

הרעיון הוא שאני לא רוצה לשים מגבר רגיל ולהגביר את 4 הרמקולים + מגבר.

מה שאני רוצה - להוסיף סאב קטן בשביל לשמוע איך המוזיקה תישמע בתוספת באס.

האם יש דבר כזה סאב מוגבר?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בקשר לרעשים שאף אחד חוץ ממי שנימצא ליד האוטו לא יכל להגיד לך מאיפה הם ואם זה כמו שאתה חושב מהמדף האחורי אז תחפש איפה המדף נוגע בעוד מקומות מסביבו ושמה תרפד לא משנה במה העיקר שלא יהיו מגעים בין מתכות/פלסטיקים, וככה אתה יכל לעשות בכל מקום אחר שאתה שומע את הרעשים.

לשאלתך על הסאב המוגבר: ישנם המון סוגים של סאבים מוגברים אבל לא שווה לך לעשות את זה מכיוון שהמגבר שאתה מקבל עם הסאב המוגבר הוא מתאים בדיוק לוואטים של אותו סאבוופר. הרבה יותר עדיף ליקנות סאב ובניפרד ליקנות מונובלוק (מגבר לסאב) שיהיה טיפה יותר חזק מהסאב ויהיה קצת יותר נציל ממנו וככה זה גם נותן לך אופציות לשיפור לעתיד..גם בעיקרון זה יוצא אותו מחיר אז תחשוב לבד מה עדיף :)

פורסם

שאלה לי אליך: הרעשים שאתה שומע זה רעש של הטורים ברקע? שנובע מתוך הרמקולים?

או שזה רעש חיצוני שהרמקולים לא מוציאים והם מרעידים משהו פשוט?\

ואין סאב נורמלי שתשמע הבדל בסאונד עם מגבר פנימי.

אתה תצטרך להוסיף עוד מגבר אם תרצה סאב

פורסם

לא, אין קשר לסל"ד. יש אותם גם כשמנוע כבוי.

"רעש חיצוני שהרמקולים לא מוציאים והם מרעידים משהו פשוט"

הרעשים הם של כל מיני חלקים משוחררים מהרכב. כל מיני דברים ששוכבים בתא מטען, בכיסים של הדלתות ורעשים מהפח עצמו של הרכב. אני אנסה להוציא כל מה שיש ברכב ובלדוק. ואז לנסות לחפש מאיפה הרעשים מגיעים. זה יהיה קשה למצוא מהיכן הרעשים, שכן צריך להגביר את המוזיקה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הייתי מציע לך, קודם כל לבודד את הרמקוליםף בלי שום קשר לרעשים. קח גומי, כמו של הדלתות והחלונות באוטו, ותקיף את ההיקף של הרמקול. לאחר מכן,תדביק את הגומי להיקף, ואז למדף.

פורסם

ידידי היקר

רכב משנת 96 שעבר עשרות אלפי קילומטרים ואפילו גרמני אף פעם לא יהיה שקט (תתנחם - אני שומע אותם גם ברכב חדש :-(). רעידות פח (תא מטען, דלתות וכדומה) רועדים עקב שטח פח גדול ודק יחסית. אני בטוח שישנם רעשים כאלה גם ללא הפעלת המערכת (אולי רעש הצמיגים והרוח מאפילים עליהם).

ללא בידוד מטורף שיעלה אלפי שקלים קשה מאד לשפר.

ניתן אולי לפרק דלתות ולחזק ברגים שאולי התרופפו עם השנים אבל מסופקני אם תרגיש שיפור משמעותי. תבדוק את לוחית הרישוי שמהווה מקור ראשון לרעשים רועדת ותבודד אותה עם חתיכת גומי עבה לאורכה.

• תוכן חדש...