Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לידיעתכם, כל טלפון סולולרי יכול להוות מכשיר עיקוב ואיתור אם המעסיק מבקש מחברת הטלפונים פירוט על מיקום הימצאותך..

זה מה שקורה שכולם רוצים להיות זמינים בכל רגע נתון..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• 10 שנים מאוחר יותר...
פורסם

פוסט מ-2007, אבל היום הוא רלוונטי אלי.

אני סקרן לדעת אם יש איתוראן או מערכת איתור כלשהי ברכב, שבה המעסיק יכול לראות איפה אני.

מאז 2007 השתנה, והיום גם העובדים משתמשים בטלפון הפרטי שלהם אז לכן מעקב דרך הסלולר של העובד נהפך פחות רלוונטי.

הייתי אתמול אצל מתקין, שאלתי אם יש איתוראן.

הוא אמר שהוא לא יכול למצוא איתוראן וכי איתוראן לא משתמשים בזה לניטור עובדים (נשמע לי מוזר).

בנוסף, אם יש יחידת GPS ברכב, אי אפשר למצוא כי כל אחד שם במקום אחר.

האם 11 שנה אחרי הפוסט, אולי יש דרך לגלות אם יש מעקב אחרי הרכב שלי?

פרנקופיל מושבע!

פורסם

לאיתוראן יש שירות ניהול ציי רכב.

אם המעסיק שלך מנוי לשירות, בהחלט יש סיכוי שהוא יכול לזהות את מיקום הרכב שלך בכל רגע נתון.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לאיתוראן יש שירות ניהול ציי רכב.

אם המעסיק שלך מנוי לשירות, בהחלט יש סיכוי שהוא יכול לזהות את מיקום הרכב שלך בכל רגע נתון.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

אני מתאר לעצמי.

יש לי דרך לזהות אם מותקן איתוראן ברכב?, איפה בד"כ הקופסא?, איזה גודל?, איך ניראית?

פרנקופיל מושבע!

פורסם

זאת יחידה בגודל של סמארטפון בערך.

לרוב נמצאת באיזור תא הכפפות או מערכת השמע כי יש צורך בחשמל.

ברכבים של לובינסקי זה מגיע מובנה במערכת השמע אם יש לך וויז.

פורסם

מעקב אחרי עובדים דרך מערכת האיתור של הרכב אינו חוקי , גם אם הוא מתקיים בשעות העבודה שלהם.

לא רק שאינו חוקי אלא אפילו פלילי לחלוטין.

כדי להפוך את הדבר לחוקי הבוס שלך צריך לבצע שני דברים:

להחתים את העובד על הסכמה למעקב אחריו (בשעות העבודה כמובן)

לתת לעובד אפשרות לנתק את מערכת האיתור מחוץ לשעות העבודה כדי לאפשר לו לשמור על פרטיות.

פורסם
מעקב אחרי עובדים דרך מערכת האיתור של הרכב אינו חוקי , גם אם הוא מתקיים בשעות העבודה שלהם.

לא רק שאינו חוקי אלא אפילו פלילי לחלוטין.

כדי להפוך את הדבר לחוקי הבוס שלך צריך לבצע שני דברים:

להחתים את העובד על הסכמה למעקב אחריו (בשעות העבודה כמובן)

לתת לעובד אפשרות לנתק את מערכת האיתור מחוץ לשעות העבודה כדי לאפשר לו לשמור על פרטיות.

אתה מודע לזה שיש חוק ויש מדינת ישראל, כן?.

חוק זה לא הדבר הכי נתפס בארץ

פרנקופיל מושבע!

פורסם

בבית משפט הוא מאוד נתפס

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מותר.

בכל מרכז אספקה גדול יש מסך עם מפה ועל המפה רואים איפה נמצאים כל כלי הרכב של החברה באותו רגע.

כך המרכזנית יודעת להודיע ללקוח תוך כמה זמן תגיע אליו האספקה וכו'.

כפי שנאמר, זה חייב להתבצע בהסכמת הנהג ומוגבל לשעות העבודה בלבד.

• תוכן חדש...