Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, התקדמתי לצרפתייה אחרת אחרי הקופה שהייתה לי.

הפעם אני באמת מחייך בכל סיבוב חיוך:-D

* בהזדמנות זו תודה ל-redroze (אלעד), casper (גיא), obarshad (עופר), pickiki (רוי), כוח-סוס (טל), Efi Shams (אפי), דודו172 (דודו) והאחד שבעצם גרם לכל זה לקרות: ניר מי-פז (NMP).:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

תודה רבה לכם, מכל הלב על עזרתכם, סבלנותכם והרצון לעזור.:-D

אם שכחתי מישהו אז סליחה מראש.:oops:

**תודה רבה גם למוסך מורשה רנו "מוסך הפיתוח" הרצליה פיתוח ולמנהל שי שעזר לי וסבל אותי עם השגעונות שלי.

והנה הפילגש:

DSC00009.JPG

DSC00035.JPG

DSC00036.JPG

DSC00048.JPG

DSC00049.JPG

DSC00051.JPG

Veni Vidi Vici

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגיד, מה מצב הצמיגים? תזכיר לי איפה אתה גר? ומה הקוד של השער בכניסה?

שיהיה לך המון בהצלחה ושתדע רק נחת ממנה. עשית קניה חכמה למרות שהוצאת בסוף "קצת" יותר ממה שתכננת (אבל זה שווה כל שקל).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני "אשם" במתיחת התקציב של ליאור אבל אחרי שראיתי כמה קשה לו למצוא אקזמפלר ראוי (ב-MK1) ומאחר ואני מכיר טוב את הרכב (MK2 2003 למי ששאל) ויודע מה הוא מקבל החלטתי להציע (למעשה לשני הצדדים :-)).

קצת שכנועים של המוכר והכנת השטח לקראת הלחץ המסיבי של ליאור (לא נראה לי שהיה לו סיכוי :lol:) ו...

ליאור, תתחדש על הבובה ותשמור עליה.

עכשיו תוכל לנצל את כל ההתעסקות והעזרה שנתת פה לאחרים עם הרכב גם לעצמך.

יאללה, בתור הנציג האחרון למועדון המתהווה אני חושב שאתה צריך לדבר עם כספר ולארגן לנו איזה יום בערד או משהו כזה 8)

ניר

פורסם

איזה יופי! תתחדש, ליאור!

עכשיו אתה כבר לא צריך להזיל ריר

על מגזינים, הדבר האמיתי נמצא בחנייה. :-)

תקן אותי אם אני טועה: המעבר היה מהרייסר, לקופה, ומשם לרנו? מה השלב הבא, פורשה? :shock::twisted::-o:-P:-D

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה רבה לכלום.

camarors69 (דור) - מצטער, אתה צודק. תודה רבה על העזרה עם הפלאגים.:mm_yeah:

ניר - שוב תודה על הכל (אני בודק לך מה שדיברנו)

Hans - זה היה דייהו רייסר - דייהטסו שרייד - מגאן קופה - ועכשיו 172. נחיה ונראה אבל לך תדע...

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

לא הבנתי, בשביל ליקנות קליאו צריך לסובב 8 אנשים ?

סתם :-)

תתחדש ותיהנה באמת נראת משהו משהו

והכי חשוב שלא יצאו לך מילים ומשפטים של מועדון המזדחלים, (לחייך בסיבוב וכאלו..) תהיה אתה ועצמך.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...