Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

impreza turbo gt

blaaa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טסט יעלה כמו בקליאו באזור ה-1300,ביטוח לי עולה 5000 ש"ח מקיף+חובה.

כלומר בחילוק ל-12 חודשים הגענו ל-525 שקלים לחודש.

צמיגים יעלו באזור ה-2400 ש"ח לרביעיה ברמה גבוהה,יש לציין שה-GT במצב סטנדרטי שומרת על הצמיגים יותר מאשר רכב הנעה קידימית או אחורית מכיוון שהכוח מתחלק יותר טוב ואין בעיה של פירפורים.לי באופן אישי הלכו הצמיגים בקליאו בתקופות יותר קצרות מאשר באימפרזה.

טיפולים זולים מאד,טיפול קטן באזור ה-500 ש"ח שזה כולל שמן ופילטרים,וגם לטיפולים גדולים יותר המחירים לא חריגים כמו לדוגמה בקרסו ששם השארתי לא מעט כסף כמו שכל בעל רנו יודע.

לגבי בעיות אמינות אין משהו מיוחד למעט גירים וקלא'צ שקצת רגישים ליציאות מהמקום ושיפורים למיניהם.

ובכל אופן הבלאי ברכב אירופאי לצערנו גדול יותר מאשר ביפני אפילו שהנ"ל ישן יותר.

לסיכום:

אני לא רואה סיבה להיות מאויים ע"י הוצאות גבוהות כמו שנאמר פה.כי בסה"כ האחזקה שלו דומה לרכב משפחתי רגיל למעט עניין תצרוכת הדלק.

תצרוכת הדלק זה משהו שצריך לחשוב עליו,אצלי הרכב עובר בערך 1400 ק"מ בחודש ובממוצע אני משאיר בתחנות דלק בערך 1300-1500 ש"ח דלק בחודש.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

מאור, אז אתה בעל לרכב במצב נדיר משאר השוק.

כנראה, לפני שקנית אותו סידרו את כל "ההפתעות" היקרות.

בכל אופן, למרות שלרכב הנע(א)ה כפולה הוא שורף יותר צמיגים מרכבים אחרים, וכן- גם מהקליאו.

אם אצלך לא- אז סימן שהוא משמש לנסיעות מנהלתיות בלבד ולא לזה הוא נועד. עוד דבר שמרמז על כך הוא ה-8 ק"מ לליטר.

עוד לא שמעתי על GT ש"נוסעת" ועושה ממוצעים של 8 ק"מ לליטר.

מכל בעלי ה-GT שאני מכיר היום ורובם בעבר- הם החליפו צמיגים לפחות פעם בשנה. לחלקם 2,400 שקל היו זולים מדי לצמיגים.

בכל אופן, gsi16v, תיאר באמת מה מצב הרכב בשוק במידה שהנהג הוא מתחת לגיל 24.

אם הוא מעל, ה-500 שקל האלו מתקזזים עם הדלק. הרבה מאוד דלק.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
אם אצלך לא- אז סימן שהוא משמש לנסיעות מנהלתיות בלבד ולא לזה הוא נועד. עוד דבר שמרמז על כך הוא ה-8 ק"מ לליטר.

.

בבקשה שמישהו שמכיר אותי יגיב!!!

אני ונסיעה מנהלתית???:lol:,בשביל זה קניתי קטנוע.

פורסם

אז משהו קצת מוזר עם ה-1 ל-8 הזה שאתה מדבר עליו, ועל הקטע עם הצמיגים שמחזיקים כמו במכויות משפחתיות ממוצעות,

אתה לא מסכים איתי?

פורסם

8 ק"מ לליטר זה ריאלי לחלוטין,כמובן תלוי איך נוהגים.

אצלי היום הרכב עושה באזור ה- 6.5 ק"מ לליטר,הרכב שלי אפשר לומר שלא קשור ל-GT סטנדרטית והנסיעות שלי כוללות נסיעה משולבת+לחיצות פה ושם.

במיכל של גירזונים אני יכול להגיע ל-5 ק"מ לליטר,בקליאו במצב דומה הייתי עושה 7 ק"מ לליטר בלחיצות נטו.

לגבי הצמיגים אני לא רשמתי שהם יחזיקו כמו ברכב משפחתי,רשמתי שמבחינת אחזקה של טיפולים אז אין הרבה הבדל.אבל לעומת רכב ספורטיבי הנעה קידמית/אחורית אז אני עדיין עומד על זה מניסיון שהצמיגים בהנעה הכפולה יחזיקו יותר זמן,כי למרות שיש יותר כוח,הוא מתחלק לגלגלים בצורה שווה ולכן לא הכל נופל על 2 צמיגים.

פורסם

טוב, עזוב מאור, הרי מהודעות הוא לא יוכל ללמוד על הכיס בנושא אחזקת הרכב אלא רק אחרי הקנייה.

לכל רכב יש הפתעות בחיים- לטובה ולרעה, ואנחנו פה סתם 'טוחנים מים'.

בסופו של דבר אני מאמין שהוא קיבל השקפה כללית על אחזקת הרכב שלא תהיה זולה כלל.

• תוכן חדש...