Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הניידת צילמה אותי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אתמול נסעתי בסביבות 0300 בלילה בכביש הקריות לכיוון צפון,

רכב שלפניי נסע בערך 130 קמ"ש במקום 80 קמ"ש ואני ההיתי אחריו גם כן עברתי את המהירות המותרת,

בצד ימין של הדרך עמדה ניידת ,יש לי ברכב רדאר של "קוברה" אומרים שהוא רדאר מעפן אבל בכל זאת הוא קלט את הלייזר בדקה ה99 אני לחצתי מייד על על הברקס הורדתי מהירות ואחריי 500 מ' באותו צד של הכביש עמדה עוד ניידת מה שמוזר הוא שהניידת הראשונה והשנייה לא עצרה אותי וגם לא את הנהג שלפניי? יכול להיות שצולמתי?והשוטרים לא היו צריכים לצאת מהניידת בשביל לעצור אותי?

פורסם

קודם כל אני אגיד לך שאתה אידיוט. מי נוסע שם מעל 100? ועוד בלילה? כשאין תנועה בכלל ובערך חצי מתנ"א צפון יושבים שם? :roll:

שנית, אם לא ראית פלאש, תרגע. אם ראית - מקווה שחייכת.

לא עצרו אותך כי לך תדע למה, לא היה להם כוח או שהם סתם לא תפסו אתכם טוב.

איפה עמדה הניידת? בתוך הקריות או שיותר בכניסה לצור שלום לפני מסריק?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני על בסיס קבוע נוסע בכביש הזה בלילות/ביום,ולא תמיד יש ניידות,לא שמתי לב אם היה פלאש או לא.

הם עמדו באיזור של אלובין,וואלה יש פלאשים על ניידות?

פורסם

אם צולמת לא חייבים לעצור אותך. בכל אופן, בשעת לילה אם היו מצלמים אותך תאמין לי שהיית שם לב לפלאש. גם אם יצאת נקי תגיד אלף תודות, 50 ק"מש מעל המותר היו מסבכים אותך. פעם הבאה תחשוב פעמיים לפני שאתה לוחץ על הגז...

פורסם
וואלה יש פלאשים על ניידות?

וואלה, כן, יש, למה שלא יהיה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני על בסיס קבוע נוסע בכביש הזה בלילות/ביום,ולא תמיד יש ניידות,לא שמתי לב אם היה פלאש או לא.

הם עמדו באיזור של אלובין,וואלה יש פלאשים על ניידות?

הכניסה לצור שלום. תמיד יש שם ניידת. תלמד. האיזור הזה מואר מאוד ומועד לפורענות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם אתה יודע ש"קוברה" הוא כהגדרתך" גלאי מעאפן" אזי מדוע לשים משקולת על החלון ולכער את לוח המחוונים?

ועכשיו ברצינות:

או שקונים(בהמון ג'ובות) VALENTINE 1 או Bel 990 international (ויורשיו כמו ה- RX6) ואז בטוחים ממצלמות המולטנובה של מתנ"א או שלא זורקים כסף על משקולות נייר כמו ויסטלר, קוברה, יונידן ושאר ירקות שלא מגלים אלא ציפורים בשמיים ועמודי חשמל.

הגלאי לא גילה במקרה שלך שום לייזר כי אחרת היית עצוּר לרבע שעה כדי שהשוטר ימלא לך(ובצדק) דו"ח ו/או יחרים רשיון . גלאי לא שווה אגורה מול לייזר(רק משבש לייזר יעשה את העבודה וכזה אין לך...!). ברגע הצפצוף התבצעה מדידה וחבל"ז.

בקיצור סע שפוי או הצטייד במכשור ראוי....

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

לגולף...אומנם זאת היתה שעת לילה, אבל הכביש היה מואר והיו לפניי מאחוריי ומצדדי מכוניות הרבה תנועה עם הרבה אורות ככה שאני לא יודע אם צילמו או לא.

ולדני...את הגלאי רדאר שלי "קוברה" פשוט סתם מצאתי אותו בבית והחלטתי לשים באוטו לא השקעתי ולא נעליים ואם הרדאר לא היה סתם ככה מונח בבית לא ההיתי הולך גם לקנות לא חשבתי על זה ,ולדעתי הוא לא מכער את לוח המחוונים,ואני מסכים איתך שיש לו התרעות שווא.,כל מיני ציפצופים עדינים שחוזרים על עצמם אבל אתמול!!! הוא לא התריע סתם! הוא ממש הזהיר אותי הציפצוף היה מאוד שונה וחזק !כמו שאף פעם לא ציפצף ! אחריי 3 שניות כבר ראיתי את הניידת עם הלייזר. וזה נראה כאילו שאני מנסה לשבח את המכשיר או שאני מנסה להצטדק אני בסך הכל מספר מה היה.

פורסם
בלי קשר לשום כביש, או למתנ"א - למה לנסוע קמ"ש אחד מעל למהירות המותרת?! אתם רוצים לפגוש מהר יותר את מלאך המוות?:evil:

עוד שטוף מוח של מופז ואור ירוק:roll:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
בלי קשר לשום כביש, או למתנ"א - למה לנסוע קמ"ש אחד מעל למהירות המותרת?! אתם רוצים לפגוש מהר יותר את מלאך המוות?:evil:

אנחנו פשוט לא רוצים שהוא יזהה אותנו כשנגיע אליו

פורסם
קודם כל אני אגיד לך שאתה אידיוט. מי נוסע שם מעל 100? ועוד בלילה? כשאין תנועה בכלל ובערך חצי מתנ"א צפון יושבים שם? :roll:

?

אתם ממשיכים??

לא נמאס לכם?

באמת שאני לא מבין מה אתם עושים פה. לכו לפתוח פורום מתנ"א.

בזבוז של בייטים על צדקנות מרגיזה. :evil:

פורסם
אנחנו פשוט לא רוצים שהוא יזהה אותנו כשנגיע אליו

הרגת אותי, ענק :)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

נכון.

כי מהירות הורגת.

למה לצאת בכלל מהבית?

לפותח השרשור - אם עמדו שתי ניידות - מדובר (לרוב) בלייזר. אם היית נפתס - היו עוצרים אותך.

אם מדובר במצלמה - היית מבחין בפלאש, אי אפשר לפספס את זה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם היו מצלמים אותך היית מרגיש פלאש ממש ממש ממש חזק, כאילו באותו רגע מטוס F16 צלל והפציץ את האיזור...

השוטר לא יכול לירות עלייך, בלילה הם לא יורים בגלל שחשוך מדי, למרות שהאיזור מואר בפנסים אני גם מהאיזור הזה...

אל תדאג חמוד =]

• תוכן חדש...