Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמדתי וחיכיתי לחבר פתאום אני מרגיש בום מישהי שנסעה אחורה לא ראתה אותי ושברה לי את הפנס

היא הביאה לי פלאפון דיברנו ואחרי חודשיים שצלצלתי אליה שוב(כי לא היה לי זמן להתעסק עם זה) הטלפון סגור

האם אני יכול לעשות משהו עם המספר רישוי שלה והפלאפון?

פורסם

ולמה לקחת רק את מס' הפלאפון שלה ? ( רצית לצאת איתה לדייט או משהו ) ומס' הרישוי ?

במקרים כאלה מחליפים פרטים חשובים

מס' זהות , שם וכתובת , מספרי טלפון ופרטים ( מס' פוליסה ) על חברת הביטוח של הפוגעת , ורושמים גם את תאריך ומקום המקרה .

אבל האמת היא שאחרי כל כך הרבה זמן שלא טיפלת בעניין , יכול להיות שגם אם היו לך כל הפרטים זה לא ממש היה עוזר כי הגברת יכולה בכלל להתכחש למקרה במידה ואין עדים מהצד שלך .

פורסם

הדבר היחידי שאני חושבת עליו הוא לגשת לתחנת המשטרה, אבל אני לא יודעת עד כמה יתיחסו לתלונה הזו, בכל זאת עברה תקופה ארוכה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...