Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני חושב על פג'ו 206 XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקנות פגו 206 הבנתי שיש גרסה של XS

1.יש לי שאלה זה נכון שהמנוע של הפגו 206 מתחמם מהר?

2.מה ההבדל בין הפגו 206 לגרסה הרגילה לבין הXS מבחינת דלק(אחד לכמה?) ביצועים מחיר טיפולים וכד'?

3.זה רכב בגדול נחמד? אמין? שיחזיק לי משך זמן ארוך? יש לי 60 אלף..תודה!:oops:

פורסם

כשאתה אומר דגם רגיל אתה מתכון לXT מנוע 1.4, 75כ"ס, אני צודק?

הXS היא מנוע 1.6, 110 כ"ס.

עכשיו,

לגבי התחממות מנוע- אני אישית לא נתקלתי בתופעה. גם לא ידוע לי דבר עליה (גם מסקר שעשיתי לפני שקניתי את שלי).

צריכת דלק- אצלי בממוצע 1-10.3. לפי בירור שעשיתי הצריכה די דומה בשני הדגמים.

לגבי טיפולים ואמינות. הטיפולים אינם יקרים במיוחד ביחס לכל רכב מקביל (מחירים די שפוים במוסך מורשה).

הרכב די אמין, אצלי לפחות (טפו טפו טפו) לא הייתה אף תקלה במהלך הזמן שהוא אצלי.

שורה תחתונה,

אם אתה רוצה להנות מהרכב, ואין לך בעיה עם ידני, אז אך ורק הXS. הרכב חזק יותר, מהנה יותר לנהיגה, בעל ג'אנטים 15 (14 בXT) ובגרסת ה3 דלתות יפה יותר.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לאון חשוב לציין שעד שנת 2001 כולל ה206XS הוצעה גם עם מנוע 1.6 ליטר עם הספק של 90כ"ס וכיול שאסי קצת שונה,חשוב מאד.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חשוב לציין גם את נושא החיפוש, שהרי הנושא הזה נטחן פה מאות פעמים- במיוחד בשבועות האחרונים.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
לאון חשוב לציין שעד שנת 2001 כולל ה206XS הוצעה גם עם מנוע 1.6 ליטר עם הספק של 90כ"ס וכיול שאסי קצת שונה,חשוב מאד.

אני די בטוח שהכונה היא לרכב חדש יותר, אחרי הכל הוא רשם ש:

יש לי 60 אלף..תודה!:oops:

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...