Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש דוח על מוסיקה גבוהה ברכב?

כמה פעמים נסעתי ואני יודע שציפצפו אבל לא שמעתי את הציפצוף כי המוסיקה הייתה

גבוהה מדיי או שראיתי אמבולנס אבל לא שמעתי אותו חח אחרי זה הלמכתי וראיתי שהוא צופר..

האם זה נחשב עבירה על החוק?

אם כן כמה הדוח בערך? והאם אפשר להתווכח עם השוטר שתוען שהמוסיקה הייתה מעל המותר?

עיינתי בניקוד החדש על עבירות ולא מצאתי משהו שמתיחס לנושא.. תודה לעוזרים :oops::oops:

פורסם

שלום

אז ככה אפשר לקבל קנס ומי שאוכף את זה זה המשטרה, שוטר שעבר קורס איכות הסביבה יכול לתת לך קנס הוא מוסמך לבדוק יש לו מכשיר שבודק עם אתה עובר את הרמה אתה תקבל קנס, עם אני לא טועה הקנס על זה 1500 שקל, יש כל כך הרבה עבירות אבל הכי קטלני זה של איכות הסביבה להם יש את הקנסות הכי גבוהים.

אז שיהיה לך יום טוב ותזהר

עמית

נולדתי עם הגה!

פורסם

אם כבר במוזיקה רועשת עסקינן, כאחד שגר במרכז העיר עם חלונות הפונות לרחב מרכזי, תרשו לי בהזדמנות זאת לפנות בקריאה נרגשת לציבור משתתפי הפורום הבכובדים והמכבדים את עצמם:

אנא תנמיכו ת'ווליום!

אני מבין שיש רצון להשמיע לכל העולם את השיר האהוב ולהרשים בחורות במערכת שמע מפוארת התופסת את כל הטראק. אני מודע גם לשאר הסיבות, בין היתר - חוסר נימוס בסיסי. אבל דעו לכם שיש בסביבה אנשים שזה מאוד מפריע להם! למשל, אני משקיע שעה ומשהו כדי להרדים את הבת הקטנה שלי, סוף-סוף היא נרדמת ואז איזה מניאק מפגר מגיע לרמזור עם מוזיקה פול-ווליום וסב-וופר ומשמיע לי מצעד הלהיטים של "מזרחית" מתחת לחלון. הבת מתעוררת וצריך להרדים אותה שוב.

אז אנא בלי שום קשר למשטרה ודו"חות. תתחשבו!

ושתהיה לכולם שנה טובה! ברכות לכל מגלה בגרות ומתחשב!

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם
בלי קשר לדוחות, לא חבל על האוזניים ש'ך?

ברור שחבל אבל זה כדי שאני לא ישמע טוב ויורידו לי פרופיל חחח סתם אחי

אני שומע חזק לא יותר מדיי אל תגזים

פורסם
שלום

אז ככה אפשר לקבל קנס ומי שאוכף את זה זה המשטרה, שוטר שעבר קורס איכות הסביבה יכול לתת לך קנס הוא מוסמך לבדוק יש לו מכשיר שבודק עם אתה עובר את הרמה אתה תקבל קנס, עם אני לא טועה הקנס על זה 1500 שקל, יש כל כך הרבה עבירות אבל הכי קטלני זה של איכות הסביבה להם יש את הקנסות הכי גבוהים.

אז שיהיה לך יום טוב ותזהר

עמית

תודה לכולם....

ובקשר לדו"ח ידעתי שיש משהו... אני יחשוב פעמים לפני שאני יגביהה.. ושוב

תודה לכולם וחג שמח

כמו שאתם רואים אני חדש ובאמת אחלה של פורום ?:) שנה טובה

פורסם

0scar ... או זה או שתשים חלונות כפולים (שמשה כפולה!)... זה יפתור חלק מאוד גדול מהבעיה, קצת כסף , אבל הרבה פחות כאב ראש!.

בכל אופן כן יש דו"ח על נהיגה עם ווליום גבוהה, אבל יש צורך במכשיר מיוחד , שוטר עצר אותי פעם על מוזיקה בווליום גבוהה, ואמר לי שהוא רוצה את רישיון הנהיגה , אז שאלתי למה והוא אמר לי שהוא רושם דו"ח ואז שוב שאלתי על מה ? , והוא ענה לי על העוצמה ששמעתי במערכת וטענתי להגנתי שאולי מבחינתו זה חזק אבל מבחינתי זה חלש, ואם יש לו מכשיר למדידת דציבלים (שאלתי את זה). והוא כמובן הסתכל עלי במבט של " מה זה ???"

בכל אופן הוא עזב אותי ואמר לי פשוט להנמיך....

קיצר , אין מכשיר (מה שלא שמעתי עד כה איי פעם שעשו), אין מדידה, אין אופציה לבדוק,

שורה תחתונה - חבל להם על הזמן לא משנה מה הם יגידו , הם יצאו דפוקים וחסרי כל הוכחה.

תמשיך לשמוע בווליום גבוהה ותהנה :)

פורסם

שלום

אז ככה אין הרבה שוטרים שמוסמכים לאיכות הסביבה אבל יש כמה בודדים ולכמה האלה יש מכשיר שמודד דיציבלים ורק להם מותר לתת לך דוח

הבעיה היחידה שאתה לא יכול לזהות אותם כי הם נוהגים בניידת רגילה והם גם שוטרים רגילים פשוט להם יש הסמכה אז מה שאני מציע תמשיך לנהוג בשלך

ולא חבל על האוזניים

שיהיה לכולם יום טוב

עמית

נולדתי עם הגה!

פורסם
...או שראיתי אמבולנס אבל לא שמעתי אותו חח אחרי זה הלמכתי וראיתי שהוא צופר..

:oops::oops:

תגיד לי, אכפת לך להגיד לי מה בדיוק מצחיק בלעכב אישה בהריון/ חולה/ פצוע תאונת דרכים???

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם
...או שראיתי אמבולנס אבל לא שמעתי אותו חח אחרי זה הלמכתי וראיתי שהוא צופר..

:oops::oops:

תגיד לי, אכפת לך להגיד לי מה בדיוק מצחיק בלעכב אישה בהריון/ חולה/ פצוע תאונת דרכים???

לא עיכבתי אותו אני מסביר לך שראיתי אותו אז זזתי.. במקרה המוסיקה היית גבוהה אבל

ראיתי בראי שהוא בא אז הלמכתי וראיתי יענו שהוא עם צ'קלקה מבין?

פורסם

תראו אני לא יודע אם זה קשור אבל חבר שלי קיבל דו"ח על רעש - 350 שקל.

הוא ישב עם חברים בא שוטר ביקש תעודת זהות מאחד מהם חבר שלי נתן לו ובום הוא נתן לו דו"ח על רעש :x מדינה בית שימוש !

דניאל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...