Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת שלי למכירה, מחר אני מגיע למפגש מי שרוצה יכול לשמוע אותה:

HU או רדיו דיסק איך שבא לכם - פיוניר 6850. בשימוש אצלי כ-8 חודשים, הוא ייבוא מחו"ל,לכן אין אחריות (יש אחריות אבל של חו"ל). עובד פיקס, מוזמנים לראות לשמוע ללחוץ על כפתורים ומה שרק יבוא לכם.

דורש 900 ש"ח.

קומפוננט - מורל דוטק אוביישן 5 ורבע - משודרג ל-MT22 , עובד פיקס, חצי שנה. סט שדיי נדיר להשיג אותו ביד שניה היות והוא 5 ורבע. מחיר בחנויות כ-1400 על סט רגיל, עם MT22 תמצאו ב-1600. דורש 1000 ש"ח.

מגבר מונו של הייפוניקס - דגם B1205 - ברוטוס בקיצור, קלאס D. נתונים:

4 אוהם - 450RMS.

2 אוהם - 900RMS.

1 אוהם - 1200RMS.

בשימוש כ-8 חודשים - הגביר כל חייו רק קסנון של פיניקס גולד.

מחיר בחנויות כ-2700 לאחיו החלש יותר (1005B) - אני דורש 1500 ש"ח.

לקינוח - הסאב החמדמד שלי :-Dפיניקס גולד קסנון - 12 אינץ - 500RMS של איכות ועוצמה. סאב מדוייק, איכותי, יורד נמוך מאוד, חזק וחם :wink:

בחנויות אין - אני דורש 800 ש"ח (אין תיבה מתאימה, אם תרצו תקבלו את מה שיש לי עכשיו בחינם :lol:).

ייתכן ויצטרף אליהם גם מגבר 4 ערוצים של רוקפורד דגם 450.4 - מגבר שמוצהר 60 לערוץ אבל הוא אנדרייטד (משהו כמו 80-90 RMS לערוץ, אם לא יותר). ואם אתם שואלים למה אותו אני לא מוכר זה רק בגלל שייתכן שאחי ירצה אותו (כן, יש כאלו שישאלו :-) ).

בה"פ בבקשה - לפנות ולהיות ברורים ולא להגיד כמה המגבר - תהיו ישירים - כמה ההייפוניקס. רק זאת הבקשה שלי אליכם.

שוב אני מדגיש - מחר אני מגיע למפגש - מי שרוצה להתרשם יותר ממוזמן.

דרך אגב, 3 שבועות לא הייתי פה, אז מי ששלח ה"פ ולא עניתי לו - מצטער מראש.

נ.ב

מי שרוצה את סיבת המכירה, שישאל בה"פ.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מקפיץ - הרדיו דיסק מגיע בקופסא המקורית של המכשיר + חוברות + שלט + נרתיק לפאנל.

מחיר ירד - 850 ש"ח.

מורל דוטק אוביישן 5 ורבע משודרג ל-MT22, מפורק מהאוטו.

רק 950 ש"ח.

מונו של הייפוניקס מפורק מהרכב מגיע בקופסא המקורית שלו + שלט באס - רק 1500 ש"ח.

סאב של פיניקס גולד - קסנון - 500RMS של סאב איכותי מהיר חזק, כבר לא ברכב. סאב תענוג. 800 ש"ח בלבד - פשוט לחטוף! אנשים מוכרים פה CVRים ב-700-600 ש"ח ו-P2 של רוקפורד במחירים זהים והסאב הזה לא רואה אותם ממטר = יותר איכותי בכמה רמות, יותר חזק, יותר מהיר בכמה דרגות. הסאב מגיע בקופסא המקורית שלו + המניואל שלו (כל הנתונים שלו ).

מצטרפים! 2 סאבים של חברת אטון - דגם CRAG - סאבים ב-ה-מ-ו-ת!!! 600WRMS של פירוקים! הסאבים האלו מיועדים לחובבי ה-SPL, ואם אתם רוצים השוואה אז כל אחד בעוצמה של ה-L7 אם לא יותר חזק. סאבים מפלצות! אחד חדש היה בשימוש רק כדי לראות אותו עובד בדיוק כמה דקות, והשני משומש כ-5 חודשים.

מחיר לחדש: 1000 ש"ח.

מחיר למשומש:600 ש"ח.

שתיהם ביחד ב-1500 ש"ח, תחשבו אתם קונים 2 L7 במחיר של L5 או L7 אחד!

כמו כן מצטרפים גם 3 כבלי RCA של חברת סאונדקווסט - כל ה-3 ב-50 ש"ח בלבד! חדשים שומשו רק מספר חודשים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רדיו דיסק נמכר.

מורל דוטק אוביישן 5 ורבע משודרג ל-MT22, מפורק מהאוטו.

רק 900 ש"ח מחיר אחרון - סט מעולה - 5 ורבע נדיר למצוא פה דוטק ועוד משודרג.

מונו של הייפוניקס - ברוטוס 1205 חבר'ה זה מונו בהמה! עומד בהצהרות שלו ואף יותר! מונו חזק ביותר.

מפורק מהרכב מגיע בקופסא המקורית שלו + שלט באס - רק 1400 ש"ח - לחטוף!

סאב של פיניקס גולד - קסנון - 500RMS של סאב איכותי מהיר חזק, כבר לא ברכב. סאב תענוג. 800 ש"ח בלבד - פשוט לחטוף! אנשים מוכרים פה CVRים ב-700-600 ש"ח ו-P2 של רוקפורד במחירים זהים והסאב הזה לא רואה אותם ממטר = יותר איכותי בכמה רמות, יותר חזק, יותר מהיר בכמה דרגות. הסאב מגיע בקופסא המקורית שלו + המניואל שלו (כל הנתונים שלו ).

מי שרוצה את המונו + הסאב יקבל הנחה. מותאמים אחד לשני בול (ב-2 אוהם).

2 סאבים של חברת אטון - דגם CRAG - סאבים ב-ה-מ-ו-ת!!! 600WRMS של פירוקים! הסאבים האלו מיועדים לחובבי ה-SPL, ואם אתם רוצים השוואה אז כל אחד בעוצמה של ה-L7 אם לא יותר חזק. סאבים מפלצות! אחד חדש היה בשימוש רק כדי לראות אותו עובד בדיוק כמה דקות, והשני משומש כ-5 חודשים. יכולים לעמוד גם ב-700-800WRMS בקלות. כל סאב שוקל 11 קילו (!!!).

מחיר לחדש: 900 ש"ח סופי.

מחיר למשומש:600 ש"ח.

שתיהם ביחד ב-1400 ש"ח, תחשבו אתם קונים 2 L7 במחיר של L5 או L7 אחד!

3 כבלי RCA של חברת סאונדקווסט - כל ה-3 ב-50 ש"ח בלבד! חדשים שומשו רק מספר חודשים.

נוספו עוד:

2 כבלי RCA - כל אחד 15 ש"ח.

כבל 8 גייג כ-4 מטר - 20 ש"ח בלבד.

כבל 2 גייג כ-3.5 מטר - 50 ש"ח בלבד (כבל ביתי).

יש עוד כבלים לרמקולים - יש כ-14 מטר חדשים לא היו בשימוש ויש עוד כ-14 שהיו בשימוש - מי שייקח את החדש יקבל אותו ב--65 ש"ח הישנים ב-50 ש"ח.

בית פיוז + פיוז של 50 אמפר - 30 ש"ח.

בית פיוז + פיוז של 60 אמפר - 35 ש"ח.

בית פיוז + פיוז של 80 אמפר - 40 ש"ח.

אני מבת ים - בה"פ בבקשה.

הקסנון, מורל דוטק משודרג, ההייפוניקס

P1010147.jpgP1010150.jpgP1010151.jpg

משמאל 2 ה-RCA

P1010154.jpgP1010155.jpgP1010156.jpg

גיא.

עוד תמונות:

כבל 2 גייג מימין וכבלים לרמקולים (חדשים מימין וישנים משמאל) בתמונה השמאלית:

P1010157.jpg P1010158.jpg

כבל 8 גייג מימין ו-3 ה-RCA משמאל:

P1010159.jpg P1010160.jpg

הסאבים של אחי:

P1010162.jpg P1010165.jpg

ZOOM-ZOOM

פורסם

רדיו דיסק נמכר.

3 RCA לא רלוונטי כרגע.

סאב אחד נמכר (האטון החדש). נשאר המשומש. אותו המחיר - 600.

דוטק אוביישן 5 ורבע עם MT22 - רק 900 שקל מחיר אחרון.

הייפוניקס - 1400 שקל - לחטוף!

קסנון - 800 שקל - זה מחיר זנות לסאב הזה.

נשאר גם: 2 RCA, כבלים לרמקולים, כבל 2 גייג, כבל 8 גייג, בתי פיוז ופיוזים.

בה"פ. מגיע למפגש שבוע הבא - מי שרוצה משהו שידבר איתי.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מקפיץ. נשארו המחירים - יגיע מחר אם מישהו ירצה משהו. אם לא, לא מגיע מחר.

בה"פ, גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

3 RCA רלוונטי שוב - 50 ש"ח!!!

נשאר הסאב המשומש. 500 ש"ח בלבד!!! סאב מטורף!!!

דוטק אוביישן 5 ורבע עם MT22 - רק 850 שקל מחיר אחרון לסט כזה לחטוף!!! מי ששמע אותו אצלי יודע איזה סט מעולה הוא למחיר!

הייפוניקס - 1400 שקל - לחטוף! אנשים מוכרים פה את ה-B1005 ב-1700! שתבינו מה המחיר שאני מביא לכם אותו!

קסנון - 800 שקל - זה מחיר זנות לסאב הזה!

הייפוניקס+הקסנון ב-2000 ש"ח שניהם! בלבד!! לחטוף!

נשארן גם כל הקטנים הכל כמו חדש!: 2 RCA, כבלים לרמקולים, כבל 2 גייג, כבל 8 גייג, בתי פיוז ופיוזים.

בה"פ. מבת ים.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נשאר אותו דבר. קסנון והייפוניקס על האששש במחיר שחיטה שניהם ב-2 אלפיות בלבד. דוטק 900 ירדדדדד. אטון 500 נשאר, פשוט אין לאן לרדת.

ים חיווט נשאר.

בה"פ.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מגיע למפגש ביום שבת - גמיש עקב צורך בכסף בזמן הקרוב ולכן:

הסט + המונו + הסאב (איזה סאב שתבחרו) ביחד ב-2600 ש"ח!!! :shock:

יש עוד מלא חיווט שאני מביא איתי בשבת +פיוזים + בתי פיוז + סופיות.

בה"פ או בפלא - 0524550574 - גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מקפיץ בנוסח תאילנדי, חם חם ישר מהמחבת:

נמכרו: המונו והסט של דוטק 5 ורבע.

נשאר:

סאב פיניקס גולד קסנון במחיר של 800 ש"ח (לחטוף עד שאני עדיין רוצה למכור, ייתכן ואתחרט בקרוב מאוד).

סאב של אטון דגם קראג 600WRMS של פירוק (שוקל 11 קילו!!!) המחיר עלה - 700 ש"ח (500 לסאב כזה זה פשוט בחינם, פספסתם).

יש גם חיווט שכולל: 3 RCA של חברת סאונד קווסט - שלושתם ב-80 שקלים במצב חדש!!! (כן המחיר עלה).

2 RCA שתיהם ב-30 ש"ח.

חיווט לרמקולים במצב חדש!!! יש כ-20 מטר + - של 1.5 מ"מ - כל מטר 3 שקל.

כבל 8 גייג כ-4 מטר - 40 ש"ח.

כבל 6 גייג כ-4 מטר - 50 ש"ח.

כבל 2 גייג ביתי כ-4 מטר - 50 ש"ח. יש גם 2 סופיות למצבר לכבל 2 גייג - שתים ב-40 ש"ח.

בתי פיוז - יש לי 3. כל אחד ב-20 ש"ח. מי שרוצה עם פיוז (יש לי של 50,60, 40) יקבל ב-35 ש"ח.

קודם כל בה"פ. לאחר מכן בשיחות :-)

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מוקפץ על האש מעורב ירושלמי!!

סאב פיניקס גולד קסנון במחיר של 800 ש"ח.

סאב של אטון דגם קראג 600WRMS של פירוק (שוקל 11 קילו!!!) - 650 ש"ח.

יש גם חיווט שכולל: 3 RCA של חברת סאונד קווסט - שלושתם ב-80 שקלים במצב חדש!!!

2 RCA ישנים יותר שתיהם ב-30 ש"ח.

חיווט לרמקולים במצב חדש!!! יש כ-20 מטר + - של 1.5 מ"מ - כל מטר 3 שקל.

כבל 8 גייג כ-4 מטר - 40 ש"ח.

כבל 6 גייג כ-4 מטר - 50 ש"ח.

כבל 2 גייג ביתי כ-4 מטר - 50 ש"ח. יש גם 2 סופיות למצבר לכבל 2 גייג - שתים ב-40 ש"ח.

בתי פיוז - יש לי 3. כל אחד ב-20 ש"ח. מי שרוצה עם פיוז (יש לי של 50,60, 40) יקבל ב-35 ש"ח.

ה"פ או בפלאפון - 0524550574. לא גמיש בכלל. שכחתי לעשות מתיחות כבר חצי שנה.

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...