Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

170$ בארה"ב (אין יצוא לישראל) http://www.scangauge.com/

165 יורו באירופה http://www.scangauge.net/

200 יורו כולל משלוח לישראל http://www.scangauge.net/buy/NonEUPayment.php

ציטוט המחיר שלנו, כמובן, הינו לידיעת חברי מועדון הרודסטרים הישראלי בלבד :-)

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בזמנו שפתחתי את האשכול שלחתי מייל ליועוץ הטכני שלהם והתברר שהמכשיר לא תומך ב-CAN-BUS.

בכול מקרה במידה ואני מעוניין באחד כזה עם מי ליצור קשר ?

תודה.

איזה כייף לי :)

פורסם

הגרסה האחרונה ScanGauge2 with XGauge תומכת בכל הפורמטים הקיימים כיום בעולם, אמריקאים, אירופאים ויפנים. כל סוגי ההנעה, בנזין, סולר וגז, לרבות רכב היברידי לסוגיו.

FORD Products: PWM or CANSF

GM Products: VPW , ISO or CANSF

Chrysler Products: ISO, VPW or CANSF

Volvo Products: ISO, CANSF or CANLF

Others: ISO, KWPS, KWPF, CANSF, CANLF, CANSS or CANLS

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום ל-primekart

אני מקפיץ את ההודעה הישנה בכדי לשמוע חוות דעת לאחר שהתקנתם את המכשיר ברכב.

האם אפשר להזמין דרכם את המכשיר במחיר שפוי ?

פורסם

ה SG2 מותקן אצלי ואצל כמה חברי מועדון נוספים כבר מינואר 2008. לא דווח על תקלות מאיש. התצוגה העיקרית אצלי היא צריכת דלק ממוצעת על תכולת מיכל דלק, טמפרטורת אוויר בכניסה למנוע, טמפרטורת מי קרור ומד וולטג' של המצבר. בהחלפת צגים קלה ניתן להחליף בין קריאת מחשב דרך מפורט, לסריקת תקלות מנוע, לעשרות מונים אחרים המנטרים את כל המידע שמגיע למחשב ניהול מנוע ויותר - כגון חישוב עומס, כוחות סוס! ועוד.

לסיכום- ה SG2 הוא מכשיר אמין ואינפורמטיבי ביותר לנהג, הן ביומיום והן לעת צרה.

צר לי שאני לא יכול לסייע לך ברכישה, מחיר העסקה המיוחד מיועד אך ורק לחברי מועדון הרודסטרים הישראלי (ע"ר).

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

תודה על התגובה.

האמת היא שאני מאוד רוצה לרכוש את הסורק וקראתי בזמנו את כול המידע וגם התכתבתי עם התמיכה שלהם.

לצערי חסרים מספר פונקציות שהייתי רוצה אותם במכשיר.

כגון: התראה קולית על טמפ' נוזל ATF ופונקציות שניתן לראות אותם רק עם סורק המתקשר עם כול מחשבי הרכב קרי ABS,מחשב נוחות,ESP בתקשרות CAN-BUS.

פורסם
ה SG2 מותקן אצלי ואצל כמה חברי מועדון נוספים כבר מינואר 2008. לא דווח על תקלות מאיש. התצוגה העיקרית אצלי היא צריכת דלק ממוצעת על תכולת מיכל דלק, טמפרטורת אוויר בכניסה למנוע, טמפרטורת מי קרור ומד וולטג' של המצבר. בהחלפת צגים קלה ניתן להחליף בין קריאת מחשב דרך מפורט, לסריקת תקלות מנוע, לעשרות מונים אחרים המנטרים את כל המידע שמגיע למחשב ניהול מנוע ויותר - כגון חישוב עומס, כוחות סוס! ועוד.

לסיכום- ה SG2 הוא מכשיר אמין ואינפורמטיבי ביותר לנהג, הן ביומיום והן לעת צרה.

צר לי שאני לא יכול לסייע לך ברכישה,:?: מחיר העסקה המיוחד מיועד אך ורק לחברי מועדון הרודסטרים הישראלי (ע"ר).

והעם הרגיל ( לא חכם מספיק להפעלת המכשיר ) אז חוסכים ממנו בעיות - יש מבחנים מסויימים :sad:

חשבתי/הבנתי כי זה פורום לשיתוף ועזרה , לא ידעתי כי יש מגדרים

אפשר שיהיה לכם מחיר מיוחד - בכייף

אבל למה לא לעזור לאחרים ולכוון אותם לספק או היבואן

(לא חבל שהעם יתמרד - ויאסוף.. את המכשירים מרכבי הרודסטאר ) :evil:

כיוון עזרה יעוץ ולא גישה שחצנית , לדעתי הייתה יותר במקום

( ובפעם הבאה , כאשר תשאלו שאלה , אל תתפלאו אם התשובה תהיה , כן יש פיתרון , אבל ..לא למועדון ה .. )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל היקר,

הבחור כבר מכיר את הספק ואף מתייעץ עם התמיכה שלו. הוא לא צריך "הפניה או כתובת", הוא מבקש שנשיג לו הנחה במחיר. בזאת אני לא יכול לסייע לו, היות וההנחה מיועדת אך ורק לחברי העמותה. הנחה מגזרית היא דבר מקובל במיסחר, אחרת איש לא היה מצטרף לאף מועדון לקוחות. בכל שאלה או ברור בק"ע מכשיר זה, או כל נושא טכני או אחר, אשמח לסייע לכם כתמיד, מעל דפי פורום זה או בפורום שלנו.

בברכת חברים.

נ.ב. אני מקווה מאד שהאיום הנרמז בדבר גניבת האביזר נכתב ברוח משובת נעורים ולא אחרת.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

זה נשמע ונראה נהדר.

הנסיעה בכביש הארץ [ועוד ברודסטארים:wink:] לא תגרום לקונקטור להתבלות/להינזק?

לא פעם שקע הדיאגנוזה מאחורי כיסוי/פנל. אם מחברים אותו זה לא מקשה על סגירת הכיסוי/פנל?

פורסם

תודה.

לא, אין כל בעיה עם החיבור לשקע אנליזה. השקע עמוק ויציב. במיאטה NB החיבור אכן מאחורי פנל הגישה לפיוזים. אנו משחררים את צד הנקבה ממקומו, מחברים את צד הזכר ועוטפים את שניהם באיזולירבנד. את "החבילה" עוטפים בספוג ומניחים מעל לפנל הפיוזים. זה לא זז ממקומו שם. במיאטה NC החיבור חיצוני. מי שמבקש לוודא אי תזוזה פשוט מהדק את החיבור למקומו עם סטריפ. לגבי מיקום התצוגה, יש מגוון של אפשרויות- החל ממיקום על ההגה לפני לוח השעונים, מיקום על לוח השעונים, מתחת למראה עם מיתקן ייעודי שניתן לרכוש או בקונסולה המרכזית. הקלדת ScanGauge באתר miata.net או בגוגל, תעלה מיגוון עצום של מידע.

יש המתקינים את ה SG2 בקביעות ויש שמשתמשים בו בכלי רכב שונים. בעיקרון המכשיר נייד ומתאים לכל רכב עם חיבור OBDii

להלן רשימת כלי הרכב המתאימים-

http://www.scangauge.com/support/CompatibleVehicles.shtml

להלן רשימת הצגים הנוספים שניתן להוסיף לדגמי רכב ספציפיים ו/או לשיטות עבודה שונות של מחשבי רכב-

http://www.scangauge.com/support/pdfs/XGAUGE.pdf

למרק10 - אין התראות קוליות, אבל אם תביט בטבלה הנ"ל תראה שלגבי רכב פורד ופולקסווגן יש קריאות של טמפרטורת גיר אוטומטי ATF .

דרך אגב למעוניינים, המחיר באירופה ירד ל 149יורו (היה 165).

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

ברור כי ה " איסוף " נאמר בצחוק :roll:

מעבר לכך - קראתי , הבנתי ואני שמח על שיתוף הפעולה, וההודעות הנוספות העוזרות בפורום

( ולדעתי , ומנסיון , בהודעות הפרטיות אתם די משתפים פעולה ) נעזרתי ב Kundason בנושא אחר .

דף חדש - ובכייף

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
תודה.

לא, אין כל בעיה עם החיבור לשקע אנליזה. השקע עמוק ויציב. במיאטה NB החיבור אכן מאחורי פנל הגישה לפיוזים. אנו משחררים את צד הנקבה ממקומו, מחברים את צד הזכר ועוטפים את שניהם באיזולירבנד. את "החבילה" עוטפים בספוג ומניחים מעל לפנל הפיוזים. זה לא זז ממקומו שם. במיאטה NC החיבור חיצוני. מי שמבקש לוודא אי תזוזה פשוט מהדק את החיבור למקומו עם סטריפ. לגבי מיקום התצוגה, יש מגוון של אפשרויות- החל ממיקום על ההגה לפני לוח השעונים, מיקום על לוח השעונים, מתחת למראה עם מיתקן ייעודי שניתן לרכוש או בקונסולה המרכזית. הקלדת ScanGauge באתר miata.net או בגוגל, תעלה מיגוון עצום של מידע.

יש המתקינים את ה SG2 בקביעות ויש שמשתמשים בו בכלי רכב שונים. בעיקרון המכשיר נייד ומתאים לכל רכב עם חיבור OBDii

להלן רשימת כלי הרכב המתאימים-

http://www.scangauge.com/support/CompatibleVehicles.shtml

להלן רשימת הצגים הנוספים שניתן להוסיף לדגמי רכב ספציפיים ו/או לשיטות עבודה שונות של מחשבי רכב-

http://www.scangauge.com/support/pdfs/XGAUGE.pdf

למרק10 - אין התראות קוליות, אבל אם תביט בטבלה הנ"ל תראה שלגבי רכב פורד ופולקסווגן יש קריאות של טמפרטורת גיר אוטומטי ATF .

דרך אגב למעוניינים, המחיר באירופה ירד ל 149יורו (היה 165).

היי,

כן אני יודע שקיימת אפשרות של הצגת טמפ' נוזל ATF באופן קבוע.

• תוכן חדש...