Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

אני עומד להעביר בעלות על רכב בהמשך השבוע, אך נראה שעומדת לפרוץ שביתה שלא תאפשר את הדבר. החוזה כבר נחתם, סכום כסף הועבר, ונקבע תאריך שלא ניתן להקדימו. האם יש דרך להעביר את הרכב לקונה, בצירוף אישור או חוזה שיכסה את המוכר מפני עבירות תנועה או תאונות, חס וחלילה...? כמובן שהביטוח יהיה על שם הבעלים החדש.

תודה על תשומת הלב, אהוד.

פורסם

יש סניפי דואר שהם חברות פרטיות, והם פועלים ממש כמו עסק עצמאי, כל השביתות והעיצומים לא חלים עליהם.

דרך אתר דואר ישראל, תנסה למצוא את הסניפים הקרובים בעיר שלך, ואתה יכול לבדוק איזה סניפים הם חברות פרטיות ושמה תוכל להעביר בעלות בלי שום בעיה.

אם בפרטים על הסניף רשום בית דואר, אז לא ניתן, ואם רשום סוכנות, אז זהו סניף פרטי, ותיגש לשם.

http://web01.postil.com/unitinfouser.nsf/searchunits?OpenForm

פורסם

האם ידוע מה יהיה גורל הטסטים השבוע בעקבות השביתה שתהיה / לא תהיה ?

האם בכל מקרה לא יתקיימו טסטים ברביעי / חמישי ?

או שיכול להיות שמשרד התחבורה יצטרף לשביתה רק במועד מאוחר יותר ?

פורסם

נכון, אבל לא מדוייק.

אם משרד הרישוי מנתק את התקשורת למחשב, או שבדואר ישראל מישהו מנתק את התקשורת למחשבים בסוכנויות, אז אתה לא יכול לעשות כלום.

אין לזה כלל קבוע. יש שביתות שאפשר היה להעביר בעלות, ויש שביתות שהמחשב נותק על ידי אחד מהצדדים ואי אפשר היה להעביר בעלות.

כדאי שתתקשר לפני שאתה מגיע לסוכנות כלשהי ותברר.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בדרך כלל כאשר יש שביתה ומכוני הרישוי סגורים, מקובל שמאפשרים לנסוע ללא הטסט עד מס' ימים לאחר השביתה. מקובל גם שבמקרה כזה יוצאת "הוראת שעה".

אני לא בטוח שמכוני הרישוי הפרטיים אכן ישבתו.

לפני מס' שנים היתה שביתה ארוכה ומשרד הרישוי לא הוציא רשיונות רכב לחידוש. בתקופה ההיא נסעתי כמעט 3 חודשים עם רישיון רכב פג תוקף, אבל גם היתה "הוראת שעה" שהתירה זאת.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בדרך כלל כאשר יש שביתה ומכוני הרישוי סגורים, מקובל שמאפשרים לנסוע ללא הטסט עד מס' ימים לאחר השביתה. מקובל גם שבמקרה כזה יוצאת "הוראת שעה".

אני לא בטוח שמכוני הרישוי הפרטיים אכן ישבתו.

לפני מס' שנים היתה שביתה ארוכה ומשרד הרישוי לא הוציא רשיונות רכב לחידוש. בתקופה ההיא נסעתי כמעט 3 חודשים עם רישיון רכב פג תוקף, אבל גם היתה "הוראת שעה" שהתירה זאת.

מה קורה במקרה שהאוטו לא עבר טסט ולא ניתן יהיה לעשות טסט חוזר במהלך 30 הימים הבאים (בהנחה שהשביתה לא תסתיים)? הרי הבדיקה תקפה ל - 30 יום. האם אצטרך לעשות בדיקה חוזרת מחדש (כולל תשלום מלא וכל העמדות)?

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

אתמול ב11 עברתי טסט, וכמו שאתם בטח יודעים היום נכנסה השביתה ואני לא יכול להביא את הרישיון, נשאלת השאלה האם כבר מאתמול היום שבו עברתי את הטסט אני יכול לספור ימים לסיום המלווה? או רק מהיום שאני יביא את הרישיון לאחר סיום השביתה?

פורסם

תקופת המלווה מתחילה מהרגע בו הונפק הרישיון. כלומר, מהתאריך שיהיה רשום על הרישיון שלך.

בתקופתי היו עיצומים של הבוחנים וחיכיתי איזה שבוע וחצי עד שקיבלתי את הרישיון.

פורסם
מה קורה במקרה שהאוטו לא עבר טסט ולא ניתן יהיה לעשות טסט חוזר במהלך 30 הימים הבאים (בהנחה שהשביתה לא תסתיים)? הרי הבדיקה תקפה ל - 30 יום. האם אצטרך לעשות בדיקה חוזרת מחדש (כולל תשלום מלא וכל העמדות)?

שחר

קודם כל כבר אין שביתה כך שהתשובה לשאלתך היא רק תאורטית.

המחוקק לא תמיד חושב על כל האפשרויות שיכולות להיווצר מכל מיני סיבות משתנות שבעיקר הן סיבות לא צפויות וחריגות.

אני מניח שבמקרה כמו שאתה מתאר, יכולות להיות אחת משתי האפשרויות:

1. שמישהו ברשות הרישוי יוציא נוהל נקודתי לפתרון מקרים שכאלה תוך התחשבות בנפגעים.

2. שידבקו לנוסח החוק היבש ויגידו לך זבש"ך ותתמודד. (ולמה חיכית לרגע האחרון כשבעצם יש לך אפשרות לעשות טסט כבר יותר מחודש לפני).

מה לעשות, יש מקרים רבים שהאזרח הקטן אפילו אם הוא צודק, הוא נטחן ונשחק בגלגלי המערכת.

אגב, כשאני מקבל את הרשיון החדש, אני משלם בהקדם וניגש לטסט, אפילו שיש בערך עוד חודש וחצי. הסיבה לכך היא, שאם במקרה יתגלה ליקוי, שלא אהיה לחוץ בזמנים ולא אצטרך לבקש הארכות מהמכון.

פורסם

אמיר שלום,

את הטסט עשיתי שלושה שבועות וחצי לפני שפג תוקפו של הרשיון (מה שנותן לי עוד שבועיים וחצי), אבל לך תדע אם השביתה תמשך יותר מחודש הבדיקה לא תהיה תקפה...

תודה בכל מקרה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• תוכן חדש...