Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נפל לידיי בקבוק תוסף של NRG למנוע, הבנתי שזה תוסף משובח, לא משנה.

בכל אופן, על הבקבוק כתוב בפרוש על מדבקה:

טוב למנועים עד 1800 סמ"ק = בקבוק 1, מעל 2000 סמ"ק 2 בקבוקים.

וזה לא הכל:

כתוב גם, טוב לשנה או 20 אלף ק"מ(הקודם מבניהם).

עד לפה הכל ברור.

רק מה...סחבק, הוציא את המדבקה ומאחורה על הבקבוק מוטבע הדבר הבא:

טוב למנועים עד 1100 סמ"ק, מעל 1100 סמ"ק יש להוסיף את התוסף כ 20% מכמות השמן.

ולא רק זה:

טוב עד 15 אלף ק"מ או שנה(הקודם מבניהם).

עכשיו אני שואל....מה הקטע פה.

המוצר נרכש מאוטו דיפו, האם מדובר בבלוף?

משווק ע"י "דלקול".

פניתי אליהם דרך אימיילים, מה הלאה,הפעם אני לא מתכוון לעבור על זה בשתיקה כי פשוט נמאס.

פורסם

בתחום תוספי שמן המנוע הכל בלוף. מזמן כבר שנפח המנוע וכמות השמן שבו אינה לינארית. יש מנועים קטנים עם יותר שמן בעוקה מאשר מנועים גדולים. וזה כבר אומר הכל על המדבקה.

אתה יכול לכתוב מיילים עד מחרתיים, או לשלוח את התוסף מתנה למשהו אחר, ורצוי בעל רכב עם מנוע גמור שירגיש שאולי יש עוד סיכוי, ולהמשיך הלאה בחיים.

פורסם

אני גם חושב שכל התוספים האלה זה בלוף אחד גדול,לא אני אישית קניתי את התוסף הזה.

כרגע,אני רק רוצה לדעת האם זה בלוף משותף של דלקול והמשווקים של המוצרים שלהם,או שדלקול בכלל לא יודעים על סילוף העובדות או שבכלל יש טעות על כל הבקבוקים האלה .

בכלל , מה הולך פה ומי אחראי לזה ?

מהם הוראות שימוש אמיתיים במוצר הזה?

פורסם

לא הייתי מוכן להשתמש בתוסף הזה גם אם הייתי מקבל אותו בחינם.

שתי סיבות:

- יצרני שמני המנוע משקיעים הון רב במחקר והם היו מוסיפים לשמן כל תוסף שאמור לשפר את תכונותיו. NRG קיים כבר 20 שנה ואף יצרן שמן עדיין לא הרים את הכפפה והוסיף את החומר המשובח הזה לתוצרתו?

נדמה לי שרק המחשבה על כך מוציאה את החשק לעשות נסיונות על הרכב הפרטי שלך.

- למיטב ידיעתי, החומר הזה מבוסס על טפלון. במשך הזמן הטפלון הופך בתוך המנוע לגז שתוקף את חלקי המנוע.

כלומר תוסף שהיה אמור לפתור בעיה (שימון בהתנעת המנוע) יוצר בעיה חדשה וחמורה לא פחות.

פורסם

שבוע טוב

לפני כמעט 20 שנה החומר הזה היה יקר וגם איכותי

השתמשתי בו מספר פעמים כאמצעי לאחזקה מונעת

והתוצאות היו מדהימות

לפני שאתה מאבד עשתונות

אולי הקישור הזה יועיל

http://www.nrg1.co.il/index.asp

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

כתבתי אימייל ל"דלקול" , אימייל המתאר את המקרה שקרה .

יום אחרי קיבלתי טלפון ממנכ"ל החברה, הוא החל לספר לי על תוסף ה NRG, על השימושים שלו בחלל,במרוצים וכו...למה הוא כ"כ טוב וממה הוא מורכב בעצם.

בכל אופן לאחר כחצי שעה של שיחה, הוא אמר לי שאת המדבקה הם שמו בעצמם מהמפעל, מדובר בבקבוקים עם הטבעה ישנה, ששמו עליהם מדבקה עכשווית, אם כך שאלתי ,מה השתנה מאז ועד היום? למה אז זה היה טוב רק למנועים עד 1100 סמ"ק והיום זה מתאים עד ל 1800 סמ"ק, התשובה הייתה , מכיוון שזהו חומר יקר מאוד,וצריך גם להכניס את מרכיבי העלות,בגלל זה כיום מספיק גם בקבוק של 0.250 ליטר, למנועים של עד 1800....תמוהה משהו .

כמו כן ,הובטח לי פיצוי.

בכל אופן זוהי תגובתם הרשמית:

הנדון : NRG תוסף לשמן מנוע

קיבלנו את תלונתך ואנו סבורים כי הפרטים הבאים יבהירו לך את המצב לאשורו.

המוצר שווק בעבר למנועים קטנים אך שודרג בהמשך ומתאים היום למנועים בהתאם לכתוב במדבקה.

נשארו לנו אריזות קודמות שבתוכם מילאנו את התוסף המשודרג. על אריזות אלו הודבקו המדבקות החדשות כדי להתאים את תכולת המוצר למדבקה.

כיום אנו ממשיכים לשווק את אותו מוצר כאשר הכיתוב מוטבע על האריזות החדשות וללא מדבקה נוספות.

ברצוננו להבטיחך כי המוצר שקנית אכן מתאים למטרה שלשמה רכשת אותו ואנו עומדים מאחורי נכונות המדבקה.

על מנת להסיר כל ספק אנו מוכנים לשלוח לך אריזה חדשה של אתו מוצר ואנו מתנצלים על חוסר הבנה בעניין זה.

אנא שלח לנו את כתובתך ואנו נספק לך את המוצר בהקדם.

• תוכן חדש...