Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נורת המצבר נדלקת לי באמצע נסיעה ונכבת ואין לי מושג על איזה תקלה או בעיה זה אומר מישהו אולי יודע מה זה אומר ?

פורסם

יכול להיות שתי אופציות, הראשונה היא שיש בעיית טעינה של המצבר ע"י האלטרנטור, כלומר, האלטרנטור לקראת סיום חייו או שאולי הרצועה מחליקה ולכן יש בעיה בטעינה.

האפשרות השניה היא שהמצבר לקראת סוף חייו.

יש לך בעיות בהנעה בבוקר?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

יש לבדוק שנורית הטעינה פועלת נכון. כלומר, שפותחים סוויץ' והאוטו כבוי, מנורה דולקת. כאשר מנוע מונע, נורה כבויה.

אם הנורה אינה דולקת כאשר הסוויץ' פתוח טרם האוטו מונע ,ולחילופין ובד בבד דולקת כאשר הוא מונע, הדבר אינו מצביע בהכרח על אלטרנטור תקול.

אם הנורית דולקת כאשר המנוע כבוי, ואינה כבית כשהוא מונע, סביר להניח שיש בעית טעינה מאת האלטרנטור ו/או מפל מתח מהותי.

יתכנו שילובים נוספים.

יש לגשת לחשמלאי צדיק ומקצועי לבדיקה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא מתקינים אלטרנטור חדש (יקר) אלא אלטרנטור משופץ ואין לזה מחיר אחד לא של החלק ולא של עבודת ההחלפה והמחירים

משתנים בין המוסכים/חשמלאי רכב.

חשוב לשים לב לתקופת האחריות לאלטנטור המשופץ שיש הנותנים אותה ל 3 חודשים או 3000 ק"מ ויש לששה חודשים או 6000 ק"מ. רצוי לבצע קודם כל בדיקה של טעינת האלטרנטור אצל חשמלאי רכב וכן לוודא שהחוט הדק (חוט הנורה) המתחבר אל האלטרנטור אינו מקצר לגוף במקום כלשהוא.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה לכולם אני אגש לחשמלאי בהקדם

רפי לין אולי אתה מכיר חשמלאי בקרית גת כי אני די חדש בדברים האלה ואין לי מושג איפה יש בעיר

פורסם

תודה לכל מי שהיגב ועזר

עכשיו חזרתי מהחשמליה החלפתי אנטלנטור 700 שקל + עבודה

אני מתחיל להאמין עכשיו לאנשים שאמרו לי שאסור להתקרב לפיאט אחרי שעברה את ה150 אלף קילומטר .

פורסם

לדעתי המחיר ששילמת יקר מאוד, אבל זה כבר לא משנה.

טיפו היא מכונית אמינה יחסית, לא פחות אמינה מהמתחרות שלה מאותם שנים (רנו 19, ZX, פיזו 309, ואחרות ), בוודאי בייחס למחירים, בהם היא נמכרת.

אם זה היה עדיין אלטרנטור מקורי, שהחזיק ברכב 13 שנה ו 150 אלף ק"מ, מצבך בכלל טוב.

פורסם
תתנחם, כי אלטרנטור מתקלקל גם ברכבים אחרים ואפילו לפני 150000 ק"מ.

:-)

בטיפו שלי הוחלף כבר ב 70 אלף ק"מ.

פורסם
יש לבדוק שנורית הטעינה פועלת נכון. כלומר, שפותחים סוויץ' והאוטו כבוי, מנורה דולקת. כאשר מנוע מונע, נורה כבויה.

אם הנורה אינה דולקת כאשר הסוויץ' פתוח טרם האוטו מונע ,ולחילופין ובד בבד דולקת כאשר הוא מונע, הדבר אינו מצביע בהכרח על אלטרנטור תקול.

אם הנורית דולקת כאשר המנוע כבוי, ואינה כבית כשהוא מונע, סביר להניח שיש בעית טעינה מאת האלטרנטור ו/או מפל מתח מהותי.

יתכנו שילובים נוספים.

יש לגשת לחשמלאי צדיק ומקצועי לבדיקה.

דני

אצלי לאחר החלפת אלטרנטור, אני מניע ונורת הטעינה נשארת דולקת כרגיל בסרק עד שאני נוגע בגז והסל"ד טיפה עולה והיא נכבית לגמרי. האם המצב תקין? משרשורים קודמים קראתי שיש אלטרנטורים שמתחילים להטעין מעל סל"ד מסוים ואז הם עובדים כרגיל ומטעינים גם בסרק,יש מצב כזה?

בברכה,

• תוכן חדש...