Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שלב בתהליך המכאיב של ההתבגרות וההתגברות (מלשון גבר).

אל דאגה, על פי השרשור הזה אתה בטח חמוד,

והחמודים תמיד מוצאים בסוף

את החמודונת. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מציע לך להקשיב לקאררה, אל תלחץ בכלל הכדור בידיים שלה, או במגרש שלה או משהו כזה.

אני אפילו לא הייתי מתקשר, אולי אחרי מספר ימים רק כדי לבדוק שהיא חיה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אם היא לא חזרה אלייך, שכח ממנה.

לא חסר בנות.

וסתם בכללי, אל תתקשר יותר מדי, קובעים תאריך שעה וזהו.

ממליץ לך על MAPI תעשה חיפוש בגוגל.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מה מספר ?!

מינימום מספריים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אם היא לא חזרה אלייך, שכח ממנה.

לא חסר בנות.

וסתם בכללי, אל תתקשר יותר מדי, קובעים תאריך שעה וזהו.

ממליץ לך על MAPI תעשה חיפוש בגוגל.

אני לא יודע מה איתך, אבל חיפשתי MAPI בגוגל והדבר היחידי שמצאתי זה "Messaging Application Programming Interface".

להגיד לך את האמת ? לא נראה לי שזה מה שיעזור לו כאן :lol:

פורסם

MAPI זה פרוטוקול מהגיהנום, גם הוא דוחה אותך, ולא עונה לפעמים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לדעתי האישית אתה צריך לשלוח הודעה ולהודיע לה כי היא מוזמנת לנעול את נעלי הספורט שלה ולרוץ לעשות חמוצים בקריות ונראה לי שיכול להיות נחמד גם אם לפחות בשביל הקטע תתביית על אחת מחברותיה ותדאג שהיא תספר לה מה היא הפסידה ...

משחקי אגו משהו......:twisted:

יש אהבה חדשה , איטלקיה , וקוראים לה אלפא רומאו GTV 2L V6 TURBO ..

Guest תמיר .א.
פורסם

אני חושב היא קראה את השירשור הזה, והגיעה למצב שאתה ילד כאפות..

סתם צוחק גבר, תירשם לאתר מקושרים, ותתחיל שמה עם כול בחורה... בסוף יצא משהו :).

תמיר

פורסם

שמע רואים שזו פעם ראשונה שלך, אבל זה ממש ממש לא נורא! זה קורה (ולמי שלא קרה לו זה יקרה) לכולם!

אכזבה עם בנות זה הא' ב' של האהבה. נדיר למצוא משהו אמיתי בימינו, וכשתמצא תתפוס ואל תשחרר כאילו אין מחר. עד אז, יש מלא מלא זבל בחוץ שלא שווה בכלל לפזול לכיוון שלו, ועוד בנות יבריזו לך, ויגידו לך שלא נמשכות אליך, ויגידו לך שזה לא זה ואולי גם יכנסו איתך לקשר ואז יזכרו שזה לא זה, ואולי אפילו יבגדו בך (אז זה יכול להיות טיפה יותר כואב אם אתה טיפוס רגשן ונראה לי שאתה כזה) בשורה התחתונה, אתה כמו כולם תיפגע עוד הרבה, אבל כשתמצא את האחת האמיתית אתה פשוט תדע שזה זה ואתה תדע שזה היה שווה את הכל.

זה כבר לא נשים או גברים, זה קשור לבני אדם בתור זה שהם בני אדם, ויש הרבה אנשים טובים בחוץ ויש גם הרבה חרא, וכנראה שהיא מהצד המסריח.

תהיה יותר קר זה אולי יעזור לך לא להפגע. בפעם הבאה שאתה יוצא לפגישה ראשונה עם מישהי תביא איתך רק קונדום כי לך תדע מה ייצא בסוף הערב, מקסימום זה לא כזה כבד לסחוב אותו בארנק כל הערב.

בהצלחה לך ולכל הרווקים שבנינו.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לדעתי האישית אתה צריך לשלוח הודעה ולהודיע לה כי היא מוזמנת לנעול את נעלי הספורט שלה ולרוץ לעשות חמוצים בקריות ונראה לי שיכול להיות נחמד גם אם לפחות בשביל הקטע תתביית על אחת מחברותיה ותדאג שהיא תספר לה מה היא הפסידה ...

משחקי אגו משהו......:twisted:

דרך הפעולה השניה בהודעה שלך לא ממש עולה בקנה אחד עם הראשונה. אני מציע לך לעשות חושבים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לכל אלו שרושמים לי שאני רגשן וזאת הפעם הראשונה עז אתם טועים.... אבל בכל מקרה תודה לעונים ולמתעניינים.

הרמתי טלפון לבחורה פעמיים מאותה פעם שהיא הבריזה לי אך ללא מענה מהצד שלה (היא לא ענתה)

לכן הוחלט להפסיק את "הקשר הזה" ולהמשיך הלאה....

בכל מקרה תודה לכל אלו שענו ייעצו תרמו ועזרו לי

אתם על הכיפק :lol:

• תוכן חדש...