Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמש לקחתי במצוות זוגתי שתחייה את הברלינגו של אביה (1.9 דיזל רגיל, לא טורבו, מודל 99) לצורכי ביקור באיקאה.

מעבר לזה שלעבור לברלינגו ממאזדה 3, 2 ליטר, זה כמו לנחות על שטיח מעופף (הברלינגו הזה נוח בטירוף, ממש התלהבתי!) אבל חסר כוח (הברלינגו הזה עגלה שלא תיאמן בכלל, אין מצב לעקיפות :lol:) הבהבה לי נורת אזהרה אדומה מתחת למד המהירות בצורה הזו בערך :

1768598.JPG

הנורה נדלקה לכמה שניות בכל פעם ובסוף כבתה לחלוטין למשך כל יתר הנסיעה. לא אובחן חום מנוע גבוה, המד על האמצע בדיוק. לא הרגשתי בשום דבר שונה באוטו והמשכתי לנסוע רגיל.

מה זו הנורה הזו ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עד כמה שנדמה לי מהציור - חוסר במפלס במי קירור או מפלס שמן(הציור לא כ"כ ברור).

תבדוק מפלסים - לפי סוג ההבהוב זה חוסר שמן מנוע.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

היה לי את אותו הדבר בברלינגו (לא טורבו ) מודל 2002 של אבא של זוגתי שתחייה , לפני שבוע.

הנורה מתריעה על חוסר מי קירור.

מה שקרה אצלי זה שבבוקר הרכב היה בטיפול 210,000 ק"מ ולא חיזקו את החישן של גובה מפלס המים אשר ממוקם בחלק התחתון של של מיכל נוזל הקירור.

כאשר התחילו לנזול מים החוצה אז הנורה נדלקה , עד שעצרתי כבר יצאו כל המים וגם השפריצו על האלטרנטור והרסו אותו ,

והתחיל לצאת עשן כמובן.

יום אחרי הרכב נכנס לעשות ראש מנוע ( בפעם השנייה :-P ) - לא נורא רכב מהעבודה :twisted: אולי סוף סוף כבר יחליפו אותו....

בכל מקרה כדאי לבדוק את מפלס מי הקירור.....:idea:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תוכן חדש...