Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ב- fire e-mule גרסה 7.

אני מנסה להוריד קבצים בעלי מקורות בודדים בלבד, אבל גם כאשר המקורות זמינים, לוקח זמן רב עד שהוא מתחיל להוריד אותם. וכאשר הוא מתחיל להוריד, הוא מוריד מאוד לאט.

יש איזה דרך לזרז אותו?

תשובות יתקבלו גם בפרטי.

תודה מראש,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

תנסה לעשות 3 מעגלים מסביב לכסא של המחשב ולהגיד עוגה-צ'אקה.

סתם עכשיו ברצינות,אין שום דרך לגרום לחמור הזה להוריד מהר יותר,השיטה הכי טובה זה לחפש קובץ עם כמה שיותר משתמשים שמוכנים לחלוק אותו.

אין פה פתרון קסם...

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

אם חלק מהקובץ כבר ירד, שים אותו על release.

בצורה כזאת יותר אנשים יורידו אותו ממך, אתה תקבל יותר קרדיט אצלהם והמהירות תעלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תנסה לעשות 3 מעגלים מסביב לכסא של המחשב ולהגיד עוגה-צ'אקה.

סתם עכשיו ברצינות,אין שום דרך לגרום לחמור הזה להוריד מהר יותר,השיטה הכי טובה זה לחפש קובץ עם כמה שיותר משתמשים שמוכנים לחלוק אותו.

אין פה פתרון קסם...

זאת בעיה להשיג את זה ממישהו אחר, כי אין למישהו אחר.

איך אני שם על release?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לא מכיר את הגרסא הזאת של אימיול, אבל בגדול אתה צריך להכנס לתיקיית הshared files שלך, ללחוץ על הקובץ עם הכפתור הימני של העכבר ושם לשנות את ה Priority.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למעלה בסרגל כלים תלחץ על לשונית "שרתים". למטה מצד ימין תראה אם יש לך מזהה גבוה/ נמוך.

מזהה נמוך נגרם בגלל פורטים סגורים, בד"כ בגלל ראווטר או פירוול.

• תוכן חדש...