Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין!

לא השתמשת בתוסף, נכון?

מה לגבי תשלום בדיקה חוזרת, שילמת?

הרי לא הגיוני שהרכב בדיוק באותו היום אם חימום מנוע גם לאחר בדיקה ראשונה וגם לאחר בדיקה שניה יקבל נתונים שונים!

כנראה משהו פגום באחת מעמדות הבדיקה, לא?

פורסם

בתוסף השתמשתי ביום שישי כאשר הטנק היה מלא, הדלק נגמר רק שלשום בערב, אתמול הטסט היה סגור, ולכן יכלתי לגשת רק היום.

זו פעם רביעית למעשה שניגשתי לבדיקת הזיהום אויר, לא גבו כסף על בדיקה חוזרת שעשיתי בשביל הזיהום אויר.

שילמתי בסוף 24 שקלים כאשר האוטו עבר.

אין לי מושג מה פגום שם, אבל חבר לעבודה סיפר לי סיפור דומה, היה לו ניסן מיני וואן, לא זוכר את השם, בפעם הראשונה שהוא ניגש האוטו לא עבר, הוא עשה סיבוב וחזר מייד שוב לבדיקה והאוטו עבר.

פורסם

אין כשל בעמדות בדיקה.

הכשל הוא באפשרות שמנוע וממיר לא מספיק חם , או שממיר כבר עייף כמעה, ובחימום טוב שלו, הוא מסוגל עדיין לבצע את פעולתו ברמה זו או אחרת, כשהרכב עובר לעמדה אחרת כל שכן אחרי סיבוב, הממיר בסהכ נראה שמתחמם עוד.

הרכב של DAVIDI שעבר טסט, אם היה נבדק לפני שנים, רוב הסיכויים שהיה עובר עם פחות מ 0.10> CO.

אצלו למשל, לדעתי ממיר חדש והתוצאה היתה טובה הרבה יותר, ולא רק עובר טסט בקושי ואחרי מאמצים.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עדכון קטן מהיום:

אופל קורסה, מודל 96, עם 188K ק"מ.

הרכב יד 3, לא שמור במיוחד ונקנה מההוצאה לפועל.

הרכב ניגש לטסט ללא כל הכנה.

החבר התקשר אלי כשהוא כבר עמד בתור, והדבר היחיד שיכולתי ליעץ לו היה לחמם את הממיר בשיטה שנכתבה כאן ע"י קומפי, קרי העלאת סל"ד למשך דקות בודדות.

הרכב עבר בהצלחה יתרה, כאשר נמדד אצלו 0.00 CO בסל"ד סרק ו-0.01 בסל"ד עבודה.

הטיפ הזה שווה זהב.

שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם,

צבי

פורסם

הפורד פוקוס שדני דיבר עליו הופנה אליו על ידיי כיוון שבעלת הרכב תושבת חיפה, דבר ראשון תודה לדני על הטיפול המקצועי והאדיבות .

הרכב חזר למוסך והחיישן הוחלף , לאחר טסט חוזר רמת ה-co ירדה לאפס בסלד גבוה וכך גם בסרק.

פורסם

תודה על העדכון,

אכן אמרתי לה שיש להחליף חיישן, למרות שהוא היה חדש

(והיא ראתה חד משמעית שהוא הוחלף, ולא סיפרו לה סיפורים).

פשוט ולמרות שהיה חדש, הוא לא תיפקד, אני שמח שהפרשה הקצרה הזו עבורה הסתיימה.

ושוב, תודה לך על העדכון, זה סיקרן אותי, ולא היה לי המידע לגבי רכב זה ללא עידכונך--

תודה- שבוע טוב ונעים.

דני

.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עברת את הטסט...

אתה מחפש הוצאות, או לחילופין אתה מאוד "ירוק"?

שנה הבאה "אלוהים גדול"

דני

.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לדעתי, אם הממיר היה חם מאוד והתוצאה היתה קרובה ל 0.3 בסלד גבוה ( 2500 סל"ד) ובכל מקרה היה מעל 0.2 , יש מקום להניח ובתנאי שכל השאר תקין, שהממיר כבר לא בצעירותו בלשון המעטה, אך במקרה שלך לפחות, עדיין בסטנדרטים.

תמיד יש לשים לב להוראות היצרן בעניין הCO , טרם פסילה ו/או החלטה כלשהי.

דני

.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

השאלה היא אם כשהממיר אינו בצעירותו, הדבר לא משפיע על צריכת הדלק, וכך בסופו של דבר יוצא שלא הרווחתי הרבה.

מחישוב שלי צריכת הדלק בנסיעה משולבת היא 1:9

פורסם

בקרוב אביא עדכונים על דרך פעולתו של מכשיר הבדיקה (זיהום האוויר) של משרד הרישוי, אופן והליך בחינת הגזים שלו, התייחסות לשנייה המסוימת שאליה הוא מתייחס בהדפיסו את "פסק הדין שלו", וכיצד ניתן יהיה להתגבר במצבים גבוליים לאפשרות פסילת הרכב, טרם החלפת חלקים.

בברכה

דני

.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עדכון לתקנה:

מתברר שישנם רכבים בשנת היצור 95' המונעים ע"י בנזין אשר מצויידים במאייד(קרבורטור).

רכבים אלו יבדקו בשיטה הישנה(בסל"ד סרק בלבד) ולא בסל"ד בינוני.

התחולה במירבית של CO לרכבים אלו ישאר כשהיה - 0.5%.

רשימת רכבים חלקית ולא מחייבת:

(1)רנו אקספרס(לא כולם, ישנם גם מוזרקים).

(2)סוזוקי אלטו.

(3)מס' דגמי לאדה.

(4)מאזדה e2000

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אחרי שקראתי על כל הכשלונות של אנשים בבדיקה הייתי מודאג. יש לי פיז'ו 406, 8 שנים על הכביש, שמעולם לא טופלה במערכת ההזרקה, בחיישנים או בממיר, ומעולם לא קיבלה תוסף לדלק. (גם לא "דלק דרגון"). בכל אופן החלטתי שמה שבטוח אני אחמם את המנוע טוב לפני הבדיקה. עמדתי בניוטרל על 4000 סל"ד עם מזגן דולק, ואחרי כ 10 דקות הטמפ'-מים הגיעה לאזור ה 98 מעלות. (גם בפקקי תנועה או נסיעה מאומצת היא תמיד בין 70 ל 90 ). ואז כיביתי מזגן ונכנסתי לבדיקה (שארכה בדיוק 20 שניות) ותוצאותיה:

CO : בסרק 0.01, בטורים 0

למדה: 1.00 בדיוק

טמפ' מנוע 112 מעלות !

תודה לכולם !

פורסם
אחרי שקראתי על כל הכשלונות של אנשים בבדיקה הייתי מודאג. יש לי פיז'ו 406, 8 שנים על הכביש, שמעולם לא טופלה במערכת ההזרקה, בחיישנים או בממיר, ומעולם לא קיבלה תוסף לדלק. (גם לא "דלק דרגון"). בכל אופן החלטתי שמה שבטוח אני אחמם את המנוע טוב לפני הבדיקה. עמדתי בניוטרל על 4000 סל"ד עם מזגן דולק, ואחרי כ 10 דקות הטמפ'-מים הגיעה לאזור ה 98 מעלות. (גם בפקקי תנועה או נסיעה מאומצת היא תמיד בין 70 ל 90 ). ואז כיביתי מזגן ונכנסתי לבדיקה (שארכה בדיוק 20 שניות) ותוצאותיה:

CO : בסרק 0.01, בטורים 0

למדה: 1.00 בדיוק

טמפ' מנוע 112 מעלות !

תודה לכולם !

נהג רגוע תודה על המידע.

הוא שאמרתי. הכנסת תוסף לדלק, הוא אפקט פסיכולוגי, ולחץ חברתי, של חברים שהם בעד לבין חברי

פורום שמתנגדים כמוני, יש לפתור את בעיית זיהום האוויר והלמדה, לא על ידי תוספי דלק, ממיר סתום ובעייתי, יראה רמת למדה לא תקנית, גם עם חבית של תוסף בטנק הדלק!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...