Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, האם יש אפשרות להפקיד רשיון נהיגה של מישהו שנמצא בחו"ל, בידי מישהו אחר?

עקב דו"ח מהירות.

מאחר ואותו מישהו כנראה צריך לחזור במיוחד בשביל העניין, האם ניתן לפתור את זה בדרכים אחרות מבלי להחזיר אותו?

תודה.

פורסם

כשאני הייתי צריך להפקיד את הרשיון שלי בבית המשפט, מישהו אחר הפקיד את רשיון הנהיגה שלי בשבילי, מכיוון שהייתי אז בצבא ולא יכולתי להפקיד אותו בעצמי. לא זכורות לי שום בעיות. החבר שלי לקח עותק מגזר הדין ואת הרשיון עצמו והפקיד אותו ללא שום בעיה.

פורסם

מתוך אתר מ.מ.ס.י - http://www.memsi.co.il/fr_travel.html

"על המבקש להנפיק רשיון נהיגה בינלאומי, לגשת לאחד מסניפי מ.מ.ס.י., עם רשיון הנהיגה הישראלי שלו.

יודגש כי עליו גם לקחת עמו את הרשיון הישראלי לחוץ לארץ, שכן, רשיון הנהיגה הבינלאומי תקף אך ורק כאשר הוא צמוד לרשיון הנהיגה הישראלי".

מתוך אתר דואר ישראל: http://web02.postil.com/postshirut.nsf/misparid/886?opendocument

"אם אתם נוסעים לחו"ל והחלטתם לשכור רכב עליכם להנפיק רשיון נהיגה בינ"ל כיוון שבמרבית ארצות העולם רשיון הנהיגה המקומי אינו מספיק ויש להצטייד בנוסף ברשיון נהיגה בינ"ל.

לצורך זיהוי, על מבקש רשיון הנהיגה או על שליח מטעמו להגיע לאחד מסניפי הדואר המופיעים ברשימה עם:

רשיון נהיגה תקף עם תמונה (מקור)

או

תעודת זהות או דרכון (מקור) ורשיון נהיגה תקף (מצולם).

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מתוך אתר מ.מ.ס.י - http://www.memsi.co.il/fr_travel.html

"על המבקש להנפיק רשיון נהיגה בינלאומי, לגשת לאחד מסניפי מ.מ.ס.י., עם רשיון הנהיגה הישראלי שלו.

יודגש כי עליו גם לקחת עמו את הרשיון הישראלי לחוץ לארץ, שכן, רשיון הנהיגה הבינלאומי תקף אך ורק כאשר הוא צמוד לרשיון הנהיגה הישראלי".

מתוך אתר דואר ישראל: http://web02.postil.com/postshirut.nsf/misparid/886?opendocument

"אם אתם נוסעים לחו"ל והחלטתם לשכור רכב עליכם להנפיק רשיון נהיגה בינ"ל כיוון שבמרבית ארצות העולם רשיון הנהיגה המקומי אינו מספיק ויש להצטייד בנוסף ברשיון נהיגה בינ"ל.

לצורך זיהוי, על מבקש רשיון הנהיגה או על שליח מטעמו להגיע לאחד מסניפי הדואר המופיעים ברשימה עם:

רשיון נהיגה תקף עם תמונה (מקור)

או

תעודת זהות או דרכון (מקור) ורשיון נהיגה תקף (מצולם).

(אחרתי את מועד העריכה ולכן נאלצתי לחזור על הודעתי שוב).

שימו לב להדגשה הנוספת: לא מספיק רישיון ישראלי, צריך בנוסף רישיון בינלאומי.

כך שברור שאם הוא מפקיד את רשיונו הישראלי, אסור לו לנהוג עם רישיון בינלאומי בחו"ל.

אבל אם יש לו רשיון נהיגה של מדינה זרה אחרת, הוא יכול להשתמש ברישיון הזר בהתאם למקובל במדינה בה הוא נמצא. (אם הרישיון עצמו מספיק, או שצריך להוציא רישיון בינלאומי מטעם המדינה הזרה).

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

וואלה אמיר? באמת? ואיך זה קשור למה שנשאל בת'רד הזה ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כשאני הייתי צריך להפקיד את הרשיון שלי בבית המשפט, מישהו אחר הפקיד את רשיון הנהיגה שלי בשבילי, מכיוון שהייתי אז בצבא ולא יכולתי להפקיד אותו בעצמי. לא זכורות לי שום בעיות. החבר שלי לקח עותק מגזר הדין ואת הרשיון עצמו והפקיד אותו ללא שום בעיה.

אתה!

חסכת למישהי קניה של כרטיס טיסה ועזיבת הטיול באמצע.

בשמה ובשם כל עם ישראל, תודה.

אמא שלה הצליחה להפקיד את הרשיונות בזכות מה שכתבת.

אז תודה.

פורסם
וואלה אמיר? באמת? ואיך זה קשור למה שנשאל בת'רד הזה ?

איך זה קשור ?

בא נצא מנקודת הנחה שהמטייל שלנו נוהג בחו"ל וחושב שאם הוא יפקיד את רישיון הנהיגה הישראלי, עדיין יוכל לנהוג בחו"ל עם רישיון בינלאומי.

לפעמים לא על כל דבר חושבים מראש.

כך שמה שכתבתי בא לתת חומר למחשבה לשואל האם ברור לו שהוא כבר לא יכול לנהוג בחו"ל.

פורסם

נראה לי ברור כשמש ביום קיץ (כמו אתמול היום ומחר).

אבל.. ניתן לך להנות מהספק :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה!

חסכת למישהי קניה של כרטיס טיסה ועזיבת הטיול באמצע.

בשמה ובשם כל עם ישראל, תודה.

אמא שלה הצליחה להפקיד את הרשיונות בזכות מה שכתבת.

אז תודה.

שמחתי לעזור.

אלכס.

• תוכן חדש...