Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבוע חדש ונעים לכולם.

הסיפור שלי הוא פשוט.

נפל לי מנעול בקלאץ' לפני שבוע. הזמנתי גרר מחברת הביטוח שלי. כיוון שיש לי ביטוח מקיף וכו.. לא עולה לי כלום.

חברת הביטוח שלי היא שגריר.

נתחיל בדבר הראשון שלתאם גרר הוא בטווח של 3 שעות . במקרה הנ"ל 09:00 עד 12:00 .

האם זה לא נוגד את חוק הגנת הצרכן החדש שיש לקבוע שעה מדוייקת או רוחח של עד שעה?

לאחר מכן כאשר הגיע כבר הגרר הוא אמר לי להוציא את הרכב החוצה מהחניה (הרכב חנה במקביל למדרכה) וחיבר את הווים שלו לאנשהו ברכב . השאלה היא האם הוא לא מחוייב במיוחד שאני שואל אותו למה הוא לא משתמש בלולאה המיוחדת שמסופקת עם הרכב לגרירה , האם הוא לא מחוייב להרים את הרכב בעזרתה.

לאחר מכן בזמן הנסיעה מקבל הנהג טלפון לגרור עוד רכב.

נסעתי איתו , והוא העמיס רכב נוסף.

ואז גיליתי להפתעתי שהתחנה הבאה לא תהיה המוסך שלי אלא המוסך של הרכב השני שנגרר כיוון שאי אפשר להתניע אותו.

היעד שלי היה מצפון העיר לרחוב המסגר. היעד של הרכב השני היה צפון העיר ליפו.

יצאתי לטיול עם הנהג ליפו ואז למסגר.

כשעה תמימה במקום כ 15 דק' .

כמו כן כשהגענו במקום להכנס ברוורס ולהוריד את הרכב לתוך המוסך , הוא השאיר את הרכב על הכביש , מה שהכריח את בעלי המוסך להכניס לראשון בלי קלאצ' (כזכור זו הייתה הבעיה).

בנוסף בזמן הנסיעה הכריח אותי נהג הגרר לא ללבוש חגורת בטיחות בטענה הבאה:"זה עושה לי צרות עם המשטרה כי אני לא רוצה שהם יתרגלו לרעיון :shock:".

בנוסף ישב ועישן רוב הנסיעה בלי לשאול אותי אם זה מפריע לי וכמו כן עם רבע חלון פתוח.

השאלה שלי היא , האם יש לי סיבה לפנות לחברת הביטוח?

אני דיי דואג מכך שכיוון שהבחור הוא נהג גרר פרטי , שעובד מול חברת הביטוח לא יפריע לו למצוא את הרכב שלי (הוא יודע את המספר , צבע, סוג וכמובן כתובת) , ופשוט לפגוע לי ברכב כאות "הכרת תודה" על כך שדיווחתי על כל השערוריה הזו.

בקיצור , מה אתם אומרים?

פורסם

בתור התחלה, תכתוב מכתב תלונה רשום לחברת הגרירה.

בעניין החגורה - לא אמור לעניין אותך מה כן עושה לו בעיות ומה לא. אתה לובש חגורה וזהו. אם יש לו בעייה עם זה, הוא מוזמן לדווח לשגריר על כך.

הגיון פשוט אומר שגרר פרטי שעובד עם חברת גרירה זקוק לה (לעבודה עימה) לא פחות וכנראה יותר מאשר חברת הגרירה זקוקה לו. לא חושב שחברת גרירה תשמח לשמוע על עניין החגורה.

כל השאר ניתן לפירוש ולתרץ בכל מיני דרכים.

Veni Vidi Vici

פורסם

לפי מיטב ידיעתי הגרר לא חייב לקחת אותך בכלל, אז באת מרצונך. כמו כן הוא יכול לקחת עוד רכבים ולא מתחייבים לך שתהיה הראשון "לרדת".

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

שלום, יש להבדיל בין חברות הביטוח, לבין החברות למתן שירותי דרך וגרירה.

חברות הביטוח קונות את שרותי הדרך כמו גם את שרותי הזגגות.

לחברות שרותי הדרך ישנם קבלני משנה, ולכן נשאלת השאלה אם היה זה קבלן

או עובד חברה .

בכתב השירות שאותו סוכן הביטוח מחוייב לתת ללקוח, מצוינים התנאים לקבלת השירות

ולא מצויין שם כי הרכב יגיע מיידית למוסך הלקוח , מצויין גם כי טווח מתן השירות הוא

עד 5 שעות (נכון ארוך אבל נובע מהרבה משתנים).

לגבי החגורה , בתקנות התעבורה יש חובה לחגור אז חוגרים . כל תירוץ הוא רק תירוץ.

לגבי העישון - הרכב אינו מקום ציבורי ולכן החוק למניעת עישון במקומות ציבוריים לא תופס.

לגבי שיטות עבודה , כל עוד לא נגרם נזק ולדעת הגרריסט ולאור נסיונו ההרמה

תתבצע בצורה קלה יותר ובטוחה יותר אין לדעתי על מה להלין.

בברכת יום טוב והעיקר שהתיקון יצא לא יקר ולשביעות רצונך.. דורון.

פורסם

קח בחשבון שהזמנת גרר ולא מונית. נהג הגרר לא מחוייב להסיע אותך למוסך. כל שעליו לעשות הוא להעביר את הרכב מנקודה X לנקודה Y בבטחה.

האם נגרם לרכבך נזק בעקבות פעולות הגרר?

אסף

פורסם

מי שואל אותו בכלל אם לשים חגורה?

תתמקד בעיקר בזה, על כל השאר הוא יכול לכסת"ח.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הסיפור עם חגורה במשאית הוא כך

עד לפני כמה זמן (בערך שנה) לא היה צריך לשים חגורה במשאית

מאז שינו את החוק שגם נהגי משאיות חייבים בחגורות (והשוטרים אגב מעודכנים,מניסיון...)

ככה שזה כבר לא עיניין של הרגל :mm_wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...