Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ראשית לפני שרשמתי הודעה זו , קראתי את כל הנושאים בפורום שמדברים על "התחממות" .

אציין שלפני מספר חודשיים החלפתי יוניט חום מנוע ( שיושב בבלוק מנוע ) - בעקבות שמהאורר לא פעל .

נבדק ונמצא שהיוניט לא תקינה .

לאחרונה שוב המאוורר פעל לסירוגין וכשהוא לא פעל הרכב התחמם .

חזרתי אל אותו חשמלאי רכב שהחליף לי את היוניט והוא החליף לי את היוניט למרות שהוא אמר שהיא תקינה .

הגעתי אליו המאוורר פועל - הוא החליף לי את היוניט .

ומאז הבעייה רק באה בתדירות יותר גבוהה .

חשמלאי רכב שהייתי אצלהם אמרו לי שיתכן שהמאוורר "עומד ללכת " - ואם הוא לו פועל והרכב מתחמם לעצור בצד ולתת עם חפץ

מברזל מכות על המנוע של המאורר ואם הוא יפעל סימן שהבעייה שם .

עשיתי זאת במספר מקרים שהרכב התחמם אך המאורר לא פעל .

האם יתכן שהיוניט שהתקינו לי בגלל שהוא לא מקורי הוא לא מתאים ?

איך אפשר לדעת בוודאות לפני שמחליפים מאורר האם הבעייה נעוצה בו .

אני כבר מתוסכל מהמקרה .

אשמח לקבל עצות לפתרון הבעייה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

הולכים לחשמלאי רכב אמין ולא לכזה שמשתמש בשיטת "נחש - מצליח".

יש לבדוק באופן יסודי ומיידי את העניין כדי שלא תגרום נזק לראש מנוע /תיאלץ להחליף מנוע בגלל שטות כזו.

(התחממות פתאומית תביא לעיוות בראש המנוע וכאן האזהרה שכאחד מבעלי דייהטסו הרכב מאוד רגיש להתחממות והמיוחד אם "נוזל הקירור " שלו הוא מי ברז ומכאן הדרך למינימום ראש ועד מנוע שלם בדרך אליך.

אצלי בעבר בפיג'ו 309 הייתה בעיית מאוורר התחמם לי האוטו ומישהו באוטו דיפו (אין מקצוענים גדולים שם,אך במקרה נפלתי על מישהו שיש לו קצת בקודקוד) עשה לי עקיפה ואמר:"אם הפתרון יצליח והמאוורר ידלק אין מה לעשות וכך נסעתי עם המעקף עד שמצאתי חשמלאי אמין והוחלפה הונטה.(מוסר השכל על אנשים אמינים ולא תמיד מקצוענים).

אם אתה מאיזור חיפה /קריות ואתה רוצה עזרה פנה אלי בה"פ ,אני פשוט עובד עם בן אדם שגם חשמלאי רכב במקצועו וגם מכונאי,אני עובד איתו למעלה מ- 5 שנים ומאוד מרוצה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...