Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

לפני שבוע זיעזתי קשות את חברי הפורום כשביקשתי חוות דעת על הצעה שקיבלתי למגבר 4 ערוצים של ,sierra קומפוננט של hertz ( סידרת space כמעט הכי גבוהה של hertz ) ורמקולים אחורים לבחור בין 6*9 של בוסטון אקוסטיק, לסט נוסף משומש space של hertz וכל זה ב- 4000 ש"ח.

השבוע קיבלתי הצעה אחרת ממתקין אחר. מגבר 6 ערוצים של אינפיניטי דגם 5761 , קומפוננט 5.25" של mb quart דגם bsb 213 (שלא הצלחתי לזהות מאיזה סידרה הוא אבל הוא עבודת יד תוצרת גרמניה), ורמקולים אחוריים 6*9 של אינפיניטי.כל זה במחיר זהה להצעה הראשונה 4000 ש"ח.

יש לציין שהרמקולים מתחברים לhu של אקליפס cd 5000 ,(שמוציא 8v pre out )ומקווה בקרוב להוסיף גם סאב.

מה דעתכם על ההצעה השניה ? איך היא ביחס לראשונה ?

נדמה לי שההספק של מגבר אינפיניטי פחות גבוה מזה של סיירה, ושל הקומפוננט mb quart פחוות בהרבה משל hertz אני לא מתמצא בהספקים האם זה משמעותי ?

פורסם

בתקציב כזה יותר כדאי להשקיע במגבר 1 מונו מגבר שני 4/2 ערוצים קומפוננט ורמקולים. עד כמה שהבנתי יש לך HU ?!

במיוחד שבעתיד אתה מתכנן להוסיף סאב , לא הייתי ממליץ לך על מגבר אחד 6 ערוצים שיגביר את כל החבילה.

אין חתימה!!

• תוכן חדש...