Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

יש לי מאזדה לאנטיס בצבע זהב ברצוני לצבוע את כל האוטו כי יש לי כל מיני דפיקות מעצבנות של דלתות בצדדים כמובן קטנות שרואים אותם וכל מיני סימנים של אבנים שעפות מהכביש על הפח של הרכב מקדימה זה שקעים קטנים שבולטים בשמש.

האם צביעה של הרכב היא כוללת את התיקון של הסימנים או שלא חייב ליצבוע אותו ביכלל כי זה שקעים קטנים ולא שריטות אני לא מבין בזה מישהו יכול להגיד לי מה הטיפול הכי נכון לעשות ?וכמה דבר כזה עולה בערך?

אני מרחובות

(הצביעה של הרכב תהרוס את הצבע שלו נכון?כי אין כמו הצבע המקורי!)

פורסם

כדאי ורצוי לגשת עם המכונית לפחח/צבע רכב כדי שיראה את הנזקים ויגיד מה כדאי לעשות, מחירים וכו'.

אולי ניתן רק לבצע תיקוני פחחות וצביעה חלקית של הרכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מחיר מ2000 עד השמיים הם הגבול תלוי בטיב העבודה והדברים הדרושים לה ,פירוק שמשות,פירוק פסי קישוט .

תלוי בצבע צבע זול לא יחזיק לעומת צבע איכותי.

צביעה חלקית היא פתרון מכוער כי רוב הסיכויים שיהיו הבדלי צבעים בין הישן לחדש.

אם זה מכות קטנות ושריטות קלות אני לא מציע לצבוע את הרכב כי זה יוריד מערכו בעת המכירה ועלולים לחשוב שהרכב נצבע עקב תאונה.

בפחחות הזול עולה ביוקר את זה תזכור לפני הכניסה למוסך

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...