Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו משפחה צעירה 2+1.

אני מעניין ברכב חסכוני ואמין ,אך לא "עגלה".

וכמובן מקום לעגלה של תינוק.

הקליאו הנ"ל היא בעלת מנוע 1.4 שמוציא 98 כ"ס.

1.האם הוא סוחב רכב כזה גדול?

2.והאם אני חייב סל"ד גבוהה במיוחד שמחריש אוזננים על מנת שיתקדם?

הכוונה לרכוש רכב מתקדם ככל האפשר ואמין ביסודו עד כ 40000.

אני בניגוד להרבה אחרים לא פוסל צרפתיות. חושב שאופן הטיפול ברכב חשובה מאוד. אך לכל רכב בעיות מוכרות שלו. מה הבעיות של רכב זה?

3.אם למישהו יש נסיון אם רכב זה, מנוע. אשמח לשיתוף?

אנחנו מעוניינים יותר בגיר רגיל, אך האוטומטי לא נפסל לחלוטין.

4.לכן השאלה... איך הגיר האוטומטי ניתן לחיות איתו? (כמה הילוכים) יש לי ניסיון רע עם פולו אוטומטית שפשוט הגיר ה"חכם" עשה מה שבה לו היה נורא.

בברכה

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

יצא לי למכור כאלה רכבים לא מעט בעברי.

מניסיון אני לא הייתי נוגע באוטומט(אני לא בטוח שהגיע בכלל ידני),המנוע הוא לא רע בכללי.

מסביב היו כל מיני בעיות פה ושם,אם זה מברקסים גרועים,חלונות חשמל,בעיות חשמל למיניהם,כמה רכבים שגימגמו לפעמים.

הרכבים שאני מכרתי היו מליסנג והשכרה אז יכול להיות שבתור רכב פרטי המצב יהיה מעט שונה,אך קשה לי להאמין.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

ברשותי קליאו רגילה (לא קלאסיק) 1.4 ידנית. באופן כללי עבודת המנוע היא נעימה ושקטה, בדרך כלל גם אין צורך לאמץ את המנוע יותר מידי.

יכול להיות שהוספת תא מטען תצריך אימוץ גדול יותר של המנוע אבל אם חושבים על זה לפורד פוקוס יש רק 105 כ"ס והיא כבדה משמעותית מהקליאו.

Its never a waste of time to be wasted all the time

• תוכן חדש...