Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

abs נורת תקלה דולקת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה לי שיש קשר מפני שאף אחד לא מתחבר למחשב שלך בכדי לבצע סריקת תקלות.

אבל!!! השאלה היא אם האוטו יעצור כראוי. את זה אני כבר לא יודע לומר לך... :?

ובכלל - מה הסיבה שהנורה דולקת? לא מומלץ ליסוע כך!

פורסם

אני לא יודע אם זה בכל הרכבים

אבל בחלק מהם כשנורה זאת דולקת זה יכול להיות

או מלכלוך בחיישנים

או מבלמים שנמצאים בסוף חייהם

או ממש תקלה במערכת

בכל מקרה עדיף לבדוק זה יכול להיגמר ברע....מנסיון

פורסם

במידה ורק נורת אזהרה של ABS דולקת אזי תעבור טסט.

ממתי הנורה דולקת ? האם בוצע שינוי במערכת החשמל ברכב או התקנה חדשה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

קניתי את הרכב עם הבעיה. לא ביצעתי שום שינוי במערכת החשמל ברכב.

לאחר חיבור למחשב נמצא שיש בעיה ביחידה ההידראולית.

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

באופן רישמי (שים לב!) הנחיות משרד התחבורה למכוני הרישוי הוא לבצע בדיקה בסיסית של מערכת הABS (זאת אומרת העברת סוויץ' לאון - לראות את הנורכה נדלקת, ואז לשים לב שהיא כבויה)

בפועל זה לא קורה, וסביר להניח שאתה תעבור טסט

פורסם

אני מעולם לא נתקלתי בבוחן שביצע את הבדיקה הזו. ואני מדבר על שתי מכוניות - פעמיים בשנה טסט (למעט בשנה שבה אחד מכלי הרכב פטור בשל היותו חדש).

פורסם

מרק ההנחיה למכוני הרישוי לדעתי מזמן (בגיל 17 עברתי התמחות במכון טסטים כ"בוחן חובב" (סתם פרוייקט נחמד כזה)...) אני שמעתי עליה בגיל 17 שזה לפני 6 וחצי שנים.....

דורקי אני מעביר בשנה באיזור ה8 מכוניות טסטים ולא בדקו לי את זה מעולם - אז ? ...מתי פעם אחרונה הכשילו אותך על טסט כי לא היה לך פח אשפה ברכב ? הידעת שזה חובה על פי החוק ! ? ! ? .....

מתי פעם אחרונה קיבלת דו"ח על כך שהורדת יד מההגה לשם כיוון הרדיו או משהו בסיגנון ? הידעת שזה מנוגד לחוק ?

בקיצור ולעיניין......לא כל חוק או תקנה אוכפים בצורה מלאה ולפעמים אפילו לא חלקים - אבל היא קיימת כמיטב ידיעתי...בוא נמתין לתותחים הכבדים והמנוסים ממני (עמית? העם צריך אותך!!)

• תוכן חדש...