Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אוטו קטן בתקציב של כ10K?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני רוכב על קטנוע 150 סמ"ק(ברשיון מופיע כ125), עוד מעט יש לי 17, ובע"ה יהיה לי רשיון, אני מתכוון לעבור לאופנוע בנפח גדול יותר ברגע שיהיה לי 18, ובנתיים אני רוצה להתנסות באוטו.

 

אני מעוניין באוטו מאמצע שנות ה90 והילך, זול לתחזוקה, אמין, וחסכוני, לא מחפש נוחות/מראה/מהירות וכו'.

 

חשוב לי גם שהערך שוק של האוטו יהיה יציב, וכשאמכור, אאבד במכירה כמה שפחות(כמבון שזה כבר תלוי במחיר שאסגור).

 

התקציב זה 10 כי זה בערך מה שאני יכול לארגן, אני יכול לחרוג מהתקציב, לחסוך קצת יותר, או לבקש עזרה מאמא, אבל אני לא רואה סיבה.

 

יש המלצות?.

 

לאלו שמתכוונים לכתוב שהדיון שלי באוויר, שעדיין אין לי רשיון, ושאין על מה לדבר, תחסכו את זה ממני, זה עדיף מלהתחיל לחשוב על קניה אחרי שכבר יש לי רשיון בעוד חודשיים, ואין לי מושג מה אני מחפש.

פורסם

יכול להיכנס לך בתקציב סובארו ג'אסטי שנת 92-93 אחלה רכב אם אתה הולך עליו לך על ה 1200 ידנית הגירסה השניה ביכלל עגלה מתה

יש עוד אפשרות רנו קליאו גם בערך השנים 92

ויש גם את ה 205 וה 106 גם מהשנתונים 92 קח בחשבון שהפג'ו מבוקשת יותר ולכן אחת במצב טוב תעלה יותר מנגיד קליאו במצב טוב

4 הרכבים פחות או יותר מתאימים לדרישות שלך שיהיה לך בהצלחה

×
×
  • תוכן חדש...