Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש מקום אמין ולא יקר שאפשר לרכוש שם פילטר אוויר פתוח, ואם יש אופציה לא יקרה אז גם להתקין.

אני מעפולה, אז מעדיף משהו קרוב אליי, תודה מראש.

:-) just smile
פורסם

בדוק אצל רני מלמד מ"אורי מלמד" בחיפה.

טל' 04-8522462 .

אמור לו שהפניתי אותך, אני מקווה שזה יעזור למחיר (בכיוון מטה..):wink:

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה,

אם אפשר רק כמה גג יכול לעלות פילטר פתוח לרנו מגאן 1400, 96?

ועם איזה סוג של צינור אפשר להעריך את הפילטר ולמקם אותו במקום טוב?

פורסם

מחיר פילטרים נע בין 200 ל הרבה מאוד .

לגבי צינור + התאמות וכו' , אני הייתי ממליץ לבדוק עם המקום שאתה קונה את הפילטר .אנחנו לא מסוגלים לתת חוות דעת ללא ראייה של התא מנוע .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
מחיר פילטרים נע בין 200 ל הרבה מאוד .

לגבי צינור + התאמות וכו' , אני הייתי ממליץ לבדוק עם המקום שאת הקונה את הפילטר .אנחנו לא מסוגלים לתת חוות דעת ללא ראייה של התא מנוע .

צירפתי תמונות של התא מנוע, אני חושב שבצד של הנהג, ליד הפנס זה המקום המושלם ויש שם הרבה מקום.

מה דעתך?

IMG_0001 (Large).JPG

IMG_0002 (Large).JPG

פורסם

הי,

יש לך המון מקום שם כך שאין לך מה לדאוג, עדיף לך לבנות מחיצה.

יש שרשור על כך- תריץ חיפוש על פילטר פתוח ותמצא אותו- שווה ביותר ומפורט להדהים...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הכול טוב ויפה אבל...

עם איזה צינור אני יכול למשוך לשם את הפילטר?

אלומיניום? גומי? סיליקון? פלסטיק?

מה הכי טוב מבודד מחום? ומה המחירים של כל אחד מהם בערך?

פורסם

למה אף אחד לא מתייחס?

טוב תראו, בדקתי את הכל לעומק ואי אפשר לחבר למצערת ישירות, מי שיש לו מגאן יודע שאין שם לאן לחבר וגודל המצערת הוא כ 4 אינץ' -/+ .

החלטתי להוציא את הפילטר המקורי מהתיבה לאטום אותה, לבודד מחום ולחבר אליה מה אתם אומרים?

עכשיו עוד משהו, הבנתי שיש אצלי צינור שיוצא מהסעפת פליטה לפילטר, הבנתי שזה למדינות שקר בהם אז זה מחמם את המנוע מהר יותר.

הבעיה בכל שבכניס לקופסא יש דלת על קפיץ שתמיד יבוא אוויר חם מהסעפת פליטה, ורק כאשר יש לחץ הדלת זזה לכיוון צינור היניקה מקדמת האוטו. מה שקורה הוא שאף פעם אין לחץ כי הצינור שבא מהסעפת פליטה מחורר ורופף ככה שיוצא שהאוטו נושם כל הזמן רק אוויר חם. לכן חשבתי לחבר מפצל כמו בתמונה, מה דעתכם? תתיחסו בבקשה, כי מחר אני צריך להתקין וחשוב לי שיהיה טוב.

תודה מראש אלכס

IMG_0001 (Large) (2).JPG

• תוכן חדש...