Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראובן היקר.

האם אתה נוסע רק בעיר?

אם הנסיעות שלך חלקן בעיר וחלקן מחוץ לעיר, הרי שלזה אני מתכוון כשאני כותב "נסיעה מעורבת".

ואם כך, הרי אינך יכול לחשב את צריכת הדלק בעיר, אלא בנסיעה מעורבת, שזהו תמהיל הנסיעות של רוב הנהגים.

אלא אם אינך יוצא מהעיר. אבל בעיר נוסעים בדרך כלל בהילוכים נמוכים, ואז בכלל לא הגיוני שהרכב ישתה רק 1:15

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

דבר נוסף ששכחתי לומר... הרכב משמש להעברת פחיות קולה וכד' כאשר אני ממלא את הרכב ב50 ארגזים של פחיות אני מגיע ל1-12 בעיר כמובן.

פורסם

רצוני לסיים את נושא צריכת הדלק של הגסט ולהמשיך:

כאשר בדקתי אופציות נוספות (C3, 106, 206, איביזה, פאביה) התברר לי שהן יקרות יותר מהפונטו והקורסה.

בדקתי (כדי לנסות לחסוך כסף...) את הפונטו והקורסה גם משנתונים ישנים יותר (והתמקדתי במכוניות מיד ראשונה) והתברר לי:

לא מצאתי קורסה 2001 (או מעט חדשה יותר) עם גיר ידני. המחיר אמור להיות משהו מעל 30K.

מצאתי מספר פונטו ספייס במחירים סביבות ה-40K.

מצאתי מספר פונטו ישנות יותר (1996 ו-1998 ) עם פחות קילומטרים מאותן פונטו ספייס, ובמחיר נמוך בהרבה (סביבות ה-20K).

בקורסות הישנות נסעו יותר קילומטרים מאשר בפונטו הישנות.

נראה לי שבנתונים הקיימים יש סיכוי גבוה יותר שאקנה פונטו מאשר קורסה.

האם עדיף לקנות פונטו ספייס עם יותר קילומטרים, או פונטו ישנה יותר עם פחות קילומטרים ומחיר נמוך בהרבה?

האם עדיף (בהקשר לאמינות, צריכת דלק וזריזות (???)) לקנות פונטו עם 60 כ"ס או עם 75/80 כ"ס?

האם יש עוד רעיונות?

תודה

פיני

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

מכונית קטנה שתענה על כל צורכיך היא דייהטסו yrv שנת 2003 (כעקרון טויוטה יאריס לקמצנים).

טיפולים- טוב זו דיהטסו.

אמינה- דייהטסו.

חסכונית- חסכונית מאוד.

מנסיון זה אוטו שני מעולה.

ותוכל למצוא עד 40K עם ק"מ של 70-80.

פורסם
מכונית קטנה שתענה על כל צורכיך היא דייהטסו yrv שנת 2003 (כעקרון טויוטה יאריס לקמצנים).

טיפולים- טוב זו דיהטסו.

אמינה- דייהטסו.

חסכונית- חסכונית מאוד.

רק שני מושבים מאחורה אם אני לא טועה

פורסם

טיפולים- טוב זו דיהטסו.

אמינה- דייהטסו.

חסכונית- חסכונית מאוד.

למה הכוונה טיפולים- טוב זו דיהטסו,

הרכב נזקק לטיפולים רבים ולא ממש זולים או שהטיפולים זולים ,ו YRV שטיפלו בה נכון תזדקק לטיפולים שוטפים בלבד?

עד כמה הרכב חסכוני? {אני מחפש רכב שלרוב ייסע בעיר }

פורסם

שלום חברים.

מבירורים באתרי מכירות ברשת מצאתי מספר מכוניות מסוג פיאט פונטו מהשנים 1996-2000 מיד ראשונה ועם קילומטראז' נמוך ומחיר נמוך.

אבל אינני מכיר את ההבדלים בין רמות הגימור השונות, ואני מתכוון בעיקר ל-S75 ול-XTZ75.

אשמח לשמוע על ההבדלים בין הדגמים השונים של הפונטו מהשנתונים הנ"ל, כולל כאלה שלא הזכרתי.

ועדיין אשמח לשמוע על אופציות נוספות, למרות שנראה לי שהכיוון מתחיל להתגבש (פונטו ידנית עם מנוע 1240 ו-75 כ"ס).

תודה.

פיני.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

תודה, אבל מתייחסים כאן לפונטו דור שני (ספייס) ואילו אני צריך אינפורמציה על הפונטו דור ראשון, שנמכרה בארץ עד שנת 2000.

פיני

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...