Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכנון דפוק של סיטרואן. ממתי נעילת אוטו לא מרימה חלונות אוטומט?

אתה צודק, אין דבר כזה בעולם ילדים קטנים שאולי במקרה הידיים שלהם בין החלונות ואף אחד לא שם לב...

מי נועל אוטו ומשאיר את הילדים שלו בפנים?? נו באמת לאן אפשר להגיע...

פורסם
תגיד תודה לפחות אחי שנגנב רק תיק,

אם יש מערכת לא מובנית יכלו לדפוק אותה!

זה מזכיר לי סיפור דיי מצער שקרה לי..

אבא שלי היה בבית חולים משהו כמו חצי שנה, נקרעו לו המעיים והוא עבר 7 ניתוחים.

מן הסתם כל יום הייתי הולך אליו מהבוקר ולפעמים גם הייתי יושן שם לידו.

יום באתי לבית החולים עם אחותי והרכב הצבאי שלה (טויוטה היילקס 4X4),

למרבה ההפתעה (או שלא) שיצאנו חזרה לחניון גנבו את האוטו.

יום למחרת הגענו למקום - לאותה החנייה עם הרכב הפרטי שלנו - מיצובישי כריזמה שנת 98 כסופה בעלת מערכת אכזרית בשווי 8-10 אלף. (משהו כמו 4 אלף אני שמתי עליה)

למרבה ההפתעה(או שגם פה לא) כשחזרנו לחניון, ראינו שהאוטו נפרץ וניסו לגנוב את המערכת.

הגנב כנראה פעם ראשונה שפרץ לאוטו, ושבר את כל הדשבורד בשביל לגנוב את המערכת, ולבסוף הצליח לגנוב רק את הפאנל,

עד היום המערכת הזאת של פיוניר ללא הפאנל אצלי בארון וכל פעם אני מתבאס לראות אותה.

זהו, ומצטער על החפירה :)

בית חולים קפלן במקרה?

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם
אלעד, רק תיקון קטן..

במקרה של פתיחת החלונות ע"י לחיצה ארוכה, הסאן-רוף לא נפתח (לפחות לא באודי).

בגלל זה אאודי לא שווה גרוש. אלפא, לעומת זאת, שווה גם שווה :twisted:

:wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה על ה"תיאוריות" המעניינות שלכם.

הקטע המנחם - לא גנבו לי את המערכת....

בכל מקרה, כולכם יודעים לדבר אחרי מעשה ולהביע ביקורות (ולפזר בהנאה מלח על הפצעים)

את הלקח שלי למדתי, להבא להסתובב כמו טמבל סביב האוטו ולחפש חלונות פתוחים, למרות שיש לי מרים חלונות שלא ממש עוזר לי.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
תכנון דפוק של סיטרואן. ממתי נעילת אוטו לא מרימה חלונות אוטומט?

quote]

וזה בדיוק מה שאני רציתי להגיד!

היגיון פשוט

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ניב, אף אחד לא יוצא פה בביקורות ואמירה לאחר מעשה.

אתה יודע הרי שיש לרכב כפתור ייעודי להרמת חלונות.

מן הסתם אם קיים כפתור שכזה, כנראה שהכפתור הרגיל לא סוגר את החלונות.

אישית, אני מוצא את זה נוח שהחלונות לא נסגרים לי אוטומטית כל פעם שאני נועל את האוטו. במיוחד הסאן-רוף.

למיטב ידיעתי, יש אפשרות לשנות את זה ע"י הגדרה במחשב הרכב.

פעם הבאה שהרכב במוסך, תבקש מהמוסכניק אם אפשר לבצע את השינוי הזה במחשב הרכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בכל מקרה, כולכם יודעים לדבר אחרי מעשה ולהביע ביקורות (ולפזר בהנאה מלח על הפצעים)

את הלקח שלי למדתי, להבא להסתובב כמו טמבל סביב האוטו ולחפש חלונות פתוחים, למרות שיש לי מרים חלונות שלא ממש עוזר לי.

אף אחד לא מנסה להביע ביקורת ולזרות מלח על הפצעים, מנסים ללמד אותך מה לא לעשות להבא.

לאחר שאני נועל את הרכב אני תמיד מסתכל לראות שכל החלונות נסגרו, ויש לי מרים חלונות אוטומטי שעובד.

תלמד לא לסמוך על הדברים האלו במאת האחוזים - תמיד לבדוק.

מי נועל אוטו ומשאיר את הילדים שלו בפנים?? נו באמת לאן אפשר להגיע...

מישהו דיבר על להשאיר את הילדים ברכב?

חסרים ילדים ששמים גפיים בין הדלת לרכב כאשר סוגרים אותה או סתם שמים ידיים בחלון כשהוא פתוח (מחוץ לרכב), אלו הסיבות הבטיחותיות, את הנוחות פירט כבר אלעד ס ו-Discover.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
אתה צודק, אין דבר כזה בעולם ילדים קטנים שאולי במקרה הידיים שלהם בין החלונות ואף אחד לא שם לב...

לא נועלים ילדים באוטו אלא אם כן אתה שונא אותם ורוצה שהם יחנקו וימותו מחום.

בגלל זה אאודי לא שווה גרוש. אלפא, לעומת זאת, שווה גם שווה :twisted:

:wink:

אז מה לבטל את ההזמנה של הA8 ?

מישהו דיבר על להשאיר את הילדים ברכב?

חסרים ילדים ששמים גפיים בין הדלת לרכב כאשר סוגרים אותה או סתם שמים ידיים בחלון כשהוא פתוח (מחוץ לרכב), אלו הסיבות הבטיחותיות, את הנוחות פירט כבר אלעד ס ו-Discover.

תעשה לי טובה, אז יש כמה אידיוטים, במקרה כזה אפשר לנעול את החלונות האחוריים(בלחיצת כפתור פשוטה) כדי שילדים לא ידחפו את הגפיים שלהם.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

לא יודע מה יש באוטו שלך, אבל בסיטרואן, עם תשים את היד בקצה החלון ולאחר מכן תסגור אותו, ברגע שהוא יגע ביד שלך, החלון ירד בחזרה למטה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

מצטער אבל אין לך את מי להאשים אלא את עצמך. אצלי גם כשיש לי נעילה מרכזית אני עובר ובודק דלת דלת שהן נעולות, או לפחות ע"פ הרעש של המערכת נעילה כבר מזהה אם הכל ננעל או לא. יתרה מכך ברגע שאני נוסע אצל אחרים במכונית, אני תמיד סוגר את החלון שלי עם הכפתור לפני שאני יוצא מהאוטו, אני לא סומך על שום מערכת אלקטרונית. להבא תדע גם אתה לא לעשות את זה. במיוחד שידעת על המצאות הכפתור הנ"ל קודם לכן.

תיקח את המקרה הנ"ל כשכר לימוד, ולהבא זה לא יקרה.

ROOONEEYY

פורסם
לא נועלים ילדים באוטו אלא אם כן אתה שונא אותם ורוצה שהם יחנקו וימותו מחום.

מישהו לאחרונה כתב שלא קוראים פה דברים, וואלה הוא צודק.

תסתכל בהודעה שלי, שנכתבה 7 דקות לפני שלך, תראה שהגבתי לאותה שורה בידיוק שמישהו אחר כתב.

תעשה לי טובה, אז יש כמה אידיוטים, במקרה כזה אפשר לנעול את החלונות האחוריים(בלחיצת כפתור פשוטה) כדי שילדים לא ידחפו את הגפיים שלהם.

איך זה קשור לנושא? מדובר פה על נעילת הרכב, לא כשהילדים בתוך הרכב בזמן נסיעה אלא אחרי חניית הרכב.

לפני שאתה מגיב, תקרא על מה אתה מגיב.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני לא מבין אותכם, סיבוב מסביב לאוטו?

אני סוגר את כל החלונות מתוך האוטו ורק אז יוצא... WTF

מי צריך בכלל מרים שמשות?

מבחינתי גם שהחלונות האחוריים יהיו ידניים, מה? הם נוהגים שם מאחורה שקשה להם לסובב?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

החלונות לא עולים לבדם מכל הסיבות הנכונות שפורטו כאן.

תתנחם לפחות בכך שהם היו נסגרים מעצמם אם היה יורד גשם.

מכיוון שאין כאן תובנות נוספות מלבד "איזה באסה שהם לא עלו" ו"איזה הגיוני זה שהם לא עלו", הדיון ננעל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...