Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום נסעתי אני ועוד 2 חברים לתל אביב.

החנתי את האוטו בטיילת, ונעלתי אותו.

בשלט של הסיטרואן יש כפתור די קטן, שמעלה לך את כל החלונות אוטמטית ברגע שאתה לוחץ עליו ( AKA מרים חלונות)

חבר שלי במשך הנסיעה, פתח חצי מהחלון, וברגע שירדנו ונעלתי את האוטו, לא שמתי לב שהחלון שלו היה פתוח, ושחכתי ללחוץ על המרים שמשות, ושפוט עזבתי ככה את האוטו.

שחזרתי, גיליתי להפתעתי חלון חצי פתוח, בהתחלה לא שמתי לב שגנבו משהו, אבל ברגע שנכנסתי לרכב שמתי לב שהתיק שלי נעלם.

ראבק, אני לא מבין את סיטרואן, למה ברגע שלוחצים על כפתור הסגירה בשלט (ויש חלונות פתוחים), החלונות לא עולים? למה בעצם הם התקינו מרים שמשות שצריך ללחוץ עליו ברגע שיוצאים מהרכב?

מרים שמשות אמור למנוע ממך ללכת ולהסתובב סביב הרכב ולחפש חלונות פתוחים, לא כך?

באמת שלא שמתי לב שהחלון היה פתוח, אבל המחשבה הזאת עלתה לי בתיק :roll:

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

רבאק, אני לא מבין אותך, למה אתה משאיר דברים ברכב?

הפנטנט הזה נועד למנוע מאנשים להשאיר את הידיים כאשר החלונות עולים, הרי שלא תרים את החלונות אם יש מישהו שהיד שלו בידיוק בחלק שפתוח.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

בשביל להרים את החלונות ב-C5 שלנו צריך ללחוץ על כפתור הנעילה כמה שניות בודדות ברצף.

אין אף סיבה שלא תהיה האופציה להשאיר את החלונות פתוחים במקצת גם כשהרכב נעול.

אם ממש חם או שצריך לאוורר את הרכב תמיד זה טוב להשאיר כמה ס"מ בודדים פתוחים.

חוסר האחריות פה היא שלך ניב מכיוון שאתה יודע שהנעילה לא סוגרת את החלונות, אלא כפתור יעודי, אז להבא תהיה יותר עירני.

פורסם

תשמע - הפירצה קוראת לגנב. ולהבא תוודא שכל החלונות סגורים לפני שאתה נועל את האוטו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שזה בכלל חוצפה של סיטרואן שאתה צריך לנעול את הרכב. הם לא יכלו לתכנן אותו ככה שהוא ננעל לבד ושוטף את עצמו עד שאתה חוזר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה לא שאני בא בטענות, פשוט לא ראיתי שהחלון היה פתוח.

מילא לא הייתי גם סוגר את הרכב , אבל לחצתי על כפתור הכיבוי, ואני לא מבין למה החלון לא עולה - כי יש מרים שמשות ברכב , לאן הוא נעלם במקרה כזה?!

אותי זה מרגיז.

אפילו באפלאוז של חבר שלי החלונות עולים ברגע שהוא סוגר את האוטו.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

לא משאירים חפצים גלויים ברכב - לעולם.

נקודה.

וגם לא שמים אותם בבגאז' באותו מקום שבו מחנים את הרכב.

יש משפט שאומר "פרצה קוראת לגנב".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תגיד תודה לפחות אחי *** אם הוא אחיך, תנחם אותו בבית *** שנגנב רק תיק,

אם יש מערכת לא מובנית יכלו לדפוק *** או אפילו לגנוב, השם ירחם *** אותה!

זה מזכיר לי סיפור דיי מצער שקרה לי.

אבא שלי היה בבית חולים משהו כמו חצי שנה, נקרעו לו המעיים והוא עבר 7 ניתוחים.

מן הסתם כל יום הייתי הולך אליו מהבוקר ולפעמים גם הייתי יושן שם לידו.

יום באתי לבית החולים עם אחותי והרכב הצבאי שלה (טויוטה היילקס 4X4),

למרבה ההפתעה (או שלא) שיצאנו חזרה לחניון גנבו את האוטו.

יום למחרת הגענו למקום - לאותה החנייה עם הרכב הפרטי שלנו - מיצובישי כריזמה שנת 98 כסופה בעלת מערכת אכזרית בשווי 8-10 אלף. (משהו כמו 4 אלף אני שמתי עליה)

למרבה ההפתעה(או שגם פה לא) כשחזרנו לחניון, ראינו שהאוטו נפרץ וניסו לגנוב את המערכת.

הגנב כנראה פעם ראשונה שפרץ לאוטו, ושבר את כל הדשבורד בשביל לגנוב את המערכת, ולבסוף הצליח לגנוב רק את הפאנל,

עד היום המערכת הזאת של פיוניר ללא הפאנל אצלי בארון וכל פעם אני מתבאס לראות אותה.

זהו, ומצטער על החפירה :)

פורסם

אתה צריך להגיד תודה שיש לך בכללל לחצן שכן מרים את כל החלונות,

אצלי פאסאט 2007 אין בכלל כזה דבר!!!

אם אתה מעוניין להרים את כל החלונות אתה צריך להמשיך ללחוץ על הלחצן נעילה כמעט איזה חצי או יותר.

לכששאלתי אותם מה זה אמור להביע,ענו לי בחברה שזה משהו מיוחד מגרמניה.

מה קשור מחט לתחת?

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם
רבאק, אני לא מבין אותך, למה אתה משאיר דברים ברכב?

הפנטנט הזה נועד למנוע מאנשים להשאיר את הידיים כאשר החלונות עולים, הרי שלא תרים את החלונות אם יש מישהו שהיד שלו בידיוק בחלק שפתוח.

זה ההיגיון הכי מטומטם ששמעתי, למה שמישהו ידחוף את הידיים שלו כשהוא רואה שהחלונות עולים?

אני חושב שזה בכלל חוצפה של סיטרואן שאתה צריך לנעול את הרכב. הם לא יכלו לתכנן אותו ככה שהוא ננעל לבד ושוטף את עצמו עד שאתה חוזר?

עדיף לא לכתוב כאלה הודעות- סתם לבאס את הבן אדם?

תתקין, כשאני קניתי את האוטו התקנתי מערכת להרמת החלונות כשאני נועל את האוטו, בלי שטיקים של"זהירות על הידיים"

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
זה ההיגיון הכי מטומטם ששמעתי, למה שמישהו ידחוף את הידיים שלו כשהוא רואה שהחלונות עולים?

אתה צודק, אין דבר כזה בעולם ילדים קטנים שאולי במקרה הידיים שלהם בין החלונות ואף אחד לא שם לב...

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אם אתה מעוניין להרים את כל החלונות אתה צריך להמשיך ללחוץ על הלחצן נעילה כמעט איזה חצי או יותר.

לכששאלתי אותם מה זה אמור להביע,ענו לי בחברה שזה משהו מיוחד מגרמניה.

מה קשור מחט לתחת?

תתקין, כשאני קניתי את האוטו התקנתי מערכת להרמת החלונות כשאני נועל את האוטו, בלי שטיקים של"זהירות על הידיים"

אם הייתם חושבים קצת מעבר, הייתם שניכם מבינים שיש היגיון ולא קיים שום צורך להתקין מרים חלונות כזה או אחר.

לפעמים אנשים רוצים לנעול את הרכב אבל לא מעוניינים שהחלונות יסגרו לגמרי. למה? בעיקר, כדי להוריד קצת את הטמפ' בפנים.

אם מותקן מרים חלונות, הוא סוגר את החלונות באופן שלא מאפשר להשאיר חריץ קטן לאיוורור. לכן גם סיטרואן וגם פולקסווגן (וגם אלפא רומיאו וגם פורד וגם עוד הרבה חברות שאם אמנה את כולן, עד מחר אני לא אסיים את מה שאני רוצה לכתוב) משאירות את הבחירה בידי הנהג האם לסגור את החלונות וכמה לסגור אותם.

אגב, למקרה שלא ידעתם: אם הרכב חנה זמן רב בשמש ואתם רוצים קצת לצנן אותו לפני הכניסה, אתם יכולים ללחוץ לחיצה ארוכה על הכפתור של הפתיחה (או לסובב את המפתח בחור המנעול בדלת ולהשאיר אותו מסובב). הפעולה הזאת תגרום לכל החלונות וגם לסאנרוף (אם יש לכם אחד כזה מקורי) להפתח וכך החום יוכל לצאת מהרכב עוד לפני שנכנסתם אליו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, רק תיקון קטן..

במקרה של פתיחת החלונות ע"י לחיצה ארוכה, הסאן-רוף לא נפתח (לפחות לא באודי).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...