Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבי קיבל דו"ח רגלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא עבר במקום שבו אין מעבר חציה אך כולם עוברים, וקפץ עליו שוטר.

בנסיון לקרוא את הדו"ח לא הצלחתי להבין מילה (אני רציני, אפילו מילים של שני אותיות לא הצלחתי לזהות), אז לחפש אי דקויות לא ילך.

יש משהו שאפשר לעשות כדי לבטל/להקטין את הקנס?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני דיי מנחש פה... אבל:

אם הוא ילך לתחנת משטרה, ויגיד שהוא אינו מצליח להבין את הדו"ח, ויזמנו את השוטר, ויש סיכוי שהוא גם לא יוכל לקרוא את הדו"ח - אולי ישחררו אותך.

אבל צריך לחכות קצת שהשוטר ישכח מהמקרה

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בקשה לביטול דו"ח יש להגיש תוך 30 ימים מיום ההמצאה(יום קבלת הדו"ח). את הבקשה יש להפנות אל המטה הארצי של המשטרה ונמק את הסיבות שבעטיין הנך מבקש לבטלו.

דו"ח הכתוב בכתב יד של שוטר חייב שיהיה ברור ונהיר לקריאה. ע"פ הפסיקה הקיימת היום, דו"ח שאינו קריא גורר אחריו זיכוי מחוסר ראיות.

במקרה שהתובע המשטרתי לא יבטל הדו"ח, חייב הוא למסור לך ע"כ הודעה(גם על ביטול הוא ימסור לך הודעה). עד 30 ימים מיום מסירת הודעה זו זכותך לבקש להשפט.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

במקרה שבו קומפי ציין, גם גם יכולים להגדיל את גובה התשלום, בדרך כלל הם עושים זאת אם ישנו תירוץ שלא מצא חן בעיניהם.

דוגמא שלי: קיבלתי דו'ח חניה בשעת לילה מאוחרת ע'י שוטר, והגדילו לי אותו ב 50%

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חציית כביש שלא במעבר חצייה

100 ש"ח קנס 0 נקודות

חצית כביש שלא במעבר חציה המצוי בקרבת מקום,

בניגוד לתקנה 110(ב) לתקנות התעבורה.

בנוסח האישום כתוב, חצית כביש שלא במעבר חציה המצוי בקרבת מקום.

אם אכן אין מעבר חציה הנמצא שם, אולי זו פירצה וניתן להתחמק מהקנס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תבקש המרה לדוח אזהרה.

קים אצל כל שוטר שרושם דוחות תנועה בתיק גם דוחות אזהרה .

הקרטריונים לקבלת דוח אזהרה .

1.ותק נהיגה של 5 שנים לפחות.

2.שנתיים אחרונות בלי דוחות תנועה.

שווה לנסות.8)

פורסם

מה עושה קטין במקרה שאין לו רישיון וותק נהיגה של 5 שנים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

במקרה אני מרמלה,והשוטרים כן אוכפים את החוק ליד קרית הממשלה בהרצל,עומדים שם 2 שוטרים ומחלקים דוחו"ת להולכי רגל חופשי.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
תבקש המרה לדוח אזהרה.

קים אצל כל שוטר שרושם דוחות תנועה בתיק גם דוחות אזהרה .

הקרטריונים לקבלת דוח אזהרה .

1.ותק נהיגה של 5 שנים לפחות.

2.שנתיים אחרונות בלי דוחות תנועה.

שווה לנסות.8)

האם ניתן לבקש המרה לאזהרה גם בדו"ח מצלמה ? או רק דו"ח משוטר ?

פורסם
במקרה אני מרמלה,והשוטרים כן אוכפים את החוק ליד קרית הממשלה בהרצל,עומדים שם 2 שוטרים ומחלקים דוחו"ת להולכי רגל חופשי.

אתה רציני?

כי אם כן, הם יודעים בדיוק איפה לחפש!

יש שם קטע שנראה כמו מקום למעבר חצייה, אבל בעצם אין שם רמזור להולכי רגל וצריך ללכת לצד השני כדי לעבור, ובכלל כל האיזור הזה דורש שיחצו אותו לא ברמזור של ההולכי רגל, שעה עד שהם מתחלפים.

אבל תכלס - חוצים שלא במעבר חצייה יש באיזור של יותר פנימה לעיר, בית הלאפה, פוטו רם...

טוב לדעת. אני "אחפש" אותם בהמשך.

Xbox12341

פורסם

לכל מי שטוען שישראל רפובליקת בננות, דעו לכם שבניו יורק רמזור הולכי רגל הוא המלצה בלבד וכולם מצפצפים עליו. השוטרים עומדים מנגד ולא נוקפים אצבע לאכיפת העניין, למרות שהסבלנות שלהם היא אפסית על לא קיימת בכל מקרה של עבירה אחרת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...