Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען החברים והגולשים בפורום מצו"ב לינק http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394770,00.html המסביר לנו סופית (למה) להתרחק ממגרשי רכב, כמו"כ לבדוק בשבע עיניים האם הרכב אי פעם נמכר במגרש.

חוק = דבר שאין בו צורך כאשר בני האדם הם ישרים, ואין בו תועלת כאשר הם מושחתים (בנימין ד`יזרעלי, 1804-1881).

פורסם

הסטיגמה שיצאה על מגרשי מכוניות היא לא הוגנת כי היא עושה הכללה. אני מכיר מגרשים שאפשר לקנות משם בלי בעיה. חוץ מזה יש רכבים שאין להם שוק וכדי להיפטר מהם חייבים להחליף במגרש. ואם בודקים את האוטו ויוצא טוב למה לא לעשות עיסקה?

פורסם

לפי הכתבה צריך גם להתרחק מסוכני ביטוח מפני שהם גם חלק מהקומבינה.

אולי פשוט המסקנה מהכתבה צריכה להיות,לא מאיפה לקנות או לא לקנות רכב,אלא לקחת רכב לבדיקה במכון מוסמך,ואז יתגלה שהרכב עבר תאונה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

הקומבינה היחידה בכל הסיפור הזה היא קומבינה של חברות הביטוח שהמציאו את המושג "אובדן להלכה" וע"י כך גם מפצות את בעל האוטו אבל מצמצמות הפסדים ע"י מכירת הרכב לסוחרים מבלי שהורידו את הרכבים ממצבת הרכבים במשרד התחבורה.

אם הרכבים האלה היו מוכרזים מיד כאובדן מוחלט, הם לא היו חוזרים לכביש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

"מרטין", די, אין כאן עניין של פרנואידיזם,

בא נעשה סדר,

בשוק מכירת רכבים יש הרבה רווח (עד שיוכח אחרת) בפרט בעסקאות קומבינה, - מכונס, הוצל"פ, ושאר מרעין בישין שהוזכר בכתבה הנדונה, נכון אסכים עם מה שנאמר באחת מהתגובות שגם בשוק הפרטי מתגלגלות 'מציאות' שדוחפים לנו סוחרים פרטיים, רכבים שעברו הורדה מהכביש, וכד'.

ומה שzizo כתב יש בה מן האמת, יחד עם זאת, אמר לי אדם חכם, "כדי להיות בטוח במשהו, צריך לדעת עליו הכול או לא לדעת עליו כלום." מי שיודע איך ומה לבדוק ברכב הנמכר במגרש, שיבושם לו, ואם זה לא הקטע החזק שלך, אל תתקרב לשם.

סיכום מכל הנ"ל הוא פשוט ביותר. (אבל צריכה היא להיאמר)

- לא קונים רכב בלי בדיקה יסודית. נקודה.

חוק = דבר שאין בו צורך כאשר בני האדם הם ישרים, ואין בו תועלת כאשר הם מושחתים (בנימין ד`יזרעלי, 1804-1881).

פורסם
הקומבינה היחידה בכל הסיפור הזה היא קומבינה של חברות הביטוח שהמציאו את המושג "אובדן להלכה" וע"י כך גם מפצות את בעל האוטו אבל מצמצמות הפסדים ע"י מכירת הרכב לסוחרים מבלי שהורידו את הרכבים ממצבת הרכבים במשרד התחבורה.

אם הרכבים האלה היו מוכרזים מיד כאובדן מוחלט, הם לא היו חוזרים לכביש.

בגירה - אני מסכים איתך חלקית בלבד.

נכון בטווח בקצר חב' הביטוח חוסכות כסף עם הקומבינה.

אבל בוא ונראה את הטווח הבינוני - ארוך: איך מתקנים את כלי הרכב האלה? משיגים חלפים בזול. מהיכן? מכלי רכב אחרים שנגנבים ונשחטים. מי משלם? חברות הביטוח.

הלאה, הרכב כבר על הכביש במצב תקין (???) לכאורה, אחרי שנתפר חזרה משתי מכוניות. הסכנה הביטחותית שבו מהווה פצצת זמן. כשמגיעה התאונה הצפוייה כ"כ מי משלם? כמובן שחברות הביטוח.

מי ניסה לחסוך שקל והפסיד עשרה? שוב פעם - חברות הביטוח.

פורסם
הסטיגמה שיצאה על מגרשי מכוניות היא לא הוגנת כי היא עושה הכללה. אני מכיר מגרשים שאפשר לקנות משם בלי בעיה. חוץ מזה יש רכבים שאין להם שוק וכדי להיפטר מהם חייבים להחליף במגרש. ואם בודקים את האוטו ויוצא טוב למה לא לעשות עיסקה?

כמו בכול דבר יש יוצאים מהכלל, כמו אוהד ביתר שאוהב ערביים.:lol:

גם אני מכיר מגרש שהומלץ לי עליו מדוד שקנה ממנו 2 מכוניות ולא הצטער.

הסמוראי "נירו" האחרון.

פורסם

מי ניסה לחסוך שקל והפסיד עשרה? שוב פעם - חברות הביטוח.

דורקי,

חברת הביטוח מפסידה כסף? אולי בחלומות.

בא תשמע סיפור שהיווה תקדים לאחרונה בבג"ץ.

אדון ישראל ישראלי קנה רכב ללא בדיקה.

ביטח אותו בחברת ביטוח בביטוח מקיף. הכל טוב ויפה.

כשהרכב נגנב הוא פנה לחברת הביטוח והם הנפיקו לו צק על ערך 60% משווי הרכב.

כשהוא התקשר לברר למה, מסתבר שהרכב הזה כבר היה מבוטח אצלם, הם הורידו אותו מהכביש בעקבות תאונה מחרידה, מכרו אותו לסוחר שהחזיר אותו לכביש וכשאדון ישראלי התקשר לבטח, אף אחד לא טרח להודיע לו שהרכב לאחר הורדת שווי של 40%.

בא השופט ואמר: נכון, הוא היה צריך לבדוק את האוטו אבל הם גם גבו דמי ביטוח כאילו הרכב תקין, אז גם תשלמו כאילו הרכב תקין.

עכשיו צא וחשוב כמה קומבינות כאלה הם דפקו עד התקדים הזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...