Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימו לב לדבר מעניין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוטוקאר יש כתבה על המכוניות החדשות של השרים

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=2761&news_day=

איך הם בכלל מרשים לעצמם להגיד שהלימוזינות הישנות לא מספיק מהירות, כאילו שלא מספיק חברי ממשלה נתפסו על מהירות...

אך וולוו עדיין מוכרת אותה עם מנוע חלש, 2.4 עם 140 כ"ס (במקום 170 משום מה)...

הם גם אומרים שהשיגו מחיר טוב של בערך רבע מליון שקל, כאשר הS80 הפשוטה ביותר עולה 265K ש"ח....

להנאתכם....

פורסם

גם כן החברי כנסת האלה..

רק תלונות שומעים מהם, אבל בתכלס, כלום הם לא עושים.. :bad-word:

אהה, ואני חושב שהם קונים את המכוניות בלי מיסים, לא הגיוני שהם ישלמו מיסים לעצמם, נכון ? אז זה אמור להיות הרבה יותר נמוך..

הלוואי שגם אנחנו נוכל לקנות מכוניות ספורט חדשות בלי מיסים :mad: :mad: :mad:

- איציק -

פורסם

המכוניות הנזכרות בכתבה , ה-S80 המוארכות , מיועדות למשרד החוץ ,עבור אורחים רמי מעלה מחו"ל.

הן אכן עולות,ללא מיסים ,כ-250 אלף שקל.

מה שמצא חן בעיניי בכתבה היה דווקא הציטוט :

"את הלימוזינה של וולבו מייצרת סדנת נילסון השבדית, שמייצרת גם גרסה ארוכה אחרת ל- S80, בדמות מכונית קבורה... "

הממממ... אני לא אומר כלום, שלא יאשימו אותי. :twisted:

בנוסף ,כדי לעזור ליעקב שחר לממן את הפרמיות לשחקני מכבי חיפה , החליטו שני שרים - האחד מנהיג מפלגת החלכאים והנדכאים , שר המובטלים והעניים , מר אלי ישי . והשני - מגן איכות הסביבה , איש צח כשלג , הלא הוא צחי הנגבי. שניהם ניצלו פירצה בהחלטת הממשלה לא להזמין מכוניות שרד חדשות וחטפו לעצמם שתיים.

ועוד ציטוט מקורב , הפעם מהתוכנית של טל ברמן :

"שר המובטלים הזמין לעצמו עוד מכונית ,כדי שיוכל להקדיש יותר זמן למובטלים.הוולוו הקודמת סבלה מבעיות חמורות מאוד,כל כמה ימים הייתה נתקעת ,ובשביל לתקן אותה היה צריך כל פעם במקום שנקרא דלק,או פז, או סונול...

והשר לאיכות הסביבה , פשוט מתחשב במצב - האוטו התלכלך ,אז מה ? לשטוף אותו? הרי משק המים במצב חמור!!! יותר טוב פשוט לקנות אוטו חדש ולפתור את הבעייה."

אם לא היה עצוב -היה מצחיק. :mad:

פורסם

RadarJedi כתב:

והשר לאיכות הסביבה , פשוט מתחשב במצב - האוטו התלכלך ,אז מה ? לשטוף אותו? הרי משק המים במצב חמור!!! יותר טוב פשוט לקנות אוטו חדש ולפתור את הבעייה."

"משבר המים בישראל".מושג שלא מובן אפילו בצורה מינימלית בצבא\מערכת הביטחון או בממשלה.בקרייה למשל,שוטפים את כל הרכבים במכונת שטיפה צבאית שלא ממחזרת מים.במתחם משרד הביטחון בקרייה שוטפים רכבים של בכירי משרד הביטחון בצינור מהבוקר ועד הערב.כמו כן,נהגי שרים\ח"כים נוהגים באותה צורה ושוטפים את הרכבים בעזרת צינורות במתחמי משרדיהם ואם חשבתם שאריק צריך להבא דוגמא אז טעיתם!

פורסם

הממממםםם... זה מזכיר לי עוד דבר טוב במילואים....

בזמן שהייתי שם ירד קצת גשם ולכלך את השמשות, אז לפני שיצאתי הביתה נכנסתי לגף רכב ושאלתי אם אני יכול להשתמש בצינור מים שלהם, אז הבחור אמר לי שעדיף לגשת לעמדת הניקוי - עם דלי עם סבון ומטאטא ומים בלחץ.

כשהגעתי לשם היה חייל שניקה טרנזיט, אז חיכיתי בסבלנות, וכשהוא סיים, התברר שאין לו רשיון לטרנזיט והוא לא יכול להוציא אותו מהעמדה, אז נאלצתי לקרוא לרס"ר שיוציא את הטרנזיט.

ההוא אומר לי "אסור לשטוף את האוטו כאן"

אז עניתי לו שזה רק בשביל השמשות, כי הן מלוכלכות, ומסוכן לנסוע ככה כשהשמש נמוכה, אז הוא התרצה.

כמובן שכל האוטו נשטף היטב, כולל הג'נטים הקדמיים שהיה להם שכבה של חודש אבקת ברקס :D

אין כמו מילואים. רק חבל שהבחורות שם הן לא כמו שהיה פעם.....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אין כמו מילואים. רק חבל שהבחורות שם הן לא כמו שהיה פעם.....

הן לא השתפרו, דווקא :?:

:lol:

עכשיו ברצינות, איך רק אנחנו עולים על כל הזוטות הקטנות

הללו שאנחנו מפרסמים פה :?:

גם אם הן יוצאות החוצה לאור, הן לא מקבלות את אור הזרקורים

שמגיע להן...

אנחנו פשוט נמשיך לנשוך שפתיים ולבכות על הבזבוז של כספו של

משלם המיסים (כולנו, חוץ מ...) ועולם כמנהגו יינהג :?::cry:

נו, מה :?::!:

MCS 2008

• תוכן חדש...